Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alfa_anca Va pup si poate de acuma voi incerca sa va mai scriu despre noi, ca doar tb sa ma apuc de recitit despre sarcina ca se pare ca am uitat. Pana acum nu mi-am mai facut timp pt net, desi v-am mai citit din cand in cand. |
Felicitari Anca.Sarcina usoara.

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi![]() ![]() ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
BAT..WOMAN RETURNS?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
RAMONELLA spune:
Stingereaaaa!!!Ca e 11.Sau mai stati
???Eu nu...ca mi somnnnn..ma duc sa ma culc...
Noapte buna copii....
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
BAT..WOMAN RETURNS? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |
CATWOMAN....

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adinag spune:
Buna,
stiu ca vroiam sa dau mai multe raspunsuri, dar citind mereu pe sarite, am uitat tot ![]()
Si parca ma intrebase si sineva de poze? Nu mai stiu...
Ah, Floris a reinceput sa manance ![]()
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis ANK-ule, acu si tu, trebuia sa-mi iei apararea, ca doar am sarit aseara la MIHA cu bata pt tine . |
Doar ai vazut ce repejor am disparut dupa aceea.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Roxxy80 spune:
ALFA ANCA, FELICITARI!!!!! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI NASCUT LA TERMEN!!!!!
De abia astept sa ma inscriu si eu iar la odisee!!
Multumesc tuturor celor care i-au urat La multi ani lui Matei. Urez si eu multa sanatate si sa creasca mari tuturor sarbatoritilor de azi si celor care s-au sarbatorit zilele trecute.
Ramo, eu cred ca o aruncam pe geam pe stimabila pisica
. Sunt singurele animale pe care nu prea le inghit (va rog nu ma bateti).
Acum vin si eu si strig dupa urmatoarele mamici: RGE, Loub-Erika, Vali Delide, Dany 2007 (care cred ca si-a dat demisia de pe forum
), Ralucis, Eny??????? Unde sunteti mamici dragi?
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puiutul meu
bb_yasmi spune:
bravo floris!! sa papi tot, ca doar esti un barbatel!!! adina nu te stresa cu papa. si iasmi a avut o sapt in care nu vroia nimic doar laptic dimi si seara....cred ca de la maseluta sau antibiotic...eiii sa o vezi ce mananca acuma ..ca ma sperie!!! deci nici cum nu e bine./....![]()
![]()
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adinag spune:
Lavi, eu nu prea ma stresez de obicei cu mancarea, dar papa si mai putin laptic, si nu vroia nimic, nimic, nici sa guste! Si a durat cam mult, vreo 10 zile. Insa azi a reinceput sa-mi fure mancarea si sa-mi arate dupa aia ca mai vrea (mancam niste chestii gen sticksuri, dar altfel formate si cu susan, nu sare pe ele). SI m-a tras inspre dulap. M-am facut intai ca ploua si nu-l inteleg, si a facut scandal, si cand i-am mai dat unul a chiuit de bucurie! ![]()

.