FIV 198

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Poate ca este intelept sa opresti tratamentul atata timp cat esti racita (foarte rau), medicatia ptr fiv este foarte grea ptr corpul tau , ati tbe multa energie numai ptr asta si daca mai ai si vre-un virus care asi face de cap in corpul tau , cred eu ca te epuizeaza de tot, parerea mea .

Consultate cu doctorul tau si vezi ce te sfatuieste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Fetelor va multumesc de raspuns dar am nevoie de parerile voastre sunt la primul FIV si nci nu sunt asa ,,tinerica-40,,iar simtoamele astea de transpiratii de ameteli nici nu stiu de la ce sunt .am nasul infundat ,dureri de git si de azi si in piept ,ma tratez cu ceaiuri ,bai cu sare ,fervex,sirop si de supt,dar cind am fost racita in trecut ma durea si capul ingrozitor dar acum nu ,de aceea va intreb pe voi este posibil sa fie aceste ameteli si de la DIPHERELINE?Aceste senzatii nu le am tot timpul dar vin si trec cind nu ma astept .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

eu de Halloween ca o romanca adevarata am scos soneriaca suna f urat si ma sperie

Oh am uitat sa va spun ca aici este un fel de ''comitet'' de mame care organizeaza asta si cu vreo spt inainte am primit o scrisoare (toata strada) ca pe data de 31 or sa vina in cu plozii la colindat de dulciuri , vineri ma duc si fac aprovizionare cu tot felul de bunati facatoare de carii si le pun intr-un castron , pe la ora 19 aud plozii cum urla pe la usii si ma proptesc in fata usii inchise cu ideia sa-i sperii cand or suna ........si astept , astept si pana la urma zice sotu :ce mai stai acolo proptita da-mi mie castronu ca au trecut de usa noastra ?
Ma intorc in bucatarie tare dezamagita ca la mine nu au venit si ma gandesc sa mai citesc scrisoarea odata '' la urma scria ca pe pagina a 2 este o fotografie cu nu stiu ce aimal si daca daca vrei sa primesti copii TBE SA-L LIPESTI PE USA !!! ceia ce eu binentels nu am facut
Tuta muta rau , mai am jumatate de caston dar mai rau este ca sunt niste vecine care faptul ca nu le-am primit plozii o vad ca pe o insulta personala , sa vedem cum e cand ma intalnesc cu ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Buna fetelor,

Hera01, m-ai facut sa rad

21ali, cred ca simptomele pe care le ai sunt de la raceala. Nu intrerupe tratamentul pentru FIV. Ceai cal cu miere si lamaie, coldrex, fervex sa scada febra si picaturi de nas. Sa te faci bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

21ali, ametelile e posibil sa fie si de la dipher. dar pot fi si de la raceala.
Eu am avut si ameteli si bufeuri si insomnii, am avut asa un preview la menopauza.

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Fetelor multumesc de raspunsul vostru,parca raceala ar da semne sa ma lase in pace,macar stiu acum ca pot merge mai departe ,azi sunt la 4 injectie si spre rusinea mea nu am curajul sa ma intep singura ,ma duc la asistenta sa-mi faca,stiu ca ar fi mult mai simplu dar imi este frica.Felicitari celor care au acest curaj,va admir pe toate pentru puterea care o aveti ,as vrea sa fiu si eu asa de puternica dar la primul semn intru in panica.Cine face FIV la Giulesti stiti cu ce embriolog lucreaza dr Dracea-nu am avut timp sa o intreb,dupa ce am facut histeroscopia cu dr Dracea dinsa a plecat pina sa ajung din salon la ea.Acolo in salon nu era nimeni pacienta ei si erau multe fete operate nu am avut cum sa vorbesc cu nimeni cum se lucreaza la ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

21ali, asa este si dipherelinul poate da senzatia de ameteala, ca induce o menopauza medicamentoasa, asa cu toate simptomele, bufeuri, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Am intrat pe fuga sa va spun ca azi dimineata dr. Cocei mi-a spus la telefon ca cele doua comori ale mele sunt frumoase foc.Unul era A4 de pus in poza,in carti a zis d-na Cocei,draga de ea si celalalt a primit tot nota 10,dar cu minus, era A (1)5,adica de 5 celule cu foarte usoare fragmentatii.D-na Cocei a zis ca asa e ea mai drastica si vrea ca maine sa ii gaseasca perfecti pe amandoi.Dansa era foarte multumita.Am fost la biserica,m-am spovedit si m-am impartasit ( cuminecat) si ma simt fericita,increzatoare si plina de speranta!
Va pup pe toate si sa stiti ca m-am rugat si pentru voi toate care treceti prin aceleasi greutati ca si mine ca sa aveti un copilas si m-am rugat chiar si pentru dr. Cocei si pentru prof' Marinescu sa le dea DD sanatate si putere de munca,sa ne ajute pe cat mai multe dintre noi.Dr. Cocei pe mine m-a cucerit definitiv.M-a sunat aseara de cateva ori si cum nu auzisem telefonul abia la 11 seara am vazut ca m-a sunat,i-am trimis sms si m-a sunat din nou numai ca sa imi spuna ca progesteronul e foarte bun si nu e cazul de injectabil ( ieri,dupa doar 3 doze de utrogestan era 59,72 si minim trebuie sa fie 30 cu o zi inainte de ET adica dupa 6 doze) si a mai zis ca incearca sa imi faca rost de niste fiole de estradiol valerat de la o pacienta.
Apropos daca are cineva fiole de estradiol valerat si poate sa imi dea cateva,contracost bineinteles a fi tare fericita...Eu iau acum progynova ,4 tablete pe zi,medrol 1/2 la 12 ore,acid folic,omega3 si utrogestane.
Va pup si maine va dau vesti dupa ET!Doamne ajuta-ne pe toate!
Multumesc tuturor celor care imi tineti pumnii!DD sa va ajute!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

KORA POP, super vesti ai primit si sa fii faricita mamica a doi puiuti.
CATALINA, ce mai faci? Pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Bravo Kora, ai vazut? , ma bucur ca e bine si-mi place ca esti increzatoare si optimista, asa si trebuie , o sa fie bine, o sa vezi, vorba lui Impatience, Cocei are mina buna , tinem pumnii si multa multa bafta
Fetele care asteapta rezultatul, va tinem pumnii, sa veniti toate cu vesti bune
Pup toate fetele

Mergi la inceput