FIV 198

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Fireeyes Nu a fost sa fie acum dar data viitoare este obligatoriu sa fie bine!!!

Daniela74pentru fiecare parinte exista un copilas , ai sa vezi ca vor veni si cei mici ai tai la tine;)!!!Just keep the faith!!

Kora asa vesti bune de la tine, harnicuti micutii:)Ai grija de ei sid e tine:)!Tu faci beta in zi11? mie mi s-a zis zi 17 de la pick-up (14 de la Et, oare cand pot face un etst de urina relevant avand in vedere ca azi sunt zi 8?)

Claudia, Moni, Catalina voi cum mai sunteti? Claudia, ceva simptome inca?La mine in continuare sanii cam cu un numar mai mareasta poate unde il rog pe bebe sa imi trimita ceva semne:)In rest nici un alt simptom mai serios, mi-e frica

Vorbea cineva de un psiholog la Giulesti, imi poate spune si mie cineva numele (aici sau pe privat nu conteaza) pt ca se pare ca este o fosta colega de facultate de-a mea cu care am pierdut legatura si as vrea sa o reiau. Multumesc
Va pupic acum, azi e prima mea zi de munca dupa 2 saptamani n-am chef da ce sa fac

PS. sa nu ziceti ca sunt schizo dar ieri in tipul mesei de pranz a intrat in casa si s-a invartit deasupra mea o matca (queenbee) imensa, mare cat 5 albine la un loc, al meu zice ca-i semn bun eu sunt bucuroasa ca nu m-a intzepat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Eu vin cu vesti de la laborator.
Din 11 ovocide au ramas doar 6 din care 2 au congelat deja si au ramas 4 embrioni frumusei .Joi se vor decide daca trebuie sa faca AH si pe simbata dimineata la 9 am ET.Inca nu stiu ce o sa faca cu cei 2 care vor ramane,oare ii vor congela?Se mai poate asa tirziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata si de la mine!

Korapt puiuti luptatori si lipicosi!Zilele ce urmeaza sunt intradevar cele mai grele din fiv, dar cu DD alaturi vor trece mai repede!x3
Lindutza super productie, multa noroc in continuare!
Oanastiu cum te mananca degetele sa bagi un test, dar mai bine asteapta inca 2-3 zile!Bafta!
Moni cred ca are maine punctia(asa am citit pe la alte usi!)...eu ii tin pumnii!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Fireyes, Daniela74 imi pare tare rau fetelor....Sa aveti puterea de a lua de la capat cat mai curand...

Mihaele e bine totusi ca s.a descoperit ceva. Sper sa nu fie nimic grav si sa se poata corecta.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Daniela74 i-mi pare rau!
Sheritra pe cel mai mare-l pregatesc si de data asta cu cap cu tot!
Fireyes te astept iubita!
Kora_pop incearca sa nu te mai gandesti la aceasta perioada, ca fiind cea mai grea. Gandeste-te ca e cea mai frumoasa perioada, pentru ca esti cu puiutii tai, o ai si pe mama ta langa tine, asa ca va fi bine!
Lindutza felicitari pentru productie! Multa bafta la ET!

Mergi la inceput