Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
roxxy, hai ca "strig" si eu, poate in cor avem mai mult noroc
. oricum parca dupa ce am "strigat" au mai aparut cateva mamici "disparute". deci: roxule (roxana) poate intri sa ne dai o bere ca doar nu in fiecare zi face flacaul 1 an, nu???? te asteptam!!!! iuli-ana, amy, flory, erika, eni, kiva, gill, darleena,vali,asteptam!!!! iuli-ana, amy, flory, erika, eni, kiva, gill, darleena,vali,, sorina, adriana, roxx, stefania ce mai faci???
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anka.san La cererea publicului Albumul Toamna... |
Nici nu ma gandeam ca ar fi altfel decat superbe!

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
si pt ca mai e putin "pana maine"...
vreau sa urez un sincer LA MULTI ANI!!!!! pt primul anisor printesei ALESIA de sherita si printisorului STEFAN de victo!!!! sa fiti fericiti si sa primiti de la viata tot ce e mai frumos!!!
mamicilor va spun si voua la multi ani pt ca acum 1 an ati adus pe lume doi ingerasi frumosi!!!!
la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
noapte buna!! somnic pufos sa aveti!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI si de la noi pentru ROBERTO SI RAUL! Sa cresteti mari si sanatosi! 
LA MULTI ANI MARA! 
LA MAI MULTE LUNITE pentru Matei,Alexandru,Carina,Rares,Andreea 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ram0nica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Beyyy,sper ca nu radeti de mine... Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
N-a ras!
irina_stef spune:
fetelor mii de
la toate si multumim de urarile de ziua noastra...asa ca dam tortulet si sampanie de bebici la toata lumea ca inca e ziua noastra.asa ce m-am emotionat cand am intrat si am vazut urarile voastre
noi am avut o zi foarte deosebita,petrecerea este sambata dar azi am sarbatorit puiutii in familie,adica in 4,si a fost ff frumos,si copiii au fost foarte cuminti si simpatici si s-au bvucurat mult de cadouri si baloane si au invatat sa sufle si lumanarea.au muscat direct din tort si-au bagat manutele in el cat nu am fost atenta o secunda si tare bucurosi au mai fost.ptr sambata le luam 2 tortulete dar azi nu am vrut sa treaca ziua lor fara tortulet asa ca le-am luat unul mititel cu winnie.inca o data va multumim si uram si noi numai sanatate ,bucurii si multe realizari puiutilor si parintilor.
bun..in alta ordine de idei sa felicitam si noi cealalta graviduta a noastra ANCA
si ii dorim sarcina usoara si bb sanatos!
si ptr abramburika,imi zic si eu parerea si nu as vrea sa supar pe nimeni.eu nu cred ca febra asa de mare e de la dinti,in nici un caz cred eu.si totusi cred ca peste 39,5 este sigur de mers cu puiutul la dr la urgente.mie aici si nu numai si in RO de fiecare data cand am ajuns cu febra la spital mi-au zis ca de la 38,5 este febra mare,eu le 39 le-am facut impachetari cu prosopel umed la temperatura camerei,plus baita cateva grade sub temperatura lor.baia este foarte recomandata in cazul febrei,sa fie cu cateva grade apa mai rece decat corpul.eu zic sa alternezi nurofen cu paracetamol la 6 ore(eu asa fac).se poate sa fie o boala de copilarie,dar asta nu ai sa vezi decat dupa ce se termina episoadele de febra),sau o faringita.
pupici si sanatate multa
mariussimiuc spune:
Noua noastra indeletnicire
Am impartit filmul in 2,ca era prea mare. ![]()
adinag spune:
Miha, ai pus de doua ori acelasi filmulet? Imi arata f prost, o fi browserul meu, ca intotdeauna am probleme sa vad filmuletele pe webshots. Si-a gasit fata antemergator, dupa ce a vorbit la telefon, si-a dat intalnire si s-a gandit sa ia trenul, asa-i? ![]()
Oricum, e simpatica foc si imi place foarte mult trenuletul
mihuta spune:
Cine haladuie in codrii noaptea ? Eu, haiduca Mihaela, nume de scena Mihuta...
Scuzati excesele poetice, dar de o ora tot citesc si citesc din urma si am uitat deja ce vreau sa spun.
Pe amintite:
Creem, vazut frumoasa Sofia pe calutul ei. Si mi-a placut foarte mult cum ii sade cu clop de morosanca aici
Adina, ai sters pozele si eu n-am apucat sa-l vad pe Floris ! Trimite-mi linkul pe mail daca aici nu-l mai pui. Imi pare bine sa aud ca a reinceput sa pape, acum urmeaza sa vezi si ce anume o sa pape.
Ankasan, am admirat (ca intotdeauna) pozele voastre, eu nu prea reusesc sa o prind pe Sophia locului sa pozeze, mai ales daca vede aparatul incepe sa zbarnaie.
Alfa_anca, felicitari pentru sarcina, sa fie usoara de dus si bebelusul sanatos si norocos !
Ancadragoman, daca te induri sa faci testul, spune-mi si mie, ma gandesc sa iau si eu pastilele alea de slabit ca sa raman gravida de la ele...
Miha, sa stii ca si noi intram in clubul accesoriilor de par, bretonul Sophiei ii ajunge peste ochi, asa ca toata ziua o tin cu elastic in par...nananananaa
Irina, sa-ti traiasca baietii, ce frumos cred ca s-au distrat azi cu tortul !
Pussi, frumoase foc gazele, ce frumos se fugaresc ele prin curte ! Isi fac de lucru una cu alta in timpul zilei?
Adra, ati fost pe la Bz si nu ati dat de veste ? Rushinicaaaa
Mai aveam mesaje de trimis, poze de comentat, pe delicata Bea, pe Abramburika junior (un pupic sa ii treaca febra) cu clamite multe-n par, si ...cred ca m-a lasat memoria...
La multi ani pentru maine lui Stefanut de Victo si Alesiei de Sheritra!!!
mami de Sophia
popbianca spune:
buna seara !!
mikidutza, merci de raspuns...dar ce e mai imp. tot nu am aflat...deci capatul care trebuie bagat in aspirator....cum il tin acolo ?...ca-l trage aspiratorul
abramburika...
micutei...stiu si e eu...e tare nasol..
creem, ce bine ca e biroul asa mare!eu am mai asezat-o pe Ana prin magazine pe balansoare de genul dar ...nici o reactie...
ram0nica...iubesc si eu animalele...dar cred ca pisica ta nu prea mai poate sta cu voi!
ank83, super...arata bine si pe cap...sa nu uiti reteta magica...am impresia ca toate o vrem !
andrabell...
scumpei carliontate !
felicitari anca pt. bb2....
ramonella, eu am vb cu pediatra si mi-a zis sa-i dau sanzime(enzime)15 pic/ fiecare masa solida, o luna, apoi repetam analizele...astept si lamuririle ce le vei primi tu
anka.san...
micutului...frumos album de toamna !
mariussimiuc...ce fain e tortulllll !
pt. bunatati nu e niciodata tarziu..
...ce draguta e!
adinag, faptul ca-l vezi ca mananca e foarte imp. pt o mama...atunci esti linistitta,stii ca micutul e ok
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Bea(08.11.2007)