Ce filme bune ati mai vazut? (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Am venit iar la raport, vazut Vicky Cristina Barcelona, nu stiu, e ok, dar mie nu mi-a facut cine stie ce impresie; - Changeling, cu Angelina Jolie, e bun, in fine..merita vazut. Azi abia astept sa vad Benjamin Button! ... Saptamina asta am mai vazut Australia, care mi s-a parut superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Mia, da, si mie Vicky Cristina Barcelona mi s-a parut ok, dar cam atat.. e in stilul clasic al lui Woody Allen . Penelope e mistocuta .
Am vazut ieri Milk. Foarte bun Sean Penn! Dar asta stiam deja .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mia.

Am venit iar la raport, vazut Vicky Cristina Barcelona, nu stiu, e ok, dar mie nu mi-a facut cine stie ce impresie; - Changeling, cu Angelina Jolie, e bun, in fine..merita vazut. Azi abia astept sa vad Benjamin Button! ... Saptamina asta am mai vazut Australia, care mi s-a parut superb!

www.facebook.com/profile.php?id=1065503304" target="_blank">poze
alte poze

Am vazut si eu Australia, intradevar , superb. Merita vazut.
--------------------------------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Madame Bovary aveai dreptate am scris gresit, am corectat K-PAX.
Am vazut astazi si mi-a placut RED CORNER cu Richard Gere, actiunea se petrece in China. Noi cei care am simtit pe pielea noastra ce inseamna comunismul avem alte trairi cred la filmul asta. Richard Gere este un avocat straluci reprezentant al unei corporatii media din USA si este arestat in China pentru o crima pe care nu o comise, daca nu l-ati vazut eu zic ca merita.
Alt film bun dupa parerea mea OUT OF TIME cu Denzel Washington, Eva Medez film cu multa actiune si suspans pana la sfarsit .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Vazut The Wrestler. Foarte, foarte bun!! Iar Mickey Rourke face un super rol! Mi-a placut extrem de mult... nu e nici siropos, nici plin de sange, nici in vreun fel... are doza perfecta din toate pentru o drama reusita. Mai am de vazut din filmele pentru Oscar, dar deocamdata tare mi-ar placea sa castige la categoriile unde e nominalizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui diciu

Ultimul film ce mi-a placut f. mult este "The Curious Case of Benjamin Button", cu Brad Pitt, Cate Blanchett si o actrita tare draga mie, Tilda Swinton. De altfel ea joaca si in filmul "The Deep End", un alt film f bun, de prin 2001.

diciu

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

L-am vazut pe "Benjamin Button" dar... nu m-a dat pe spate. In schimb am revazut "Lost in translation" - asta chiar mi-a placut.

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

"The nightmare before Christmas". Foarte misto muzica.. in fine, s-ar putea sa fiu subiectiva pentru ca imi place tot ce am vazut de Tim Burton pana acum, multe sunt in acelasi stil.. dar mi-a placut mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Recent am vazut o comedie haioasa:

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

La filme mai serioase vazute in ultima luna as adauga:

The Island on Bird Street
si pe aceiasi tema:
Miracle at St Anna

The Duchess l-am vazut pe avion, si mi-a placut, costumele si subiectul a fost interesant. Merita vazut.

L-am pus si eu pe lista filmul cu Australia. Nu am mers sa-l vad in cinema ca mi s-a parut cam lung...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Am terminat si eu de vazut Benjamin Button, intr-adevar nu e de Oscar, dar e misto, mai ales machiajul...asta s-ar putea sa ia Oscarul..
Face cineva predictii pt Oscar?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Am vazut si eu azi "Australia" si il recomand, cred ca de mult nu am mai vazutr un film care sa imi placa asa mult.
De asemeni am vazut si "Revollutionary road" interesant, mi s-a parut ca cei doi au jucat foarte bine (Leonardo di Caprio si Kate W) poate putin prea realist si dur dupa ce am gustat Australia .
Am incercat sa vad si The reader, dar dupa 15 min am renuntat, nu stiu de ce, vad ca e un film foarte laudat, o sa incerc alta data.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput