Mamici in germania (4)
Raspunsuri - Pagina 15
claudia74 spune:
Alexandra what's up?? 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ceska777 spune:
Claudí@,
voi chiar in Stuttgart cautati??? Noi am gasit ceva mai ieftin dar "la tara" cum se spune. Mergem deseara sa discutam detalii cu proprietarul, ne-a placut (inca nu la cunoscut pe fi-miu ca dadea pe spate
) si poate semnam chiar azi contractul.
Ionica,
cumnata mea e brazilianca. Iar acum 2 ani de Paste in aprilie la noi era surprinzator de cald (aprilie 2007 au fost aproape 30grade). Ii venise o sora in vizita. Pai a scos hainele mai groase sa o imbrace ca tremura de frig saraca la propriu, tot repeta: "multu friu, multu friu". Asta e tot ce am invatat de la ea in portugheza noroc ca mai stiam ceva de la telenovelele braziliene si ne-am inteles cu ea.
Sa va spun ce il amuza pana la lacrimi pe Benjamin?????
... sa rup hartie! Ieri am triat reviste, hartii, cataloage, reclame si am inceput sa le rup macar in doua sa le inghesui mai bine in recipientul unde colectam hartie si carton. Si incepe copilul meu si rade... sa ne fi vazut pe mine si mama cum rupeam la hartie, copilul se inneca acusa de lacrimi! La final ajungea sa zic "harsti" si incepeau hohotele de ras. Imi pare rau ca nu am fost pe faza sa filmez dar era prea haioasa situatia si m-am lasat prinsa pana s-a consumat momentul. Ii explic zilele astea la mama cum sa filmeze cu camera si repetam actiunea sa o avem pt eternitate pe film.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Carmi spune:
Salutare !
Ne-am mutat, stam la o ferma unde e excelent, Fabiano are animale cu care se joaca, stam mai mult pe-afara, locuinta e super. Acum trebuie sa ne cautam casa, ca mai mult de 6 luni nu putem sta aici...desi e asa de bine ca nu-mi vine sa ma mut
.Saptamana viitoare probabil o sa mergem in weekend acasa (nici eu nu mai stiu unde e ´acasa´), mi-a cazut o plomba si pana imi gasesc un dentist pe-aici tot la al meu merg.
O sa pun poze, va dau de stire, pupici la toate !
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
ionica spune:
Salutare dragele mele,
Am nevoie de sustinerea voastra,maine am examenul de conducere-traseu si va rog din suflet sa va ganditi de dimineata la sufletul meu sub ploaie cu o cafea![]()
cand ma gandesc la seful care.mi v-a sufla in ceafa maine dimineata vorbindu-mi doar in germana,sper sa nu gresesc si sa incurc linxs cu rechts.Instructoarea mea v-a fi in dreapta,sper sa-i dea voie sa-mi traduca in engleza atunci cand am privirea confuza.
Daca-l iau fac chef si va invit pe toate!!!!
Daca nu-l iau spuneti voi ce trebuie sa fac.![]()
![]()
Va pupic pe toate:
p.s. a inceput bebelusul meu sa miste de zori,e asa de placut sentimentul ,ma simt mai in siguranta acum simt ca e in viata
Sophia 2ani
+17 
Claudi@ spune:
'na seara.
Pustiu nu are nimic, l-am tratat pe moment cu un supozitor si o cioco
si dupa 3 ore, la medic nu mai avea nimic, nici macar unghia nu mai era neagra.
Apartament tot nu am gasit, mai sunam maine ca a venit wochenplat.
Ceska, nu, nu direct in Stuttgart, de fapt nici acum nu stau acolo ci la 16km de St..
Astazi mi-a scos fimiu rabdarea pe ochi, bai am inebunit, serios imi venea sa ma inscriu pe lista la psihiatrie. A halit, mai nimic, de fapt mai toata mancarea era pe el, sub el, pe jos si in alte parti numai in gura lui nu.Paharul cu apa la fel, si asta de 2 ori. Am strans stiksurile dupa el ca na, a dat de ele si a zis ca poate vrea mami sa aiba furnici si le-a imprastiat prin casa. Am iesit in oras si avea o sticla cu apa in mana (cu dop de se ridica, nu desurubeaza) si nu am fost atenta, a facut dara de apa tot DM-ul si el era iara ud. Azi chiar imi venea sa-l iau de guler, noroc ca eram cu prietena mea care m-a calmat. Of si mai arat si ca un elefant si de miscat la fel, ca m-am saturat. De abia astept sa nasc odata ca sa ma pot misca si eu ca un om normal![]()
Gata ma duc la somn ca maine incepe o alta zi si copilul are energie cat 10.
24+ 
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
claudia74 spune:
O cafea :

si apoi :

IONICA curaj mult,asteptam vesti bune de la tine pe la amiaza
.
Claudia take it easy toti copiii au faze din astea,deci asta faceai tu ieri cand am sunat eu la tine si tu nu erai pe acasa
,bine ca e ok la degetzel,mai ia si citeste putin din cartea aia
,nu-i baga in seama toate prostiile ca el te pune la incercare cu tot ceea ce face si e asa satisfacut cand tu esti cu nervii explodati,simte si el ca e folositor la ceva (vorba vine) dar e inca prea mic sa fac deosebire intre ce e bine si ce nu,ai grija de tine
.
Dora tu nu ne mai spui nimic dar eu ma gandesc tot timpul la tine,de azi esti internata!! sau iarasi nu am retinut eu bine,iti tin pumnii sa iasa totul bine sa te intorci repede si sanatoasa la copilasii si sotul tau
.
Carmi ma bucur ca v-ati instalat cu bine la noua-provizorie locuinta si mai ales ca va simtiti bine pe acolo
.
Cescka iti dau si de la mine niste reviste vrei!
.
Ma duc la treburi matinale,revin...
alle.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
mikiriki spune:
Buna dimineata,
Ionica, tin pumnii stransi.
Eu am intrat in tura de noapte de ieri. Am fost cu misterul afara, am baut o cafea
, acum ma duc la somn.
Va doresc o zi frumoasa si plina de satisfactii
Revin mai tarziu
PS: Clau, ieri a plecat tarziu prietena de la mine si nu am mai avut timp de call. 
Miki
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki PS: Clau, ieri a plecat tarziu prietena de la mine si nu am mai avut timp de call. ![]() Miki |
No problem seniora,n-or intrat zilele'n sac,vb noi, schlaff gutt

Timisoara Impreuna
ionica spune:
Buna fetele,
Am facut o branza,la nici 500m desfarsitul destinatie am trecut pe rosu
.A inceput sa tipe o alarma in masina ca la puscarie si am panicat ,drept rasplata mi s-a oprit motorul in intersectie.
Tipul a fost foarte ok, chiar mi-a zis ca sunt un bun elev mai ales ca sunt cu burtica,dar niet carnet cand treci pe rosu.
Sunt suparata foc,am pierdut atata timp cu carnetul asta offfffff.
Va multumesc pt.sustinere la toate,ma duc sa mananc o ciocolata mare
Sophia 2ani
+17 
claudia74 spune:
Ionica imi pare rau,lasa next time,nu-i bai,nu te mai necaji,gandeste-te la bebe
.
Timisoara Impreuna