FIV 198
Raspunsuri - Pagina 17
mihaele spune:
Hera te asteptam cu valoare mare la beta Hcg

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
impatience spune:
Vali, sa te ajute Dumenzeu pe tine si pe puiutii tai!
Hera-minunat
Dariada- Marinescu telefon 021 2243127- l am copiat de pe prima pagina, sper sa mai fie cel corect. Daca nu, poate te mai ajuta fetele? sau poate te duci la Giulesti, eventual la dr. Cocei care e o dragutza
KORA!!! Vesti despre Kora, mi a scris pe sms. Citez:"am in burtica 2 comori perfecte A8, adica 8 celule si A10, adica 10 celule! Sunt fericita!" 

O asteptam cu detalii!
Pup fetele si o saptamana minunata!
lilianaFi spune:
Antosit
...stai linistita iubita..n pen de 600 de puregon in realitate are 750...bafta multa!
Kora multa bafta draga mea....sa fie ultimul fiv!!! 
Hera hai cu vesti bune...cu beta mare
...oricum felicitari ..e clar ca esti gravi

Valeria 
Numai bine tuturor!!!!

iana_mari spune:
Kora cu intarziere iti doresc mult,mult noroc.O sa fie bine asa cum spuneau fetele nu conteaza nr. ci calitatea.
Antosit
Cristinici eu am la ora 10 programare.
Ionatugs
Sherita felicitari pt. oute
Nusy
Valeria felicitari pt. baieti
Hera asteptam valoarea
dariaioanaxx spune:
Antosit - inca n am inceput sa fac puregonul cu pen, dar dna dr la fel mi a explicat si mie, asa cum ti s a raspuns si mai sus- ca in cartusele de 300 ui de puregon(eu din acestea am) exista in realitate 450 ui puregon; deci presupun ca si in cele de 600 ui cum ai tu, exista tot acest surplus; bafta !
Valeria- Dumnezeu sa ajute baieteilor tai sa treaca cu bine peste orele critice ! Domnul fie cu voi !
Hera - felicitari si nu te agita, ca nu e bine sa plangi !
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
tonton spune:
buna fetelor.sant noua pe forum si as avea nevoie de o parere de la voi.ce medic mi-ati recomanda ptr o fertilizare DRACEA SAU NICULESCU?
Sheritra spune:
Am ajuns si eu de la eco, normal ca la traficul din Buc cu toata nebunia am ajuns la 10 in loc de 9 si mi-am facut injectiile.
Deci miercuri punctia.
In seara asta la 10 pregnylul, in conditiile in care faceam injectiile de dimineata la 9. Dar eu le0am facut la 10. Sa-mi fac oare pregnylul la 10.30 sa mai reduc din decalaj?
Deci endometrul a intrat putin la apa, acum e 10.9, dar s-au inmultit outele, am 15 buc, intre 15.8 si 19. Daca la punctie vor fi 10 ovo e bine, ca la ce gigei avem sa am la sfarsit doi embrioni buni. Si pic pe tura Dascaleascai, da nu-i bai ca pe tura ei am ramas cu Alesia, dar ce sa-i faci, inima mea e data lui Cocei, as fi vrut cu ea normal, ca-i mai profi. Dar repet, nu-i bai, ce-o fi o fi.
M-a intrebat ca daca nu-s gigei destui ce facem? Zic biopsie, orice, numai sa fie cu marfa noastra, ca sefu da banii, sefu ii vrea pe ai lui, nu conteaza de unde tai, numai ai lui sa fie. Asa a ramas, sper sa nu fie nevoie totusi.
Deci miercuri ma sui in cuibar!
ZisaCami, va pupa fata pe amandoi, sa-i spui flacaului sa stea cuminte in burtica cat trebuie, ca-i aduc la maternitate printesa adevarata, frumoasa si curata
!
Kitto, doi embrioni vrei deci? Din prima gemeni, nu te mai incurci cu cate unu
? Bafta multa, eco il faci la friti?
Ioana, cum merge tratamentul?
Kla, ce baiat frumos ai! Ptiu-ptiu
! Seamana cu tine!
Kora, felicitationes inca o data,
la embrionasi sa se prinda amandoi!
Ioanatugs spune:
Kora sa fie lipiciosi de tine!
Sheri mai am putin si incep si eu cu injectoarele. Felicitari pentru foliculasi, sa iasa ovocite frumoase si sa aveti destui gigei pentru ele.
Antosit e normal sa-ti ramana in cartus mai mult Puregon, el are o rezerva, in caz ca gresesti si pierzi din solutie. Multa bafta, sa fie multi foliculasi!
dariada spune:
impatience si marrina multumesc mult fetelor pt mesaje.

Voi trage o fuguta pana la Giulesti sa vad despre ce este vorba. Va doresc din tot sufletul multa, multa bafta! 

elenada spune:
Kora bafta multa sa ai un bhcg mare asa cat pt doi bebei.
Sheri iti doresc ovocite multe si de calitate.
Ioanatugs ce trece timpul mai ai si tu putin si incepi. Iti tin pumnii.
Bafta multa tuturor fetelor in focuri si celor care asteapta rezulatate numai Bhcg-uri mari.
Va pup dulce
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!