Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 16
ellis spune:
buna ziua!
scriu f pe scurt ca azi n-am avut timp nici sa respir...
ADINA - ma bucur ca si-a revenit Floris!
LA MULTI ANI ALESIA SI STEFANEL!
MIHA- de ce ii mai iei fetei antemergator??![]()
in ritmul in care scrieti, mai termin eu de citit...maine
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Pai draga mea eu sunt inginer proiectant si cand stau pe forum ma gandesc la solutie ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
mei, eu lucru la urbanproiect, acum inteleg de ce ne tot stateau inginerii pe neeet...cautau solutii, zici?! ...si vreau de munca, dar tot asa sa caut solutii...eu sunt jurist...merge? zic si eu ca ma uit dupa jurisprudentza pe net
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Miha sa nu ma culc inapoi fara sa ma iau de tine.... Ce era cu prajitura aia doamna.. acolo???!!! .. Acum suntem 2 gravide pe aici |
Si p-aia sa-mi scoti vorbe-n targ ca fuse ziua fie-mii si nu te-am servit cu nimic,ai?
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 La multi ani Alesia de Sherita si Stefanut de Victo ![]() La multi ani pentru primul anisor ![]() |
LA MULTI ANI si de la noi! 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
anka.san spune:
Cami esti o dragutza ca de obicei 
Andreea multumim mult, tati e fotograf, dar o parte din poze sunt facute de mine
anka.san, ma innebunesti cu pozele voastre... sa nu-mi zici ca n-ati facut oaresce cursuri de fotografii... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) |
Anka si Andrei
(17.12.2007)poze Andrei
ellis spune:
JASMIN, merge fata, dar tre sa ma tin eu dupa ea ca e vitezomana; adica ea merge singura, dar eu prefer hamul mai ales afara ca aduna frunze, fuge dupa baieti
, dupa catei...
- priorix e ror
ADINA - pai vad ca Floris e linistit, a mea e smucita, fuge, mica, si n-are unde ca stau intr-o cutie de chibrituri
PETRO- OFFF,
MULT PITICUTA, SA TRECA!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
anka.san spune:
Ce frumos nume ai ales ![]()
Hai sa fie cum iti doresti mai mult 
| citat din mesajul lui ancadragoman Cami normal ca m-am gandit,Andrei o sa il cheme si binentele ca o sa aiba ochii albastri anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
Anka si Andrei
(17.12.2007)poze Andrei
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Miha mancatia-s ce tortttt!!! ![]() |
Nu prea le am eu cu ornatul...nici ustensile nu am...
Am facut si eu o proba pentru ziua Amirei.
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ram0nica
Nu m-as fi stresat daca as fi auzit macar vreun cuvant din gura lui. Dar el zice doar 2 silabe, in nici un caz nu seamana cu "baba, tata, mama"... |
Ce-ti veni sa te stresezi?
Doar n-ai vrea sa recite si poezii peste o luna.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Jasmin012 fetelor, despre vaccinuri: in Ro cand se face ROR-ul? Are cineva idee cat costa? Si cum se numeste? Ca trebuie sa cumpar toate vaccinurile, Infarixul, ROR-ul si Prevenarul... toate pana la 1 an jumate, cand scapam... |
Eu am vb azi cu pediatra si mi-a zis ca ROR-ul e gratuit.Si il vom face odata cu Pentaxim-ul.

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)