FIV 198
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanatugs spune:
Kora felicitari pentru embrionasi si multa bafta la ET! Asa cum spunea si Amzulica, a fost o fata cu mine in salon, care a avut doi foliculi, doua ovocite, doi embrioni perfecti de 8 celule, unul a fost norocos si au rezultat doua fetite monoviteline. Acum are 20 de saptamani si e bine. Multa bafta!
Huski multa bafta 
Sheri bafta la punctie!
hera01 spune:
Bravo Kora
asa te vreau 2 si buni , amandoi niste lupatatori si invingatori ca mami , nu? 
YOU GO GIRL !!!
claudia79 spune:
Kora, ma bucur mult ca ai 2! succes mai departe !
Catalina, ce mai faci?
Hera sunt ok, da nu mai simt nimic in schimb ma doare un ovar ca si can aveam chist. Ce o vrea Dumnezeu eu sunt pregatita sa accept orice rezultat.
weened frumos tuturor!
mihaele spune:
Kora iubita felicitari pentru embrionasi tai tu tine minte ce ati spun eu vei reusi

Fetelor va pup si va diresc la toate numai reusite

Despreb mine ce sa va spun am fcaut cariotipul ieri si analiza celulelor Nk mai ma de facut histeroscopia dar am zis sa o fac dupa sarbatori .Daca nici de data asta nu voi reusi acum fac Et cu embrioni congelati ne indreptam spre adoptie. Va pup pe fiecare in parte si sa va ajute Dumnezeu sa va indeplineasca visul de a fi mamici

oanademunck spune:
Kora vezi,2 embrionasi norocosi care luni isi vor incepe drumul de 9 luni la mami in burtica!
Hera, Claudia cum va mai este? La mine in continuare ceva dureri de sani si acum putina greatza (dar vin de la ziua soacrei unde-am stat 8 ore pe un scaun deci s-ar putea sa aibe legatura cu asta)A, tot la ziua soacrei esre o verisoare de-a sotului care avea un bebel de 9 sapatamni, ata de dulce si frumos si expresiv, of Doamne
sa-l mananci nu alta. Am facut un pact cu el sa vorbeasca cu cel de la mine din burtica sa ramana acolo ca peste ceva vreme sa fie colegi de joaca:)Om vedea, eu acum sunt fericita ca mi-e cam greatza

Ma duc la somnic pusici la toate fetele
PS.Fetele din USA nu ne povestiti si noua cum a fost de Haloween
?!
saliuuuu
Delia21 spune:
KORA,tin pumnii pe maine stransi sa fie puiutii lipiciosi de mami!Si la anu pe timpul asta sa ne spui multe povesti despre nopti nedormite,scutecele si zambete de ingeras!
Oana,a fost fain de hallowin cu al meu print prin cartier cu toti copii,la cersit de dulciuri.I-am dat acelasi costum de hallowin de anul trecut,chiar sunt curioasa dupa ce voi pune pozele sa vad diferentele caci sunt
hera01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia79 eu de Halloween ca o romanca adevarata am scos soneria ![]() |
Si eu as face la fel , prima ce am schimbat la casa cand ne-am mutat aici a fost sa schimb soneria , intepenam toata cand suna , mai rau ca la ambulanta
21ali spune:
Buna dimineta !Fetelor am o mare rugaminte la voi cele care ati inceput inhibarea,aveti stari de ameteala, de greata si va simtiti fara putere?eu ma simt din ce in ce mai rau cred ca miine voi merge la med de fam sunt si foarte racita si nu stiu ce sa fac daca mai pot continua tratamentul,pot sa iau ceva antibiotic ptr. raceala ?Numai eu stiu cit de mult am asteptat sa incep tratamentul si exact atunci a dat si raceala asta peste mine,ma simt total aiurea sunt momente cind nu ma pot tine pe picioare.Va multumesc ,o duminica cit mai vesela va doresc!
KITTA spune:
21ALIsi eu am racit, dar nu e chiar gripa zic eu; tusesc, nas infundat si urechi infundate. Am luat doar ceaiuri, diverse pastile de supt care orcicum si alea contin ceva substante si Olynth 2 pufuri. Acum eu stiu daca strica, ca nici nu pot sa intreb, de-abia joi merg la eco..Voi ce credeti?
Koraluni tin pumnii. Sa vezi ca o sa fie bine! Doar 2 vreau si eu!