FIV 198
Raspunsuri - Pagina 19
pisucmic spune:
Dragele mele
abia astept bhcg lui Hera - sper din tot sufletul sa fie bun. Si ptr crampe sa iei Nospa fara grija, e super eficient si safe in sarcina.
Kora super embrioni!
Claudia79 si OanadeMunck tin pumnii strans strans!
INTREBARE INTREBATOARE: care din voi a vorbit cu vreun doctor despre cat de repede e bine sa faci dupa un prim FIV nereusit un al doilea FIV? Cam la ce distanta ati facut voi?
cristal1995 spune:
Kora: felicitari pentru embrionasi, sa-i tii bine la caldurica 9 luni! 
Hera: felicitari, graviduto!!! 
Pisoiasule: medicii din Ro recomanda 3 luni intre tratamente, adica CM-ul de dupa fiv si inca unul normal. Mie, personal, dupa ce am facut 4 tratamente asa, mi se pare cam repede... Asta s-a simtit si in valorile analizelor, care incepusera sa dea semne de menopauza la 29 ani
. Acum, dupa o pauza de 8-9 luni, sunt din nou in grafic, ba chiar mai bine decat eram inainte de primul fiv. Eu zic, pererea mea, ca min 6 luni ar fi ok pentru organism. Bafta multa
Sheri: la tine cresc intr-un week-end cat Fat-Frumos in 3 luni
. Bafta multa
Va pupic pe toate, nu va mai enumar sa nu uit pe cineva
Aly-"Inca mai sper..."
antosit spune:
Pisucmic la mine pauza inte fiv-uri a fost de cca. 6 luni!
Anacondanici eu nu stiu pe nimeni care sa fi facut fiv la clinica lui Tutu!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
claudia79 spune:
Multumesc pisucmic!
Anaconda nici eu nu stiu pe nimeni care sa fi facut fiv la clinica lui Tutunaru!
vai cred ca io urmez joi....ce amotii am ...parca ma duc la executie....
claudia79 spune:
Elenada
e greu...nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta daca nu e... sa plangi dar sa nu deznadajduiesti. Unele dintre noi pur si simplu trebe sa mergem pe calea asta mai putin batuta. Noroc ca ne-am nascut acuma cand medicina ne poate da sperante.
Sunt alaturi de tine!
zisaCami spune:
Am fost dupa-amiaza la Valeria la spital ... deocamdata situatia era stabila, bb-ii au trecut cu bine de primele 24 de ore si speram ca va fi totul ok si in continuare. Valeria era optimista si intr-o zi -doua va fi externata. I-am transmis faptul ca ii sunteti alaturi si ca va rugati pentru ei! Va multumeste mult tuturor pentru incurajari si in curand va intra personal sa va scrie.
Sheri I-am zis flacaului si sper ca a inteles!
![]()
Mult noroc miercuri! 
25+ 
Inimioara mea
Radu Costin

Sheritra spune:
Fireyes, imi pare tare rau pt nereusita, uite o
si treci cat mai repede peste suparare, si sa treci cat mai repede la urmatorul! Si mie la primul FIV mi-a venit menstra in Z9 dupa ET, si s-a dovedit a fi o val f mica a progesteronului, vezi la urmatorul cum este, ca sa maresti doza (daca asta e pb, ca-s cam ametita de cap).
Kitto, nici eu n-am avut simtome de stimulare decat de alaltaieri, deci esti plina de uauoa
! Ai plecat din tara ca o doamna, fara parizer, chec in casa si snitele! F rau! Macar in avion v-a dat de mancare? Ca mie turcafletii mi-au dat, si chiar era f buna!
Claudia, nu te mai Impantienta asa repede! Las ac-o sa fie bine, pana joi mai e
!
Cristinici, deci ramane pe miercuri sa ne intalnim pe maiestuoasele holuri ale vechiului Giulesti, aduci tu sampania? Eu vin cu cosul de picnic, poate ne blagosloveste si Fraila cu prezenta!
Nusy, ce mai faci? Ai mai repetat BHCG=ul?
Ioana sa-mi pregatesti un peste
, cum imi iese masina din service iti trag o vizita!
Crystal, Antosit
Valeria, nici nu imi pot imagina prin ce treci, maulta multa sanatate puiutilor sa treaca cu bine peste orele cruciale si sa creasca frumos la incubator!
puiutii!
Eu cred ca de menopur au crescut asa foliculii, duminica si azi am facut cu el, prima parte cu menogon, Cocei mi-a spus ca menopurul se asimileaza mai bine de catre organism. Eh, ca de obicei, ce nu faci aia trebuia.
Ma doare ovarili tare
, imi curge pe picior durerea! Of mai am juma de ora si fac pregnylul, hasbandul a adormit, sa vedeti ce injectie o sa-mi faca cu ochii carpiti, direct in ....he-he-he, nu acolo, in picior
!
Aas mai lua ceva, medrolul si tetraciclina le-am hapuit, dar doar atat? Ce sa mai iau? Un
poate
, face bine lichidul la nidare!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
pussi spune:
sheri tin pumnii!!! antibiotic si eu am luat la FIV-ul norocos!
kora iti doresc sa ai burtica mare, mare peste 9 luni!
anto sunt cu ochi pe tine si pe outele tale!
valeria sa fie DD cu voi! stiu ce inseamna nastere prematura... BB-icilor le doresc multa sanatate, sa se adapteze cat mai repede la viata extrauterina si sa se racupereze cat mai bine! Si tie multa putere si incredere!

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
maria08 spune:
Hera: Felicitari gravidutzo!!! Asteptam valoarea de la beta HcG!!
Kora:Doamne Ajuta ca puiutii tai sa stea la mami in burtika 9 luni!!!
Ma bucur sa vad ca esti mai vesela dupa ce in ziua punctiei erai cuprinsa de deznadejde! De data asta va fi bine!!
Sheritra: O punctie usoara si o productie valoroasa iti doresc!!! Inteleg ca sotul e cel care iti face injectiile?! Esti norocoasa...al meu sigur ar da bir cu fugitii!!!
Valeria: Suntem alaturi de tine!! Bunul Dumnezeu sa aiba grija de voi!!
Anaconda: Nu cred ca e cineva care sa faca FIV la clinica noua a lui Tutu, dar cred ca sunt fete care sa fi facut cu el la Sabyc sau unde facea inainte sa-si deschida clinica. Tu cand incepi?
Eu deja am inceput sa am emotii....mai e asa putin pana pe 11 cand am prima intalnire cu Dracea....tot fac calcule sa vad daca as putea face FIV-ul pana in Revelion......
daniela74 spune:
Buna seara fetelor.Vin si eu cu o veste rea
din pacate nu am reusit.Inca nu stiu mai multe,doar pe 1 dec.am programare la medic.Asta e....poate nu imi e scris sa fiu si eu mamica.Deocamdata ma retrag, dar am sa va urmaresc si va doresc din suflet la toate sa va vedeti visul implinit.
Va pup si va imbratisez cu drag.