FIV 198
Raspunsuri - Pagina 16
zisaCami spune:
Acum 5 minute am incheiat convorbirea cu Valeria ... a nascut in aceasta seara, la 25 de saptamani si 4 zile, la ora 18,00 doi baietei: unul de peste 900 gr, iar cel mic de 800 gr. ( nu am retinut exact de emotie ) ... ea e deocamdata la terapie intensiva, iar pentru bebelusi primele 48 de ore sunt critice ...dr. spune ca ar putea fi ceva semne de intrebare cu cel mic; eu sunt optimista pentru ca a facut injectii cu dexamethazona pentru maturizarea plamanilor ... sa ne rugam pentru Valeria si puiutii ei, are nevoie de rugaciunile noastre mai mult ca niciodata!
Valeria, draga mea, suntem alaturi de voi, iti dorim refacere cat mai rapida ca sa poti fi alaturi de puiutii tai - ei au mare nevoie de tine acum! Curaj si multa putere, puiutii tai sunt niste luptatori, ca si mamica lor! 
25+ 
Inimioara mea
Radu Costin

mihaele spune:
Valeia iubita MAica Domnului sa va ocroteasca si sa va aiba in paza sa va ajute pe tine si pe puiuti tai 

Fetelor va pup si va doresc tot binele din lume

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
hera01 spune:
Valeria , sunt alaturi de tine .In fiecare seara ti-am aprins o lumanarica ptr tine si bebeii tai sa fie sanatosi .
huski spune:
Valeria,ma rog pentru tine si puiutii tai

Hera hai cu BHCG-ul mareeee 

Koricica, bafta multa fetita si sa stii ca toata ziua voi fi cu gandul la tine 

si cu pumnii stransi stransi! DOAMNE AJUTA!
-ici tuturor si va doresc o saptamana reusita si plina de realizari!
antosit spune:
Buna dimineata!
Valeria multa putere pt. tine si baietii tai!DD sa va ajute!

Kora te asteptam cu vesti super azi!

Hera hai cu un bhcg mareeee!

Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
antosit spune:
.... fetele care ati facut stimulare cu puregon-pen, lamuriti-ma si pe mine!!!
Eu am de facut 100ui/zi si dintr-un pen de 600ui am facut deja 7 zile si pen-ul cred ca mai are ceva in el, este posibil sa nu fi dozat eu ca lumea???De fiecare data am verificat si eu si sotul inainte de injectare si punctul ala era in dreptul lui 100ui....off!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
anaconda2 spune:
Face careva FIV la noua clinica a lui Tutunaru ? Stiu ca i-a dat drumul de vreo 3 saptamani .