Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 15
adinag spune:
Jasmin, sunt absolut de aceeasi parere cu tine in privinta pre/antemergatoarelor. Dar sunt haioase ;-)
Ah, clipul nu l-am pus mai devreme ca am uitat de el, eram inca la Viena, inaintea mutatului...
Si nici Floris nu a prea stat cu altcineva, ce sa fac, daca nu am cu cine?
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Fetelor Mariuca mea a invatat sa arate cand o intrebi cati ani are ,ridica un deget si dupa aia mainile in sus ca e mare anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
fetelor, despre vaccinuri: in Ro cand se face ROR-ul? Are cineva idee cat costa? Si cum se numeste? Ca trebuie sa cumpar toate vaccinurile, Infarixul, ROR-ul si Prevenarul... toate pana la 1 an jumate, cand scapam...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
adinag spune:
Bravo, Mariuca!!! 
Cami, pai Floris nu umbla cu chestia aia, a fost un unicat, ca noi aveam treaba cu aia si el a pus stapanire. Insa in rest e strans bine, ca nu e jucarie de copii
Si merge si extrem de rapid.
Si Floris e la fel, mai reticent, sta singur foarte bine, chiar ridica ceva de jos si se ridica inapoi in picioare singurel, fara sa se sprijine, numai sa nu observe, ca atunci e ca-n desenele animate, parca ar fi inghitit un magnet maaare si funduletul "cade" ![]()
Pasi singur tot numai din "greseala" a facut...
anacami spune:
Anca,super
! mai fetelor,chiar asa usor se poate ramane insarcinata? tu cu vorba si Mihuta cu pastilele de slabit? nu de alta, dar sa am grija dupa cine beau apa
..
Anca,fa testu' ala si nu ne mai tine in suspans
. Te-ai gandit la nume
??? pfiuu,iti dai seama cum ar arata un baietel care sa aiba aceeasi ochi ca ai Mariei (si binenteles ca ai tai?)
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ancadragoman spune:
Cami normal ca m-am gandit,Andrei o sa il cheme si binentele ca o sa aiba ochii albastri
.Saptamana viitoare fac unu ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Cami normal ca m-am gandit,Andrei o sa il cheme si binentele ca o sa aiba ochii albastri anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
bravo , Anca!!! inca o femeie hotarata...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
abramburika spune:
Ciaoo!!!!
Multumesc fetelor pt. sfaturi, complimente la poze etc.
Sa revin cu starea sanatatii abramburicii jr. ... am avut o noapte aproape de cosmar ... adica iar febra, vomitat si pazit copilu' sa vedem cum evolueaza ... Febra scade, urca ... am vorbit cu pediatra si azi merg sa o vada. Cica ar fi vorba despre www.mammaepapa.it/salute/pag.asp?nfile=sf_6mal" target="_blank">"a sasea boala" nu stiu exact in romaneste cum ii zice, eu am facut traducerea din it. Nu e nimic de facut, trece de la sine si asa se caracterizeaza boala asta cu febra mare 3-4 zile si gata. Sa vedem diseara ce ne zice ... azi deja e a treia zi, deci ar fi pe trecute.
In rest ... toate bune
, daca pot spune asa ca-s aproape zombie ... de nesomn si grija.
abramburika nazdravana
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui abramburika Ciaoo!!!! Multumesc fetelor pt. sfaturi, complimente la poze etc. Sa revin cu starea sanatatii abramburicii jr. ... am avut o noapte aproape de cosmar ... adica iar febra, vomitat si pazit copilu' sa vedem cum evolueaza ... Febra scade, urca ... am vorbit cu pediatra si azi merg sa o vada. Cica ar fi vorba despre www.mammaepapa.it/salute/pag.asp?nfile=sf_6mal" target="_blank">"a sasea boala" nu stiu exact in romaneste cum ii zice, eu am facut traducerea din it. Nu e nimic de facut, trece de la sine si asa se caracterizeaza boala asta cu febra mare 3-4 zile si gata. Sa vedem diseara ce ne zice ... azi deja e a treia zi, deci ar fi pe trecute. In rest ... toate bune abramburika nazdravana |
...se numeste roseola infantum...a facut si Radu...la el a trecut intr-o saptamana...dar e posibil sa treaca si mai repede.
sanatate multa!
Cristina si Radu 3.12.2007
abramburika spune:
cristi - aha, merci de explicatii ... sper sa fie aia. Dr., din ce i-am zis eu la tel., cica e aia. Acu' sa vedem diseara, dupa control.
abramburika nazdravana