Mamici in germania (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare tuturor,raportez una bucatä cupil cu febra mare 39,8.asta de ieri o tine tot asa.la 4,30 mä duc la dr.ii dau sirop i trece,peste 4 ore creste la loc.si are energie cät un batalion.nu a vrut deloc sä doarma azi.vai nouä.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Trichsa

Ai mers la medic?
Daca nu-i scade febra cu antitermice maine dimineata fugi la pediatru sa nu fie vreo infectie si nevoie de antibiotic.
Ramonaiani si eu am luat din prima sala,desi eu am carnet de multi ani ,nu este valabil in germania.
Acum, ce sa spun,nenea care m-a examinat ,era foarte rece ,neamtz dea binelea,cand am spus ca nu vorbesc germana si i-am spus in engleza,m-a transat repede in germana " suntem in germania trebuie sa vorbiti germana",desi vorbea engleza,xenofobul.

Acum ,la adoua examinare am cerut sa se vorbeasca engleza,vedem ce o fi.Oricum eu nu ma urc in autobuz,prefer sa chem un taxi.

Am lenevit toata ziua,ma duc sa fac o supa pt.pitica mea .
Maine ma intorc pe la 3pm de la ginecolog,sper sa-mi vad puiutul.

O seara frumoasa

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ionica aici nu faci nimic cu engleza sa stii,nu numai ca nationalisti dar efectiv nu stiu engleza,iti spun din proprie experienta,hai ca va fi bine at the end gotta be right!
Mariana te-au acaparat ai tai de nu ai mai putut intra oder was ai avut ambii parintii in vizita,wow cool .
Trischa bolnavioara,ce mai e nou prin München si Andi e la fel de fit cand scade febra si cam tot la asa intervale insa trebuie mers la medic clar.
Alexandra,Miki,Claudia,Dora (care numai citeste),Angi,Didi,Cescka,Carmi(inca nu mi-ai datele voastre sa va trec pe prima pagina),Iulia,Andreia,Kari (nu ai mai intrat de mult),Miri

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
Mariana te-au acaparat ai tai de nu ai mai putut intra oder was ai avut ambii parintii in vizita,wow cool .

Hihi! Ambii parinti + matusa (sora mamei). Sa va spun ca mi-e bucataria luna? A frecat mama toate electrocasnicele existente , nici noi nu cred ca au stralucit atata ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mariana si la mine vrea mama sa faca la fel dar n-o prea las,in schimb cand merg eu in Ro ii frec eu toate cele,fac eu luna si bec pe acolo,asa e ca vedem tot la altul ce este la noi devine delasare parca.
Upps cafeaua :

trezirea De .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Trischa, multa sanatate fetitei!
Claudia74, asa e, astia nu stiu engleza, sotul meu a ramas mut de uimire, efectiv nu poate sa comunice cu ei. O data i-a spus sotul meu ceva in engleza unui tip de la o firma la care tipul ne intreaba "dar Dvs chiar vorbiti si engleza?" si i-am raspuns ca da si ca in Romania nu faci nimic fara macar o limba straina pe care s-o vorbesti, ca nu-ti gasesti niciun loc de munca mai acatarii. L-am lasat masca.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Moin si de la noi...tot muciosi, dar e spre bine...Copii mei vorbesc in somn stiam de Miru dar am observat ca si Henrik face la fel..
Joi avem Vorstellungsgespräch la scoala catolica...sper sa mearga bine..
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Buna tuturor.
Trischa, multa sanatate fetitei!
Claudia74, asa e, astia nu stiu engleza, sotul meu a ramas mut de uimire, efectiv nu poate sa comunice cu ei. O data i-a spus sotul meu ceva in engleza unui tip de la o firma la care tipul ne intreaba "dar Dvs chiar vorbiti si engleza?" si i-am raspuns ca da si ca in Romania nu faci nimic fara macar o limba straina pe care s-o vorbesti, ca nu-ti gasesti niciun loc de munca mai acatarii. L-am lasat masca.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Asa e cu engleza...sau cel putin asa vedem noi lucrurile pt ca suntem ''scoliti'' dar ganditi-va cati instalatori sau ''nea Ghita'' din Romania vorbesc engleza? Si cati straini stit i in Romania care se duc la magazinul de la coltulu blocului si isi cumpara o paine vorbind engleza?
Mie nu mi se pare absurd ceea ce pretind nemtii: traim in Germania, mi se pare logic sa invatam limba. Este parerea mea personala si sper sa nu se simta nimeni jignit.

Mergi la inceput

Mirlutza.

Ma bucur ca tu esti mai logica si ai invatat germana.
Eu nu am invatato si nici nu o voi face,sunt aici pt.un termen scurt,nu muncesc,nu am prieteni nemtzi,la ce-mi foloseste.
La noi la Richrath, se vorbeste foarte mult engleza,este un cartier rezidentil,iar la alimentara de la coltz in general sunt angajati polonezi care la randul lor au fost nevoiti sa vorbeascas engleza ca si noi romanii.

Am spus ca inspectorul desi vorbea engleza,in timpul examenului mi-a dat "comenzi" doar in germana,eu nu cred ca ramanea mut daca vorbea cu mine in engleza,sublinez avea o englza perfecta cand mi-a adus aminte ca suntem in germania,pentru mine ramane un xenofob.

Apropos, cosarul a venit sa-mi curete cosul de la cheminé si vorbea foarte bine engleza,acum nu stiu daca-l chema Ghita.

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Am ajuns la ginecolog,am vazut frumusetea de fetiza,are picioare lungi de barza si seamana cu taticu.

trebuie sa-mi schimb semnatura ,bebe are 20 saptamani si se pare ca tot cezariana imi vor face,bebe este foarte mare si la calculele ei,crede ca v-a fi un bebe de 4kg si ceva
amandoi suntem inalti,sper sa nasc natural dar doctora ( care vorbeste super bine engleza deh, e poloneza) nu m-a prea motivat.

Ma duc sa-mi aduc cainele acasa de la coafor,l-am bagat la tuns ca nu-i mai suportam parul.

Pupici

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput