FIV 198
Raspunsuri - Pagina 20
anaconda2 spune:
Maria , deocamdata astept rezultatul la cea de-a 6 a inseminare , pe 11-12 fac un test . Daca nici asta nu iese....trebe sa ma reorientez spre alta procedura , adica FIV . Si as fi vrut sa mai schimb pareri cu vreo fata care e pacienta lui T , si care face FIV acum la clinica lui .
Am ramas gravida , dupa cea de-a 3 a IA , insa sarcina s-a oprit din evolutie la 7 sapt . Am mai incercat cateva inseminari , ptr ca daca am reusit odata , inseamna ca mai pot reusi tot asa , prin inseminare , si sa nu ajung la FIV ...
Sa vedem ce-o iesi acum ...
KITTA spune:
Anaconda2pai iti dorim sa te fi mutat mult prea devreme la FIV!
Antositeu ma linistii putin ca acum mai pe seara aparu niste "albus de ou" si asta inseamna ca ceva se produce pe acolo, dar in rest dureri ioc si nici balonata. Poate fiindca am baut ceaiuri la greu si tot la greu m-am dus si la 
Valeriachiar atsazi am auzit o poveste cu un bebelus nascut de 500 g si care acum traieste si are 2,5 ani. Partea rea a fost ca a stat 6 luni la incubator, tratamente, etc. pana a ajuns la greutate cat de cat normala....Deci, fii tare ca se paote!
Sherito da plecai ca o doamna si unde mai pui ca cu masina deci nu ma vedea nimeni cu prazul in portbagaj....Da lasa ca recuperai astazi, ca stii cum e cand cumperi pe stomacul gol....
mihaele spune:
Fetelor sunt tare suparata am luat rezulatatul de la analiza celulelor NK si nu a iesit bine azi merg la dr iumunolog sa vedem ce zice. Va pup pe fircare in parte si Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mama cat de curand posibil

Kora iubita ai grija de tine si de bebei tai

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
huski spune:
Buna dimineatza la fete 
Daniela 74 

Fete dragi, va rog sa-mi spuneti si mie daca am voie sa iau Fervex , sunt in ziua 5 de inhibare cu Diphereline .
Am racit rau de tot 

Va
pe toate si va doresc o zi buna!
KoraPop spune:
Salutare tuturor!
Dupa cum vedeti nu pot sta departe de voi!
In primul rand multumesc marii gashti de fiv-oase care imi tin puimnii,nu va enumar sa nu uit pe cineva,dar am citit fiecare postare cu mult drag!
Hera felicitari!!!Asteptam bhcg!!!!
Bafta maxima tuturor celor in plina inhibare/stimulare si celor care sunt in asteptare ca si mine...!
Eu sunt doar zi1 dupa ET si bineinteles ca mi se pare o eternitate pana in zi 11 cand o sa fac bhcg la BIOS ca la Giuly numai pe 18 m-au programat,de parca eu as putea sa stau pana atunci....Deocamdata nu am simptome de nici un fel si incep vesnicele intrebari fara raspuns in mintea mea:oare mai traiesc puiutii,oare se dezvolta in continuare,oare,oare....incerc sa fiu cat mai calma,mama mea e la mine si sunt o super alintata ca in vremurile de demult si incerc sa imi opcup timpul cu tot felul prin casa.Nu stau prea mult in pat,asa am primit indicatii chiar de la madam Geta care sa nu imi vina sa cred ne-a vorbit atat de frumos si duios si ne-a incurajat si ne-a dadacit cum ca sa nu ne legam de pat,sa ne facem frumoase,sa ne iubim mult,sa mergem cu sotul la un spectacol,sa ducem viata normala,dar fara eforturi majore,sa ne facem doua saptamani minunate etc incat mi-am zis ca uite exista si o alta madam Getix decat cea pe care o stiam...o fi fost intr-o pasa buna...Dr. Cocei mi-a zis clar ca trebuie sa raman gravida,altfel nu mai vorbeste cu mine
.Desigur le-a facut si AH ( hatching) celor doi puiuti.Cel care avea 10 celule,harnicutul deja incepea sa faca inca doua,ne-a aratat Cocei foarte incantata pe monitor si erau intr-adevar atat de frumosi ca ne-am indragostit iremediabil de ei si eu si sotul meu...
Nu stiu ce sa va mai spun acum,mai intru eu pe aici ca si asa sunt acasa...
Va pup pe toata degele mele dragi si DD sa va fie alaturi la fiecare pas!Incredere si speranta in DD!!!!Toate vin de la EL!Doamne ajuta-ne pe toate!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Fireyes, Daniela 74 of mai fetelor!Ce pot eu sa va spun care sunt la al 4-lea fiv...?Capul sus si mergeti mai departe,stiu cum va simtiti acum,dar deznadejdea nu foloseste la nimic.Trebuie sa va ridicati si increderea in DD sa va ajute sa mergeti mai departe!

Kora
CARPE DIEM!
fireyes spune:
Multa, multa bafta, Kora, sa o asculti pe Cocei, ca daca ti-a zis ca e musai sa fii gravida, atunci nu mai e loc de intors!
Asa am zis ca o sa facem si noi data viitoare, o sa ne menajam mai mult si o sa ne comportam ca in concediu inca o saptamana dupa... de data asta, cum ne-am intors din Austria, am dat fuguta la serviciu.
Eu sincer, nu cred ca a fost asta cauza, dar daca data viitoare va fi loc si de alte zile de huzureala, nu cred ca o sa ne mai dam la o parte. Oricum, saptamana in care am stat in Viena a fost atat de frumoasa si toate sperantele pe care ni le faceam atunci ne-au facut mult bine, amandurora.
Sheri, nu stiu daca valoarea progesteronului a fost buba, a iesit cam 10 si ceva cu o zi inainte de test. Noi (in calitate de non medici:) credem ca embrionasii au fost slabuti si probabil ca nici nu au mai prins zilele de nidare...
Hera, sa fiti fericiti! sau ca sa-l citez pe sot: vrem si noi! chiar daca a insemnat sa treci prin niste emotii...
Daniela74, imi pare atat de rau, mai ales ca acum pot sa zic pe pielea mea ca inteleg atat de bine
De Moniland stie cineva noutati?
Kitta, sa fie sansa cu tine, baga papica la greu, ca si asa e greu sa te abtii pe acolo, doar o sursa deschisa sa gasesti![]()
Catalina, cum esti?
Cred ca ma bag si eu la ceva
de la Ioana, sper ca de data asta sa nu ma mai impiedice nika si sa se potriveasca cu zilele mele de regim
. Te pup, frumoaso si spor la uzina de bebei!
still counting...
lindutza spune:
buna fetelor,
am intrat sa va spun ca eu ieri am avut punctia din care au rezultat 11 ovocide.azi astept tel de la laborator sa-mi spun citi s-au fertilizat.
pe toata lumea!!!!