Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

LA MULTI ANI ! pt STEFAN victo, precum si celorlalti sarbatoriti, FLORIAN(doxi), ROBERT(mikydutza),

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ma duc sa ma uit la film...ceva serial pe hbo....poligami...interesant!
noapte buna !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

...eu m-am trezit acum cu o mancarime groaznica pe partea dreapta in gat..CAnd m-am uitat ce sa vad... ... 3 bubite de puroi pe amigdala dreapta.. Na treaba e asta??!!! ... Si asa ca o baba ce sunt ... mi le-am frecat bine cu sare si vad ca s-au m-ai dus mancarimile... sper sa nu ajung la antibiotic ca inebunesc

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Miha ...are dreptate Adina... si-a gasit fata antepremergator ... vezi cum e ea fata cuminte si face economii ...E o scumpa cum il impinge pe tomas prin casa

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Miha sa nu ma culc inapoi fara sa ma iau de tine....
Ce era cu prajitura aia doamna.. acolo???!!!.. Acum suntem 2 gravide pe aici

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

....Merg la somn... vorbim maine

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

anca! felicitari! sarcina usoara si BB sanatos!

abramburica scuza-ma ca ma bag... dar eu nu cred sa fie de la dinti, mai repede viroza, daca nu scade febra contactaeza medicul!

si acum sa va povestesc situatie mea... de ce sunt plina de :

fiecarei mame i se da o decizie de la Directia Muncii privind aprobarea acordarii indemnizatiei. Decizie pe care nu o primeste defapt nicio mama. A primit-o careva dintre voi? Ieri am fost sa cer decizia de la D. Mcii. ... aveam nevoie de ea pt. a putea cere indemnizatia nr. 2(pt. a o contesta). Mi-au dat decizia datata cu 15.03.2008 .. si cu termen de contestatie de 30 zile de la comunicare.... care comunicare ???????????????????????? N-a vrut nimeni sa-mi treaca pe ea data de azi... cand am ajuns in posesia ei, n-a vrut nimeni sa-i dea un nr. de iesire, sau sa le semnez pe varianta lor ca eu abia azi am primit-o, n-au vrut sa-mi dea nici cererea de ieri inapoi. Dupa doua ore de plimbat prin birouri, ghisee... am primit un amarat de nr. de iesire, asta dupa ce mi-au zis ca ei nu au nr. de iesire...si le-am aratata ca aveau pe birou Registrul de intrari iesiri. Ca sa nu va zic ca la numele copilului nu trecut nimic...... doar spatiu....................ca doar scria copilului .. nu copiilor.

incerc sa ma adun, dar in drum spre casa ma intrebam in ce lume nebuna am dat nastere unor suflete pure.

si te miri ca scade natalitatea

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Pussi eu am primit decizia acasa demult ,la cateva luni dupa ce am depus dosarul.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

La multi ani Alesia de Sherita si Stefanut de Victo
La multi ani pentru primul anisor

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Ancutzule da tu cand ai de gand sa faci test,mama???Alta data faceai 10 pana acuma...

Nu mai stiu ce-am vrut sa va zic,ca mi-am pierdut ideile pe drum de atata citit...
Aaaa,am primit analizele lui Bea!Sunt okkkk!!!Nu are intoleranta la lactoza sau gluten.Dar de ce nu papa???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Pai mai Ramo atunci abia asteptam sa fac cateva teste dar acum e altceva si oricum vad ca sanii nu ma mai dor asa ca nu ma mai stresez aiurea

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

PUSSI - eu am decizie, bine ca ai reusit sa iei nr de iesire.

BB -, vezi ce ziceam de mag on-line?

PETRO - mai urmareste-o, sa nu creasca iar...oricum cred ca a fost prea mare pt dintisori, dar mai stii..

ANCA - DAR CE SERVICIU AI TU, MAI, DE STAI PE LA ODISEE SA PANDESTI OMUL? PAI NU MA IEI SI PE MINE LA VOI CA AM LUCRAT IN DOMENIU SIMILAR?!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Pai draga mea eu sunt inginer proiectant si cand stau pe forum ma gandesc la solutie...vrei de munca?

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput