Ce filme bune ati mai vazut? (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Silvi, cred ca ai vrut sa spui K-pax cu Kevin Spacey .

Am mai vazut si eu 2 titluri: Wall-E de care m-am indragostit iremediabil si Igor care mi s-a parut dragut, dar nu m-a dat pe spate. Ambele desene animate - banuiesc ca stiati de Wall-E ca e desen animat, dar am precizat mai mult pentru Igor care e mai noutz si nu stiu cata lume a auzit de el. Eu l-am gasit intamplator pe imdb in timp ce imi faceam o lista cu ce sa mai vad nou . Azi imi propun Madagascar2 si, daca reusesc si Bolt. Am intrat in linie dreapta cu desenele animate

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Am vazut Changeling - interesant, are atmosfera dar prea depresiv. Trebuie sa recunosc ca dpdv tehnic si regie este f bun - se cunoaste ca Eastwood e un regizor f bun.

The curious case on Benjamin Button - super-atmosfera... merita vazut pentru cat e de inedit subiectul. Mi-a placut.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am vazut Revolutionary Road si nu pot spune ca e rau, este bine jucat, dar nu mi-a ajuns cu nimic la suflet, poate e un pic prea american. Am mai vazut Viky.Christina.Barcelona si mi-a placut, are replici amuzante, lumina calda, e frumos sa-l vezi intr-un weekend. De Slumdog Millionaire am mai scris, ii dau fara un 9 cu felicitari :) FIlme de nota 10 din ce-am vazut eu? Doar astea doua: Lista lui Schindler si Inchisoarea Ingerilor (http://www.imdb.com/title/tt0111161/)

Mergi la inceput

Lista lui Schindler este intr-adevar de nota 10. Insa mie mi-a placut la fel de mult si The Pianist. Adrien Brody mi se pare genial!

vazut Madagascar 2. zambit. ras pe alocuri. e simpatic

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

The Duchess - drama, film bazat pe biografia contesei Georgiana Devonshire.

Mi-a amintit de povestea printesei Diana, asta poate si pentru ca personajele sunt tot din istoria Marii Britanii.

Mergi la inceput

Bolt... dragutel, dar nu prea am ras, cu exceptia catorva faze mai haioase.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

The Ducess am vazut si eu, mi-a placut. Un film istoric si nu numai,, cu prejudecati si vieti sfasiate. Un film care te tine in suspans pana la sfarsit, un film cu actori frumosi.

Am vazut cam acum o saptamana un film spaniol care mi-a placut, e ciudat dar frumos. Se numeste Piedras. Daca aveti ocazia, sa nu-l pierdeti!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Bedtime Stories - tampitzel, relaxant, comedie de duminica dimineata...

Transporter 3 - actiune, impuscaruri, acrobatii.... merge!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

EDEN LAKE

EDIT: l-am vazut aseara...si inca ma gandesc la filmul asta si azi...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

www.answers.com/topic/normal-film" target="_blank">Normal, un film din 2003. Interesant, te pune pe ganduri...

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput