Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 6
anka.san spune:
Fetelor multumesc mult de aprecieri 
Mai am o tona de poze, astea sunt avanpremiera ![]()
Ramo, n-am inteles ce poza iti place? Mi-ai aratat albumul cu Bea 
Daca vroiai sa ma convingi sa o admir nu era nevoie
, le-am vazut inainte si mi-au placut tare mult mai ales cea cu cucuiul 
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem Am reusit sa mai citesc si eu...iata cum |
Si eu la fel cu Amira,in timpul zilei.Ieri am lasat-o sa-si faca de cap cu mouse-ul si mi-a schimbat niste setari pe aici
si nu mai stiu sa le pun la loc...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui ellis mai, i-am pus Alessiei cizmulitele noi in picioare si tipa la ele! |
anka.san spune:
Miha felicitationes pentru Amira si pentru tortul minunat ![]()
MULTI ANI TRAIASCA..... LA MULTI ANI !!!!!
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
ellis spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! Eu n-am coltar! Stiu ca e cam tarziu,dar eu va servesc cu tort,ca altceva nu am. Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

iti dau adresa?Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 uitati la ce folosesc tobele la noi in casa mai nou |

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
RAMONELLA spune:

![]()
![]()
![]()
Anca asta vroiam sa zic...http://good-times.webshots.com/photo/2145495640102358559xVNIOa![]()
![]()
![]()
Aratasem cuiva albumul lui Bea si ala l-am pus din greseala.Sau n-am dat bine copy paste.
...
Eu credeam ca Ellis imi arata ca ne place aceeasi poza...nici nam observat...vai,rau e cand imbatranesti...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
bb_yasmi spune:

![]()
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Eva and friends |

Pana si Matei are clamita...Numa noi n-avem ce prinde.

Helau!