Mamici in germania (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Ionica, hai nu fi supi, las ca data viitoare il ei.
Mai dar totusi, cum ai reusit sa treci pe rosu? Nu ai vazut semaforul, sau ce s-a intamplat?

Eu fac azi (de fapt in seara asta) un pui umplut cu orez cu ciuperci, yamm. Merg sa ma apuc, ca altfel raman doar cu yamm, fara pui.

25+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Uff, abia acum apuc sa intru si eu. Am avut enorm de mult de lucru la servici, abia am apucat sa mananc ceva sau sa merg la toaleta...
Ionica, imi pare rau de carnet, lasa, data viitoare va fi bine.
Carmi, felicitari pentru mutat!
Nu mai stiu ce vroiam sa spun, mi-e mintea franjuri...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Help! Nu stiu ce am facut dar vad numai antetul albastru de sus si pe cel de jos din pagina! Nici un mesaj nimic!

Vai, am stat ca pe ghimpi 5 min iar copilul meu plangea cu lacrimi siroaie! Ce mi-am zis eu azi, sa ma vopseasca mama! Buuun! Deschis geam, pregatit vocseaua, copil in premergator sa nu aibe unde sa-si prinza mainile sau cadea cat suntem noi doua ocupate.... intai Benjisor se invartea pe langa noi il trimiteam la plimbare sa nu inhaleze vapori de la vopsea, eram inca la inceput. A dat baiatu o tura si a revenit, eu eram deja cu parul valvoi in plin proces: incepe copilul sa verse la lacrimi si sa ofteze nu stiu ce isi inchipuia ca mi se intampla, credea ca buni ii face ceva rau lui mami, care se transforma in ceva extraterestru.... pun filmulet de cateva secunde cu urletele. Acuma ma duc sa ma ascund in baie( nu m-am vopsit acolo ca e stramt spatiul si nu aveam in vizor cupchilu!) sa nu ma vaza decat la final! Bine ca nu am avut ideea sa ma fac blonda ca nu ma mai accepta copilu de mama! Saracu puiu mami!
Acuma il schimba buni si sta sa se joace cu el juma de ora...

Ionica,
sper ca ai luat carnetul sa dai de baut! Sora mea a avut si ea azi orasul, luase luni sala! SI EA DA DE BAUT!!!!! A LUAT!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Ionica, data viitoare va fi bine

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Bey ce vreme kkcioasa ...Miru e racita si are din nou paduchi!!!!Ea si toate prietenele ei de la gradinita . Asa ca o tin acasa pana pe 21 cand plecam la papi in Toulouse.
Iar Bibi e nervos nevoie mare...cred ca ii ies dinti..azi l-am prins cand rodea la un pantof de-al Mirunei..
Vreaaaaauuuuu in vacantaaaaaa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata

si croissante proaspete.

Va doresc un WE placut si multa sanatate bolnaviorilor.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Multam de cafa Miki cum a fost de noapte,ceva evenimente pe acolo,puteam sa te vizitez sa mergem la discoteca aia,ca m-i sotul nplecat 3 zile in ausflug cu colegii de servici.
Ceska nu stiu ce t-i se putea intampla la pc,da cool rau Benji tau,imi inchipui cat aveti de lucru pe acolo .
Miri pupam paduchioasa si bolnaviroul familiei .
Ionica ti-ai revenit,lasa ca nu-i nimic,nu te mai stresa,aveti buse acolo ai cu ce sa mergi la plimbare .
Clau nu stiam eu ce sa cinez bun aseara,eu am grecesc ieri,gyros fleisch mit reis si zaziki,dar ieri dupa masa am fost la niste prieteni romani in vizita cu Andi.
Azi vreau sa fac niste plätzchen am facut de ieri teig cu alune prajite.
AAAAAAAA am uitat azi fac zama de fasole uscata cu ciolan,nu am mai facut de mult,nu am pastarnac dar merge si fara,primesc abia vineri cand vin niste neamuri din RO la noi si ne aduce bunatati de la mama,primesc varza murata,ardei cu varza,jumere,carnat proaspat a facut tata extra ptr noi,branzeturi,eugenie,pufuleti,seminte,muschi tiganesc,abia astept.
Na va las merg sa adun rufele ca acusi is gata celelalte de pus,revin....alle.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Clauuuuuu, gata stiu unde o sa fiu sambata viitoare......., la tine. Vin ca ai papa bun.
Pastarnac gasesti la REWE, dar na merge si fara daca nu ai.
Eu merg maine la Ulm la cumnata, sa vad si eu casa si mergem si la o plimbarica (nu ne intelegem bine) A si fata buna cum sunt, azi fac sarmale sa-i duc si ei ca tare i-au mai placut. Si poate o si intrebam daca vrea sa fie nasica lu bebe 2.

Miriluta, las ca scapa fata de paduchi. Mi-a pove o tipa ca ea are un sampon de la farmacie cu care o spala pe micutza de cate ori se anunta paduchi la gradi, ca sa nu vina si ea acasa cu ei.

25+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

'n Abend!

Noi acum ne-am intors din peregrinari, am fost la kinderbasar si la martinsmarkt in waldorfschule, am cumparat niste hainute, niste jucarele si am mancat niste placinta buuuuuna.

ionica, nu fi supa cu carnetul, sunt singura ca data viitoare il iei. chiar, te-ai reprogramat?

clau, ce de bunatati primesti!!!

carmi, sper sa-ti placa la ulm, chiar daca nu te intelegi asa bine cu cumnata!

ceska felicitari surorii tale!

anangel, sa-ti mai treaca capul! sper sa iti incarci bateriile in weekend !

trage copilul de mine, ma duc sa construiescniste turnulete , ca sa aiba maimutel ce sa darame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Sara buna fetelor,acu mi-au plecat musafirii,au fost nasii lui Andi cu cele 2 fetite la noi,mama ce le-a mai placut fasolea cu ciolan,am facut si un strudel rapid si plätchen,la copiii nudel cu tomanten sosse.
Iulia fain program ptr azi ati avut,
Clau nu dau nimic,nimic,hai ca poate iti face sotu überaschung si mergeti de Craciun la mama acasa,sa vezi atunci bunatati pe acolo,te ingrasi 10 kg in 2 sapt parol.
Fetelor somn usor,merg sa fac baie copiilor si sa termin curatenia.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput