Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 18
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis scuze, e doar vreo 70 ron Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |
Priorix-ul? daca da, atunci nu e mult... eu ca si tine, imi imaginam ceva de genul 200 si ceva de lei
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Sheritra spune:
Multumim de urari, Alesia va pupoa pe toate 

si a spus ca vrea cadou o surioara, asa ca ne0am scos, cadoul pe mai tarziu.
I-a luat ta-su o posetuta Barbye mica roza cu toarta de margele, abia astept cand mai creste sa0i pun sandviciul in ea cand mergem in parc. Eu i0am luat o papusa Barbye printesa cu toale de schimb, pantofi, pieptene, si o papusa de portelan e cam mare are 55 cm, dar merge cand mai creste ca sa n-o strice
!
O
felie de tort de la noi si o
!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
RAMONELLA spune:
Am fost la pediatra.Suntem okkkk!!!Sanatoase tun!!!Nu i-a venit sa creada doctoritei cand a vazut analizele.
A zis ca n-avem ce sa-i facem.Numai sa descoperim ce mancare ii place.Mi-a urat succes.Mi-a marit umpic doza de Senzyme,pentru amidonul din kk,sa digere mai bine.In concluzie,asa e Beiuta mea,micuta si draguta.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
adra_bell spune:
Buna seara!
Mihuta, n-am stat decat de sambata seara pana luni dimineata. Vizitele scurte sunt cele mai placute, se pare. Duminica seara am iesit in Crang, dar cu tot familionul, socrii au tinut ei sa-si plimbe nepoata
Anacami, tot geanta postasului aveti? Si Eva se joaca cu antemergatorul, adica il foloseste si pe post de jucarie si pentru mers
Ramo, asa e Bea, o finuta, inseamna ca asa e tiparul. Hai succes, o sa pape ea incet-incet, bine ca e sanatoasa.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
abramburika spune:
Si eu cu vesti de la dr .... Silviuta are si putin rosu in gat, ceea ce ar putea sa fie cauza febrei. Dar si boala de care va spuneam. Deci, daca maine se prezinta tot cu febra si nu apar petele alea, atunci e de la rosu in gat si avem antibiotic. Daca febra dispare, atunci e roseola, de care spuneau si miha si cristi. Oricum, pe ansamblu e bine ... in seara asta nu mai avea febra ... sa vedem la noapte.
ramo - aha, bine ca e totul ok.
la micuta Bea ... stii cum se zice, esenta tare in sticluta mica, nu? ![]()
abramburika nazdravana
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
sotul tau nu are adidasi? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
draguta ca intotdeauna

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
citat din mesajul lui eladea2005
da, adina, mi-am dat seama... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |

Ank
Raul
17.10.2007si
de
Cecilia
Ank83 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman
asa ma stati pe capul meu ca na din cauza voastra iar ma ustura tzatzile |
Anco sa stii ca la a doua sarcina nu m-au mai durut si usturat tzatzile continuu ca la prima sarcina ...asta in primele luni
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Cecilia
pussi spune:
LA MULTI ANI FERICITI ALESIA SI STEFANUT!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si p-aia sa-mi scoti vorbe-n targ ca fuse ziua fie-mii si nu te-am servit cu nimic,ai? |

Ank
Raul
17.10.2007si
de
Cecilia