FIV 198
Raspunsuri - Pagina 12
Blanche25 spune:
Hera mie imi miroase a gravideala la tine. Si vara.mea a avut ciclu peste sarcina si nu pricepea de ce nu o mai incap hainele.
. Sincer iti tin pumnii stransi.
La fel si fetelor care asteapta inca testul. HAideti cu test pozitiv!! Avem nevoie ![]()

Kora 2 ovocite = 2 embrioni = suficient para gemeni. Te asteptam cu vesti bune!
21Ali eu fac inhibarea seara, asa mi.au recomandat.
Weekend placut tuturor
KoraPop spune:
Am doi embrionasi fertilizati foarte frumos,asa mi-a spus dr. Cocei!!!Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere!
Hera baftaaaaa,sunt sigura ca esti graviduta!!!
Kora
CARPE DIEM!
zisaCami spune:
De cateva zile incerc sa intru sa va scriu, insa stau tot mai prost cu timpul ...
In primul rand Valeria va multumeste mult pentru rugaciunile voastre, pentru mesajele de incurajare
... ieri am vorbit cu ea si era mai bine, un pic mai optimista - a reusit sa faca eco si bb-ii au inca suficient lichid amniotic, incat nu risca sa intre in suferinta fetala. Speram sa reuseasca sa reziste cat mai mult timp asa, sa nu se declanseze nasterea decat atunci cand bb-ii vor avea o greutate cat mai mare, sa fie in afara de pericol! 
Sheri mult noroc si iti tin pumnii sa fie cu ochisori si de data asta! 
Kora ai sanse duble sa fie un succes! Calitatea e esentiala in caz de reusita, nu nr. lor! Fii optimista si crezi in sansa ta si in cei 2 bb-ii luptatori! 
25+ 
Inimioara mea
Radu Costin

21ali spune:
Blanche, tu a cita zi de inhibare esti?Eu sunt in seara asta la a 3 injectie si ma simt total aiurea nu am pofta de mincare ,ma simt ametita parca nu am putere sa merg, o fi din cauza trat. sau a gripei?
goldi spune:
Buna fetelor,
Sunt intr-un moment de deruta si strang informatii. Vreau sa fac FIV cu Cocei sau Dracea, dar as vrea la o clinica particulara, m-am saturat de Giulesti pana in gat. Profesional sunt cei mai buni, dar conditiile si aglomeratia de acolo ... imi depaseste starea de spirit. Am citit la inceputul topicului despre clinici, dar as vrea niste sfaturi de la voi.
Doamne ajuta, pentru toate aspirantele, indiferent ce cale au ales !
antosit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KoraPop Am doi embrionasi fertilizati foarte frumos,asa mi-a spus dr. Cocei!!!Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere! ![]() Kora CARPE DIEM! |
Superrrr!Doamne-ajuta in continuare!ET-ul il faci luni. nu?

Anto

"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
KoraPop spune:
Anto da, ET-ul va fi luni.Am facut azi si progesteronul care e 59.72,ceea ce e bine,probabil nu voi face injectabil,trebuie sa mai vorbesc cu d-na Cocei.Mai intru maine cu vesti!Bafta multa si tie!!!
Kora
CARPE DIEM!
huski spune:
Koricico 

, lasa plansul si gandeste pozitiv, puiutii tai au nevoie de tine.
DOI, dar voinicei!
O sa fie bine ai sa vezi!

Hera, simtesc ca va fi cu ochisori
!
Rubia, Dariela, Iazmin

Despre mine: luni am avut Histeroscopia, si a fost ok , joi mi-am ingropat bunicul iar ieri am inceput Dipherelinul (ziua 21 protocol lung).
Ieri am avut mai intai un soc din partea dnei Cocei (tot respectul pentru ea) cand a auzit ca incep Dipherelinul si a zis ca in nici un caz (stia ca am hidrosalpinx) dar m-a vazut mai tarziu la eco impreuna cu Profu si au hotarat ca odata cu punctia vor scoate si hidrosalpinx-ul...(astfel am scapat de cea de a treia laparo)
Asa ca pana la urma am primit unda verde 
Astazi mi-am facut singurica injectia in burtica....brrrrr.....dar a fost ok, pot sa spun chiar ca ma descurc nu gluma ![]()
Pupici tuturor!
kla78 spune:
cate o
pentru fiecare!
am intrat sa urez fetelor care asteapta testul mult succes sa va dea d-zeu cel mai mare cadou de pe pamant!
pt cele care sunt acum in focuri va tin pumnii stransi sa aveti cat mai multe "outze"si embrioni de calitate!
eu nu prea am timp de net dar cand apuc mai trag cate un ochi si pe la voi si am vazut ca SHERY mai vrea un bb,sa dea d-zeu sa reusesti si sa-i daruiesti fetitei tale scumpe un fratior sau o surioara!
KORA multa bafta !
BLANCHE tin pumnii si pt tine,apropo la ce clinica trat???daca nu-s indiscreta.
cam atat am retinut,va pup
ANITA75 spune:
Mai fetelor,as vrea sa va intreb ceva si sa raspunde-ti daca se poate,am fost cu sotul la profesor Felberg,cu toate documentele mai putin cu ale mele dar nu prea am inteles ca vb. engleza in schimb d-na Matei nota pe o foaie MESA si ICSI s-ar putea spune cit costa si ce tratement ar face sotul?La metoda asta se face punctie sau biopsie i-a mai zis sotului sa faca cariotip genetic asta la ce e bun?si eu histereoscopie ,va rog sa imi spune-ti doctorii mai buni pentru metoda asta va multumesc!