Ce filme bune ati mai vazut? (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Recomand "Defiance" - merita vazut
------------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Am vazut si eu azi The Duchess - Keira e enervanta cu felul in care vorbeste (sau doar eu sunt cu capu'), dar Ralph e bun rau! Si acusica am terminat The Fall, cu o mandra mica si romanca in rolul unei fetite de 5 ani din rolul principal. Ciudatel filmul, dar destul de bun.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

io's axata pe documentare....zeitgeist, demographic winter le recomand

in rest am vazut filme slabute ce nu prea meritau....

Mergi la inceput

Musetto, m-am linistit, macar nu sunt singura careia i se pare ca madame Knightley e enervanta . Noroc cu Ralph !

Mergi la inceput

Am vazut acum The Reader cu Kate Winslet () si Ralph Fiennes. Mi-a placut, foarte bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Slumdog Millionaire, despre care s-a mai vorbit aici, insa unul dintre filmele pe care o sa mi le trec la favorite este The Reader, nominalizat anul acesta la Oscar. Eu cred, adica sper sa-l castige, pt.ca il merita din plin.
Daca aveti timp, vizionati-l.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Am vazut 3 filme proaste, unul dupa altul, in vichend: Righteous Kill, Max Payne si Bangkok Dangerous
The Duchess, l-am vazut aseara, a fost asa si asa, spre mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Azi vazut: The Reader si Frost/Nixon, amindoua mi-au placut, dar parca Nixon un pic mai mult, adica de personajul David Frost mi-a placut f mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Am revazut de curand "Pacientul englez" - un film mai vechi , dar superb.
-----------------------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Musetto, da, The Reader e un film nou cu Kate. 2008 parca ... e si in cursa pentru Oscar. Am si Revolutionary road in calculator, tot cu ea, pentru ca si mie imi place mult.

Mergi la inceput