FIV 198
Raspunsuri - Pagina 18
elenada spune:
Acum am vazut ca sunt si eu pe prima pagina
Multumesc mult Ioana
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
antosit spune:
Multumesc fetelor pt. raspunsuri!

.si eu stiam ca exista o rezerva in pen dar nu ma gandeam ca atat de mare 100 si ceva de ui, de aceea am crezut ca am gresit ceva...de la inceput nu mi-au placut pen-urile astea, abia ma invatasem cu fiolele!
Sheri eu nu as decala ora pregnylului, am inpresia ca si ordinea de la punctii este facuta in functie de declansare...MULTA BAFTA!
x2![]()
Kora la fel de fericita iti doresc sa fi si urmatoarele 9 luni ,iar mai apoi toata viata alaturi de sot si bb/i tai!
...miercuri merg si eu sa imi numar oualele!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Blanche25 spune:
Hera FELICITARI!!!!!!!! Sigur BHCG-ul va fi f mare!!!!!! CAt ma bucur pentru tine!!!!! Deci petele alea erau de la implantare nu CM
. 
Kora ma bucur tare pentru bebicii tai!!! Iti tin pumnii stransi tare si ma rog sa ramana cu tine toata viata!
21Ali, eu am avut doar dureri de cap de la inhibare, nimic altceva, dar am citit ca da ameteli si bufeuri. Pumnii stransi 
Kla sa iti traiasca baietelul, este foarte frumos
, chiar ma intrebam pe unde esti ca nu mai auzisem de tine. Ma bucur ca sunteti bine. Eu voi face la clinica ''Fiv Madrid'', nu e nici un secret. Va pup si va mai asteptam pe aici.
Cine mai vine cu test pozitiv, fetelor cat mai aveti pana la testare? Fireyes, Claudia79, Oana, Daniela74 

Shery, pumnii stransi sa creasca frumosi tare toti. 
Tonton bine ai venit. Iti urez sedere cat mai scurta si referitor la intrebarea ta eu cred ca e mai bine sa ai o intalnire cu ambii doctori si sa alegi tu pe cel care ti.a inspirat cat mai mare incredere.
Va pup
claudia79 spune:
Shery, maaaama da ce scamatorie ai facut cu 5 oua peste weekend?Bravo tie, recolta f buna!Sa fie la fel si cu gigeii!Eu sic sa nu amani pregnilul conteaza timmgul cu pnctia nu cu stimularea, aici cel putn injectia se face la ora ecomandata de medic +/- 10 minute dar si punctiile sunt la ora exacta. Si eu am patit asa ca mai aveam da facut stimulare dimineata inanitea pregnylului si o asist mi-a zis ca nu se fac amabele in aceeasi zi, drept pt care nu am facut-o imediat cand am ajuns acasa , mi-a trecut prin cap sa sun totusi doctorita bine am facut ca trebuia s-o fac deci am intarziat cateva ore vreo 2 si am facut in loc de 8 la 10. Seara pregnylul la 10.30 si punctia peste 2 zile la 9.30
io iara am facut o boacana. am iesit ieri sa ma plimb ziua 7 de la transfer era caldut , si am stat 1.5 ore sa il asteptam pe cumnatameu care a fugit la maraton si am sfarsit prin a sta 2 ore afara s-a facut destul de race pana am plecat. bineinteles alte griji acuma.
Valeria ma rog sa le fie bine bebelusilor mici!
KITTA spune:
Valeriatinem pumnii la micuti. Lasa ca vedeti voi ce mari or sa se faca!
Sheritopai s-o fi plictisit Profu' sa ti-i numere pe toti stiind ca ai nevoie de 1-2 acolo
Mai pune de-o paret din aia 15 sau mai da cu imprumut la fete sarmane
Eu, da sunt deja la friti ajunsa de sambata seara si de-abia joi am eco.
Feteloram inceput si eu cu paranoia mea: azi sunt Z5 de stimulare si parca nu simt nimic in organism, nu ma dor ovarele alea, alea....Nici balonata nu sunt, eu eram oricum mai mult de la mancare. Aici sambata a fost sarbatoare si totul inchis, duminica idem, iar noi am venit ca niste domni fara de-ale gurii in sacosa. Asa ca ieri mancat la pranz in oras si aseara struguri, iar de dimineata imparteam un biscuite cu barbate-meu si trageam la masea cu un ceai de cretiosara pana sa mergem la cumparaturi. Asa ca vazui si eu cum e sa fii la deita daca nu ai ce rontai in plus...
antosit spune:
Kitta propun sa infiintam un club al alora fara simptome!
Si eu sunt ziua7 de stimulare si parca nu se misca nimic, iar parul alb pe care mi la scos pen-ul de puregon la care nu se mai termina continutul, nu cred ca il mai acopera nici o vopsea!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
fireyes spune:
La mine, aventura primului FIV s-a incheiat, evident, negativ.
Cm s-a grabit cu niste zile si nu m-a mai lasat nici macar sa sper pana la capat, iar BHCG de 0 si ceva spune probabil ca embrionasii au fost prea plapanzi sa reziste.
Deci, in cazul meu, lipsa oricarui simptom era justificata:(
Valeria, m-am gandit la voi si sper din tot sufletul sa va vada Doamne-Doamne!
Kora,
puiutii viteji si sa stii ca port noroc altora![]()
Oana, multa, multa bafta, sa fie bine si +
Sheri, din asa o recolta... iese si de pus in camara![]()
Anaconda, eu nu stiu ca recent vreo fata sa fi incercat la clinica lui tutu...
Bafta, fetelor, la injectat, sa fie cu spor si cu noroc!
still counting...
Ioanatugs spune:
Fireyes of iubita, ce rau i-mi pare!

Elenada cu placere iubita!
Si eu ma mir ce repede a trecut timpul, la sfarsitul saptamanii incep si eu inhibarea. Multa bafta i-ti doresc, sa ai ovocite frumoase si gigei pe masura pentru toate!
Iana_mari
multa bafta miercuri!