Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

scuze, e doar vreo 70 ron

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Priorix-ul? daca da, atunci nu e mult... eu ca si tine, imi imaginam ceva de genul 200 si ceva de lei

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Multumim de urari, Alesia va pupoa pe toate si a spus ca vrea cadou o surioara, asa ca ne0am scos, cadoul pe mai tarziu.
I-a luat ta-su o posetuta Barbye mica roza cu toarta de margele, abia astept cand mai creste sa0i pun sandviciul in ea cand mergem in parc. Eu i0am luat o papusa Barbye printesa cu toale de schimb, pantofi, pieptene, si o papusa de portelan e cam mare are 55 cm, dar merge cand mai creste ca sa n-o strice !
O felie de tort de la noi si o !

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am fost la pediatra.Suntem okkkk!!!Sanatoase tun!!!Nu i-a venit sa creada doctoritei cand a vazut analizele.A zis ca n-avem ce sa-i facem.Numai sa descoperim ce mancare ii place.Mi-a urat succes.Mi-a marit umpic doza de Senzyme,pentru amidonul din kk,sa digere mai bine.In concluzie,asa e Beiuta mea,micuta si draguta.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna seara!
Mihuta, n-am stat decat de sambata seara pana luni dimineata. Vizitele scurte sunt cele mai placute, se pare. Duminica seara am iesit in Crang, dar cu tot familionul, socrii au tinut ei sa-si plimbe nepoata
Anacami, tot geanta postasului aveti? Si Eva se joaca cu antemergatorul, adica il foloseste si pe post de jucarie si pentru mers
Ramo, asa e Bea, o finuta, inseamna ca asa e tiparul. Hai succes, o sa pape ea incet-incet, bine ca e sanatoasa.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si eu cu vesti de la dr .... Silviuta are si putin rosu in gat, ceea ce ar putea sa fie cauza febrei. Dar si boala de care va spuneam. Deci, daca maine se prezinta tot cu febra si nu apar petele alea, atunci e de la rosu in gat si avem antibiotic. Daca febra dispare, atunci e roseola, de care spuneau si miha si cristi. Oricum, pe ansamblu e bine ... in seara asta nu mai avea febra ... sa vedem la noapte.

ramo - aha, bine ca e totul ok. la micuta Bea ... stii cum se zice, esenta tare in sticluta mica, nu?

abramburika nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Am niste picioare umflate ... doamne cred ca nici nu ma mai incap papucii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

sotul tau nu are adidasi?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

draguta ca intotdeauna

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Andreea, asta nu-i carut, asta face parte din sistemul nostru de chestie din aia de spalat pe jos. Adica acolo punem apa, si are anexat inca ceva
stai ca poate gsesc undeva o poze

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

da, adina, mi-am dat seama...dar se pare ca e multifunctional.. in curand o sa-l vezi pe Floris in el, impins de surioara lui...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Adina ce tareee!!!Super!Si tare si caruciorul ala,nu mai cari galeata dupa tine prin toata casa.

Andreea si eu am crezut ca AncaD e graviduta,ma pregateam sa-mi iau telefonul sa-i trimit mesaj cu felicitari.

Ramo si Bea zice numai dada,mama,tata,bubu si baba.Zice sotul ca mie imi spune baba.

asa ma stati pe capul meu ca na din cauza voastra iar ma ustura tzatzile

Anco sa stii ca la a doua sarcina nu m-au mai durut si usturat tzatzile continuu ca la prima sarcina ...asta in primele luni

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI FERICITI ALESIA SI STEFANUT!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Miha sa nu ma culc inapoi fara sa ma iau de tine....
Ce era cu prajitura aia doamna.. acolo???!!!.. Acum suntem 2 gravide pe aici

Si p-aia sa-mi scoti vorbe-n targ ca fuse ziua fie-mii si nu te-am servit cu nimic,ai?

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput