Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Adina ce tareee!!!Super!Si tare si caruciorul ala,nu mai cari galeata dupa tine prin toata casa.

Andreea si eu am crezut ca AncaD e graviduta,ma pregateam sa-mi iau telefonul sa-i trimit mesaj cu felicitari.

Ramo si Bea zice numai dada,mama,tata,bubu si baba.Zice sotul ca mie imi spune baba.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Jasmin doar de 2 ori???Nu e bine nici ptr tine dar nici ptr el.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Andreea, asta nu-i carut, asta face parte din sistemul nostru de chestie din aia de spalat pe jos. Adica acolo punem apa, si are anexat inca ceva
stai ca poate gsesc undeva o poze

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

da, adina, mi-am dat seama...dar se pare ca e multifunctional.. in curand o sa-l vezi pe Floris in el, impins de surioara lui...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Noua noastra indeletnicire Am impartit filmul in 2,ca era prea mare.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

super tare Amira! vedeti, fata are antemergator... ce-i mai trebuie?

sa va zic de noua naostra indeletnicire??? avem niste chestii din rigips(nu stiu cum le zice, o sa pun poze, paote dna proiectant ma lamureste...)ornamentale jos, pe podea, in care am pus niste pietricele de rau.... cine credeti ca le-a descoperit??? Eric, normal... sa-l vedeti cum sta in genunchi, se intinde peste ele si isi baga manuta acolo, ia pietricelele si le arunca pe parchet... ii place cum suna... la nebunieee!!!

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Andreea, am si eu asa ceva in casa... si am pus si scoici... binenteles ca tot timpul gasesc scoici peste tot, iar Lucas are deseori cate una in gura...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

aa, am pus si eu scoici, ep care le-am cules de pe unde am umblat verile, am pus si niste frunzulite decorative... inca nu a atentat la ele... dar presimt ca nu mai e mult...

pe mine una m-ar tenta sincer un antemergator, chiar daca avem si premergator(sta in el vreo 10 minute, hai 15, pana mai fac io una alta sau pana merg la ...stiti voi)

am vazut unul solid, din lemn, cu ala sigur nu are cum sa cada, pentru ca e f stabil si greu... acu sa vedem.. ne socotim...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Jasmin doar de 2 ori???Nu e bine nici ptr tine dar nici ptr el.

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

daaa, doar de 2 ori... l-am mai lasat in Spania cu taica-sau de vreo alte 2 ori, dar nu cred ca se pun ca au fost odata 30 minute iar alta data cam o ora... Efectiv nu am cu cine sa-l las in care sa am incredere... ieri de exemplu l-am gasit cu fruntea julita, iar soacra-mea, ca sa nu incalzeasca manacarica (ii lasasem piureul gata pregatit, trebuia doar sa-l bage la microunde sa-l incalzeasca putin) si ca sa nu se oboseasca sa-i dea cu lingurita i-a pus o banana in mana si l-a lasat s-o molfane... Aia cica e mancare pt ea...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Jasmin eu stiu prea bine ca nimeni nu are grija de el cum ai tu dar trebuie sa ii tai cordonul

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!

Alesia

Stefan
sa fiti sanatosi si sa aduceti parintilor numai bucurii!!!!

Alina,misiune indeplinita cu succes !!!o sa vezi care este...
Anka,se vede ca tati este profesionist, iar fotomodelul este desavarsit!!!
Alfa-Anca, felicitari! sa fiti sanatosi! chiar asa,nici nu mai stiu cum aratati! ai niste poze mai recente pe care poti sa ni le arati? multumesc anticipat

Adina,pai este cam acelasi sistem! nu aveam nimic impotriva a ceea ce ai tu, doar ca nu posed asemenea dispozitiv (ca altfel nici nu luam jucaria aia)!Stefaniei ii este frica sa mearga (si are aproape un an, Sebi mergea deja de ceva vreme la varsta asta-dar era mai "indraznet"); a facut si cativa pasi singurica, dar daca isi da seama ca nu este sustinuta te cauta si se lipeste efectiv de tine ca o maimutica..De asta i l-am luat, merge cu el si fara sa o tinem noi si poate capata incredere.
Este si o jucarie; aseara te prapadeai de ras dac a o vedeai: scosese usitele pt. scrisori sui statea in el ca intr-un fotoliu (Lala, vezi ce copii inventivi aveam? ea il foloseste ca "fotoliu" , Andrei ca suport de perna ....)
Stefania este mai precauta de felul ei; Sebastian in schimb ar fi luat amenda de viteza...

Pacat ca nu am pozat-o, eram la mamaia si nu aveam aparatul...
Mie mi-a mai placut unul de la www.mothercare.com/Fisher-Price-Stride-to-Ride-Lion/dp/B000UH9XOW/sr=1-18/qid=1225365722/ref=sr_1_18/277-8572605-6296046?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44605031&mcb=core" target="_blank">Fisher-Price multifunctional (si sunt multe de genul asta, ca de ex. ala de la Vtech care se face si un fel de dispozitiv de deplasare cu vagoane..)
sau ceva de www.mothercare.com/Mothercare-Wooden-push-along-activity-cube/dp/B000TSPTPE/sr=1-6/qid=1225365574/ref=sr_1_6/277-8572605-6296046?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44609031&mcb=core" target="_blank">genul ; sunt o tona de modele, de toate marimile,formele sau din diverse materiale...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, va multumesc din suflet pt urarile de La multi ani pentru copilasul meu scump.

din criza acuta de timp, tin sa le urez acum, mai cu intarziere, mai cu anticipatie, lui Raul si Roberto ai Irinei, Alesiei de Sheri, lui George de RGE si Yasminutei de BB o copilarie fericita alaturi de parintii lor minunati.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Adina ce tareee!!!Super!Si tare si caruciorul ala,nu mai cari galeata dupa tine prin toata casa.

Andreea si eu am crezut ca AncaD e graviduta,ma pregateam sa-mi iau telefonul sa-i trimit mesaj cu felicitari.

Ramo si Bea zice numai dada,mama,tata,bubu si baba.Zice sotul ca mie imi spune baba.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

asa ma stati pe capul meu ca na din cauza voastra iar ma ustura tzatzile

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Fetelor Mariuca mea a invatat sa arate cand o intrebi cati ani are ,ridica un deget si dupa aia mainile in sus ca e mare

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput