Mamici in germania (4)
Raspunsuri - Pagina 17
Carmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui i_ulia 'n Abend! Noi acum ne-am intors din peregrinari, am fost la kinderbasar si la martinsmarkt in waldorfschule, am cumparat niste hainute, niste jucarele si am mancat niste placinta buuuuuna. ionica, nu fi supa cu carnetul, sunt singura ca data viitoare il iei. chiar, te-ai reprogramat? clau, ce de bunatati primesti!!!carmi, sper sa-ti placa la ulm, chiar daca nu te intelegi asa bine cu cumnata! ceska felicitari surorii tale! anangel, sa-ti mai treaca capul! sper sa iti incarci bateriile in weekend !trage copilul de mine, ma duc sa construiescniste turnulete Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007) |
Cumnata de la Ulm? Nu-i a mea
Dar apropo de Ulm, chiar azi ma tot uitam dupa case de cumparat....scumput pe la voi pe-acolo, cred ca raman la tara
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
trischa spune:
Neata!!
pt toatä lumea.eu fac bine si mai traiesc ca nu am tinut decat 2 zile dieta cu ciorba de varza.era sa cad de pe bicicleta asa ca am zis ca nu-i de mine.concluzia???tot grasa sunt
.in rest,toate bune si frumoase.noi ne gandim sa mergem in Ro de sarbatori.asta inseamna ca trebui sa cumparam cadouri multe si mie mie groaza de umblat prin magazine.m-am dus de vreo 5 ori sä-mi iau o geaca si tot la raionul de copii ma opresc.la copii si la jucarii imi place,in rest mi-e groazä
.o zi frumoasa va doresc!!
mikiriki spune:
Neata,
Sunt zombie, dar macar am terminat turele de noapte
. Mai stau putin treaza pana-mi termin de calculat guttage si verific zilele de concediu. Poate apare Claudia online ![]()
Va doresc o duminica placuta.
Pana va treziti beau cafelutza din partea Trischei
Miki
claudia74 spune:
Here I am dear Miki, du-te baga somn de nevoie de data asta sa nu mai fii zombi
vb pe dupa masa.
Iulia ,Clau ziceau ca merge azi la Ulm la cumnatica si ii duce si o portie de sarmale
ca nu se au prea bine.
Angi lssa dieta daca nu-ti pica bine,wow ce super ca mergeti in Ro de Sarbatori,da asa e va fi putin stres cu cumparaturile,dar e bine sa fii alaturi de familie si rude de Sarbatori
.
Va las acu ca ma striga Andi,revin...
alle.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Mai fetelor slaba miscare de duminica,ia povestiti pe unde ati fost,ce ati vazut nou,daca ati fost pe la plimbareala,la noi nici pomeneala de iesit din casa cu vremea ce a fost,acu e bocna de inghetat totul si ieri a fost intunecos,nu am iesit niciunde
.
Am uitat cafeaua :

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, am aparut si eu.
Nu am noutati, n-am facut nimic interesant in week-end, doar am gatit si am facut curat. Ne-am si plimbat putin dar numai prin oras.
Trischa, asa am patit si eu tot incercand sa tin cure de slabire, dupa cateva zile mi se facea rau. Asa ca am apelat la un dietetician, merg maine sa-mi dea schema de alimentatie. Sunt foarte curioasa.
tuturor.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Miriluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trischa eu fac bine si mai traiesc ca nu am tinut decat 2 zile dieta cu ciorba de varza.era sa cad de pe bicicleta asa ca am zis ca nu-i de mine.concluzia???tot grasa sunt ![]() . |
parca ma vad pe mine...

ionica spune:
Neatza fetele,
Noi am avut un weekend foarte incarcat,sambata am pus anunt pt.menajera si a tarait telefonul non stop.
Dar a fost foarte util,am interviat 10 doamne perintre care am gasit o doamna super de 46 ani si disponibila pt.noi,deci de marti sper sa vina si sa termin odata cu circoteca asta.
Pentru permis ,m-am reprogramat la Monhaim in doua saptamani,sper sa-l dau dupa amiaza,ue dimineata la 8am sunt o leguma,tocmai de aceea am trecut pe rosu ,am vazut verde va jur
.
Ieri am gatit o ratza la cuptor cu portocale si a iesit foarte bun,de obicei nu cumpar dar arata bine,sotul s-a lins pe bot la fel si pitica.
Trichsa, are dreptate angel_lexi, nu face dieta dupa capul tau,mergi la dietetician si pe urma la un indocrinolog, toate merg mana in mana.
Va pupic fetele si va urez o zi cu soare,aici zici ca sunt in tunel,nici lumina nu se mai vede de la gri-albastruiul de pe cer.
Sophia 2ani
+17 
anangel_lexi spune:
Ionica, sper ca de data asta sa nu maia veti surprize neplacute cu menajera si sa fii multumita de ea.
Cand ai timp poate imi dai si mie reteta de rata cu portocale, tare as vrea sa incerc si eu. Multumesc.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
ramonaiani spune:
Salutare Germania!
Duminica au plecat ai mei, asa ca de azi sunt iarasi la apel. Am vazut ca a fost cam slaba miscarea pe forum
.
Rezumatul celor 2 saptamani suna cam asa: plimbari multe, bunicii au rasfatat fata, care bine-nteles ca a stiut sa profite, si acum cere si la mine din 5 in 5 minute in brate
.
Ionica bafta la examen. S-a intampalt si altora sa pice la traseu
: eu am luat sala cu maximum de puncte, si am picat de 2 ori la traseu. Ii era si mila lui "garcea" sa imi dea dosarul inapoi cand citea ca am luat 26 de puncte la sala, si totusi a facut-o
. Am gresit mereu la manevre. Ultimul m-a pus sa dau cu spatele, a deschis usa si s-a uitat ca bordura era depaaarte. S-a intors la mine, si eu i-am spus repede teoria: "trebuia sa merg inapoi paralel cu bordura, adica sa fiu mult mai aproape de ea". Mi-a zambit si mi-a spus sa ma dau jos. Eu tot asteptam ceva de la el, asa ca mi-a spus razand: "Ce, vrei si dosarul?? Eu ziceam ca ai trecut, sa-l dau mai departe la politie..." 
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii

ce de bunatati primesti!!!