Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna ziua!
scriu f pe scurt ca azi n-am avut timp nici sa respir...

ADINA - ma bucur ca si-a revenit Floris!

LA MULTI ANI ALESIA SI STEFANEL!

MIHA- de ce ii mai iei fetei antemergator??

in ritmul in care scrieti, mai termin eu de citit...maine

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui ellis

PUSSI - eu am decizie, bine ca ai reusit sa iei nr de iesire.

BB -, vezi ce ziceam de mag on-line?

PETRO - mai urmareste-o, sa nu creasca iar...oricum cred ca a fost prea mare pt dintisori, dar mai stii..

ANCA - DAR CE SERVICIU AI TU, MAI, DE STAI PE LA ODISEE SA PANDESTI OMUL? PAI NU MA IEI SI PE MINE LA VOI CA AM LUCRAT IN DOMENIU SIMILAR?!

POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Pai draga mea eu sunt inginer proiectant si cand stau pe forum ma gandesc la solutie...vrei de munca?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

mei, eu lucru la urbanproiect, acum inteleg de ce ne tot stateau inginerii pe neeet...cautau solutii, zici?! ...si vreau de munca, dar tot asa sa caut solutii...eu sunt jurist...merge? zic si eu ca ma uit dupa jurisprudentza pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Miha sa nu ma culc inapoi fara sa ma iau de tine....
Ce era cu prajitura aia doamna.. acolo???!!!.. Acum suntem 2 gravide pe aici

Si p-aia sa-mi scoti vorbe-n targ ca fuse ziua fie-mii si nu te-am servit cu nimic,ai?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

La multi ani Alesia de Sherita si Stefanut de Victo
La multi ani pentru primul anisor

LA MULTI ANI si de la noi!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Cami esti o dragutza ca de obicei

Andreea multumim mult, tati e fotograf, dar o parte din poze sunt facute de mine

Citat:

anka.san, ma innebunesti cu pozele voastre... sa nu-mi zici ca n-ati facut oaresce cursuri de fotografii... SUPERBE!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

JASMIN, merge fata, dar tre sa ma tin eu dupa ea ca e vitezomana; adica ea merge singura, dar eu prefer hamul mai ales afara ca aduna frunze, fuge dupa baieti, dupa catei...
- priorix e ror
ADINA - pai vad ca Floris e linistit, a mea e smucita, fuge, mica, si n-are unde ca stau intr-o cutie de chibrituri
PETRO- OFFF, MULT PITICUTA, SA TRECA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Ce frumos nume ai ales

Hai sa fie cum iti doresti mai mult

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Cami normal ca m-am gandit,Andrei o sa il cheme si binentele ca o sa aiba ochii albastri.Saptamana viitoare fac unu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA
Miha mancatia-s ce tortttt!!!

Nu prea le am eu cu ornatul...nici ustensile nu am... Am facut si eu o proba pentru ziua Amirei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
lasa-l mama in pace, o sa-si dea el drumul apoi sa te tii... o s avrei sa-l opresti si el nimik....
si noi suntem tot la faza cu baba, tata, mama... cam atat.... io una nu ma stresez..

Nu m-as fi stresat daca as fi auzit macar vreun cuvant din gura lui. Dar el zice doar 2 silabe, in nici un caz nu seamana cu "baba, tata, mama"...

Ce-ti veni sa te stresezi? Doar n-ai vrea sa recite si poezii peste o luna. Cel mai probabil el face altceva ce aceia care "vorbesc" deja nu o fac. Numai faptul ca stie sa-si impuna deja personalitatea prin mici crizute de nervi e o achizitie in plus.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

fetelor, despre vaccinuri: in Ro cand se face ROR-ul? Are cineva idee cat costa? Si cum se numeste? Ca trebuie sa cumpar toate vaccinurile, Infarixul, ROR-ul si Prevenarul... toate pana la 1 an jumate, cand scapam...

Eu am vb azi cu pediatra si mi-a zis ca ROR-ul e gratuit.Si il vom face odata cu Pentaxim-ul.

Mergi la inceput