Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna fetele!!!

scrisesem un mesaj mai devreme fff luuung si l-am pierdut, sa vad cat mai reusesc sa scriu din el.

In primul rand va multumim mult pt urari. Inca nu imi vine sa cred si pana ajung la medic pe 7 nov nici nu stiu cum voi rezista....
deja am inceput sa imi pun tot felul de intrebari: cum ma voi descruca cu patutul (va tb sa cumpar inca unul????) , carutul???? Momentan Elena e ff dificila sa dormi cu ea in pat, se foieste si se roteste in tot patutul.....dar vom vedea la momentul respectiv ce vom face...

Pt cine are timp aici gasiti cateva poze cu noi
http://picasaweb.google.com/mihai.cirstoiu

Va pup si urez si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi si frumosi si norocosi in viata!

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
Cica ar fi vorba despre www.mammaepapa.it/salute/pag.asp?nfile=sf_6mal" target="_blank">"a sasea boala" nu stiu exact in romaneste cum ii zice, eu am facut traducerea din it. Nu e nimic de facut, trece de la sine si asa se caracterizeaza boala asta cu febra mare 3-4 zile si gata. Sa vedem diseara ce ne zice ... azi deja e a treia zi, deci ar fi pe trecute.

Cred ca e vb de roseola. Dupa 3-4 zile ar trebui sa apara eruptia.
Sanatate multa la Nasturica.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis
MIHA- de ce ii mai iei fetei antemergator??

Pentru ca Thomasul e al lui Robert si nu prea are acces la el decat cand nu e el acasa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alfa_anca

E frumoasa foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Cami esti o dragutza ca de obicei

Andreea multumim mult, tati e fotograf, dar o parte din poze sunt facute de mine

Citat:

anka.san, ma innebunesti cu pozele voastre... sa nu-mi zici ca n-ati facut oaresce cursuri de fotografii... SUPERBE!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

aaaaaa, pai tocmai ce ziceam... si normal ca te pricepi si tu, doar ai avut un profesor bun, nu??

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

fetelor, despre vaccinuri: in Ro cand se face ROR-ul? Are cineva idee cat costa? Si cum se numeste? Ca trebuie sa cumpar toate vaccinurile, Infarixul, ROR-ul si Prevenarul... toate pana la 1 an jumate, cand scapam...

Eu am vb azi cu pediatra si mi-a zis ca ROR-ul e gratuit.Si il vom face odata cu Pentaxim-ul.

Miha, eu trebuie sa-l cumpar ca nu mi-l fac gratis la dispensar, ca n-are Lucas CNP... nu mi-l primesc la pediatru... doar la pediatru particular...

Stie cineva cat costa Prorix-ul ala? Deci, se face la 1 an fix? In Spania era la 15 luni...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alfa_anca

Buna fetele!!!

scrisesem un mesaj mai devreme fff luuung si l-am pierdut, sa vad cat mai reusesc sa scriu din el.

In primul rand va multumim mult pt urari. Inca nu imi vine sa cred si pana ajung la medic pe 7 nov nici nu stiu cum voi rezista....
deja am inceput sa imi pun tot felul de intrebari: cum ma voi descruca cu patutul (va tb sa cumpar inca unul????) , carutul???? Momentan Elena e ff dificila sa dormi cu ea in pat, se foieste si se roteste in tot patutul.....dar vom vedea la momentul respectiv ce vom face...

Va pup si urez si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi si frumosi si norocosi in viata!

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 6+

anca, tare draguta Elena...
imi place mult fereastra la care e pus patutul...
in legatura cu chestiunile practice, ai sa gasesti tu solutii pana nasti, nu trebuie sa le faci pe toate deodata, sa nu te stresezi prea mult...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PRIORIX - noi il facem la 1 an si 1 luna, nu stiu cat o mai fi si asta, probabil peste 200 ron.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna, fetelor!
Noi am fost la vaccin azi, nu a zis curajoasa mea nimic. Sper sa scapam usor. Eu am intrebat azi si ROR-ul e obligatoriu. Ne-a spus pediatra sa venim peste o luna pt el. Am vazut ca vaccinul antirujeolic se repeta la 7 ani. O sa fac si prevenarul, dar inca nu stiu cand.
Petro, multa sanatate, sa ii treaca Silviei repede!
Adina, ma bucur mult ca Floris papa, mi-ar place si mie sa-mi arate Maria ce vrea sa manance.
Mihuta, super ideea cu pastilele de slabit!:)) Poate am si eu sanse la bb2 repede.
Anca, eu nu am lasat-o pe Maria mai mult de 2 ore fara mine si de fiecare data era ori prin parc ori dormea. :) Nu vreau "sa tai cordonul", adica nu vad de ce as face asta daca nu e necesar inca. Am vazut ca ai intrebat de wrap, eu o mai port si acum pe Maria in el si e o tesatura foarte rezistenta, parca am citit ceva de 6 ani. Asa ca eu mi-am programat niste vacante in 3 cu Maria in wrap gen rucsac. Am comandat de-aici pentru ca era fratele meu la Viena cu jobul si mi l-a adus el. A durat ceva mai mult obtinerea cartii de instructiuni in engleza, o aveau doar in germana si a durat pana au primit-o de la producator. Oricum, trimit si in Ro, le scrisesem atunci sa-i intreb. Sunt si unele din material elastic si mai subtirel, dar nu stiu cat de rezistente sunt. Eu am de la Hoppediz, dar vezi ca in stg sunt mai multi producatori.
Cami, noi am renuntat in ultima clipa la tortul cu figurine de martipan pentru ca nu poate fi cu blat insiropat (se topeste martipanul) si sotul meu a zis ca nu vrea asa, desi mie imi place mult si acela... Roxana a comandat masinuta de curse albastra - e un tort de 5 kg . Ea zice ca iese exact ca in poza, sper sa fie asa.
Anka, pozele voastre sunt foarte frumoase, pe mine m-a cucerit definitiv cea in care se uita peste umar din leagan. Se pare ca fiecare are cate o poza preferata.:) Iar tu esti o mamica foarte frumoasa!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

scuze, e doar vreo 70 ron

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput