FIV 198

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Am testat cu ClearBlue si in mai putin de 1 min (numa ce l-am bagat in urina) s-a facut un plus mare si gras , cum nu am vazut in primul fiv ,gravida deci dar............nu am apucat sa ma bucur prea tare ptr m-au luat niste dureri de spate si burta sau ovare nu stiu sigur , pe acolo pe undeva.
M-am pus pe bocit si nu ma mai pot opri, sotul nu este acasa asa ca pot sa-mi fac de cap.
Maine dimineata ma duc sa fac testul de sange , credeti ca o sa-mi de-a mai multa incredere sau este la fel de relevant ca un test de urina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Salutare, fetelor!
Din nefericire, iata, ma alatur si eu grupului vostru minunat. Spun din nefericire, nu pt ca voi n-ati fi de nota 10 (cu +), ci pt ca speram sa pot avea un bb fara sa fiu nevoita sa apelez la fiv. Dar asta e situatia. Felicitari pentru felul in care va incurajati. Sunteti un grup extraordinar de viitoare mamici. Tineti-o tot asa!
Sunt intr-un moment de oarecare deruta si nesiguranta. Stiu ca singura solutie este fiv-ul, ne-am hotarat sa-l facem (sa facem tot ce este omeneste cu putinta pt a avea un bb), am ales si "locatia" - Giulesti, insa nu stiu cum sa ajung la prof. dr. B. Marinescu. Am deja 40 de ani si cateva probleme medicale rezolvate deocamdata, deci acum este momentul si nu-mi permit sa mai astept. Va rog mult, poate cineva sa-mi spuna cum se obtine o programare la prof. Marinescu. Exista un cabinet particular unde consulta sau in cadrul spitalului? Mi-ar fi de mare folos daca vreuna dintre voi mi-ar raspunde.
Va multumesc anticipat pt raspuns si va doresc tuturor ca minunatul vis de a avea un bb sa devina realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Acum cateva minute am citit ultimele posturi.
KORA, felicitari! Maine va fi o zi mare pt tine, iti tin pumnii stransi si iti doresc ca micile tale comori sa se cuibareasca la mami in burtica si sa se simta minunat acolo. Sa stea cuminti puiutii in cuib si peste 9 luni asteptam sa ni te plangi de nopti nedormite si FERICITE.

OARE POATE EXISTA BUCURIE MAI MARE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Hera calmeaza-te!!!! Esti gravidaaaaaaaaa!!!!!!Uraaaaaaaaaaa
na acuma pe bune si eu fac asa cand sunt singura acasa ma mai apuca sa ma lamentez , suna o prietena si vb cu cineva nu iti face rau!cum te doare burta? pe toate ne doare. te-a apucat din senin?
poate de emotie....
Bafta maineeeeeeeee!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

HERA,de ce plingi draga mea?Stai linistia,este normal sa te doara burta,cred,nu-ti mai face probleme te rog...Ma bucur mult pt.tine si-ti doresc multa sanatate tie si bebeului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Hera draga, ce minune, ce bucurie!
Te inteleg ca plangi, e atata emotie si atata tensiune in asteptarea asta ca plangi si de fericire cum plangi si de trsitete! Sper sa fie cu adevarat minunat pentru 9 luni de aici incolo!
Te rog frumos, spune-mi si mie cum a fost cu rushii? chiar au venit? cat te-au tinut? mai multe zile sau foarte scurt?
Acum imi fac probleme ptr ca eu dupa fiv, la fix 2 saptamani de la punctie am avut ciclu 3-4 zile, asa ca nici nu m-am mai dus la test de bhcg sau orice alt test. Asta a fost acum 2 saptamani. Nici nu am greata sau alte simptome, si mi-am zis ca-s zurli sa imi fac sperante si teste. Acum ca va citesc, ma gandesc ca poate ar trebui un test... Nici nu stiu ce sa fac.
Deja ne-am pus toate sperantele in viitor... un nou fiv, sau poate ne ajuta Dumnezeu si toate rugaciunile...
Va imbratisez cu toata dragostea
PisucMic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

PisucMic
la mine nu a fost menstra , doar cateva picaturi maronii in ziua 12 de la et , numai un pic pe hartia igienica dupa ce am fost la wc.
In schimb multe crampe si durere de spate exact ca la menstra , ieri m-au mai lasat dar astazi m-au luat iarsi si mi-e teama ca o sa se sfarsesca ca si la primul fiv (avort spontan).
Inainte de a incepe ul alt fiv as face un test , ptr siguranta ca nu esti gravi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

HERA, felicitari iubita, o sarcina usoara, dusa la termen si bebe sanatos.
Stiu ca e greu, dar nu mai plinge, incearca sa stai linistita...si eu am patit la fel, din plins am dat in greturi si toate alea, imediat ce am vazut rez la beta....nos-pa si trat de sustinere si stai calma si fel;iciatri inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Hera, te rog eu fumos sa fii gravid!!!!Ma bucur mult mult, un test de urina pozitiv nu minte!5 celule fermecate deci si asta de doua ori:) Nu te cunosc dar mi-ai facut duminica mai fericita!!!!Felcitari:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Kora ma bucur enorm pentru vestile bune te pup
Hera felicitari esti graviduta gandeste pozitiv la bebele tau te pup
Pup toate si Dumnezeu sa va ajute sa reusiti toate s avenisti numai cu vesti bune

Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ma va ajuta sa reusesc

Mergi la inceput