Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (303)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

vad ca vorbiti la greu de paturi. eu innebunesc ca inca nu au venit paturile in forma de masina, si al meu pitic cade din patut.
azi noapte nu a mai plans, doar ca a picat dupa o ora ce l-am dus la el in camera si clau iar la luat cu noi. si are un stil de a dormi...de murim nu alta. In plus...nu m-a mai tinut sotul in brate de nu stiu cate nopti si imi lipseste....asa ca musai sa fac ceva...poate ma enervez si cumpar un pat simplu, si la naiba cu .

Miha si marco zice Ingerasul, dar trebuie ajutat. Noi nu avem Auchan , pacat...
Bianca te-ai scos cu clubul pt. ziua lui dani.
Felicitari pt. noul job.
Bombo vine in Romania?
maraki vezi ca silvia zicea de dulap, eu nu l-am deschis sa vad cat e de incapator sau nu. Ma bucur ca te-au lamurit fetele.
Silvia, sincer si mie mammut mi-a placut cel mai mult ... doar ca ma dispera culoarea aia si ca e tot din plastic. In schimb, Clau vroia ceva gen pat de Ioana sau Anca, din lemn, zicea ca arata mai de calitate. fiecare cu gusturile lui ...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

din pacate eu nu s asa de bine...azi noapte pe la 4 m amtrezit din somn cu o durere de gat,umar ,omoplat...nu puteam sa le mai misc,mi au facut ai mei masaj am luat un antiinflamator...nik...la 8 am plecat la munca dar parca ma durea si mai rau plus ca mi a luata dr pediatra de la scoala teniunea..9 cu 5 asa ca m a trims la urgenta...a venit gabi si ne am dus la spital unde am dat peste un super dr...tanar si dornic de munca,n am vazut asa medic,saracul mai avea un pic si ma cara in brate...dupa ce i am spus tot ce mi se intampla cu tensiune mica durere in ultimele zice ma intreaba???v ati lovit?ati cazut?...ma ia de mana si zice,,doamna v a batut barbatul???imi venea sa si rad apoi maintreaba daca am vreo indoiala ca as fi insarcinata si daca s deacord sa mearga sotul sa cumpere un test de sarcina...fetelo va d ati seama ce fatza a facut gabi?????am facut siu testul apoi fuga pe masa is da i cu ekg,soc antinflamator....cu luat de teniune ...toate bunicele dar cand sa plec am inceput sa tusesc(de vreo luna tusesc)...m a trimis urgent sa fac radiografie...diagnostucul???pneumonieeeeeeeeinternare...eu da i si roaga te si promite ca stau numai in pat ca pap ca dor ca nu ies afara asa ca acu sunt internata ambulatoriucu o plasa de pastile

fetelor cred ca eu sunt singura care doarme cu papan in patabia la anul vrem sa facem alta mobila la bianca si sa i cuprindem pe amandoi...sua peste 2 ani ca la primavara ne apucam de casa de la tara si sa vedem cum si ce bani avem

BIANCA daca esti multumita aici atunci ai facut alegerea potrivita...bravo tie...ce bine ca sta sandra cu dani
GIOVA sa sti ca nu s in regula cosmarurile astea ale puiului...ai vb cu pediatra???la gradi se intampla ceva???
SIVI nazbatii mai face is alain
MIHA si capul sus

is pe aici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi si eu m-am gandit, dar dupa ce am citit pe net de ele, m-am mai linistit. se pare, ca din toata gasca, numai marco e cu cosmaruri. cam 2 nopti/sapt. el plange. am dedus noi ca sunt cosmaruri, o singura data a vb. in somn, in timp ce plangea, ca ii e frica si m-a strigat. mai investighez...oricum ii voi zice tot pediatrei cand vom merge la consult.
Tu cum ai reusit sa te cadorisesti cu asa boala? sper ca nu fumezi in perioada asta.
Insanatosire grabnica si ai grija de tine!!!

am fost azi la 2 cluburi, unde organizeaza petreceri. Mi-a placut cel de care imi povestea aseara prietena mea, acum ramane sa mai vad cateva si sa cer niste oferte de pret.
si la marco la gradi face in weekend, fost asociata a directoarei. Doar ca nu as vrea sa-i organizez ziua, tot acolo unde merge zilnic...va crede saracul ca merge la gradi, nu la petrecere.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
In sfarsit, dupa 10 zile de antibiotic, l-am dus azi pe Matei la gradi...si s-a pus pe un plans de se ''rupea camasa pe el''.
Am sunat mai tarziu la gradi si mi-au spus ca Matei e ca in primele zile de gradi: retras, nu vrea sa vorbeasca cu nimeni....
Of....
A stat prea mult acasa si a uitat de gradi; acum o sa-i ia ceva timp pana cand o sa se reacomodeze.....

Am vazut ca vorbiti de setul Mamut.
Noi avem comoda, noptiera si dulapul Mamut si sunt multumite de ele.
Pat nu i-am luat din aceeasi gama pentru ca il avem pe cel in forma de masina.

Giova, vad ca nici pana acum nu ti-a venit patul...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara doamnelor...
Noi azi am colindat Auchan si am gasit ce mi-am dorit . Am pus poza in drop cu tabla care se face si masuta. Am si cumparat-o...ce e in mana nu e minciuna . In Auchan am gasit multe cadouri ieftine spun eu...sunt preturi mai normale decat in Selgros .
Am facut poze si la puzzle se vede si pretul pe ele...unul singur e cu piese mai putine...102 si costa 30 lei. A lui Dani are 50 piese si a costat 12 lei.
Finului meu i-am cumparat un elicopter cu telecomanda, sunet, lumini...e fainut cu 65 lei parca.
Au aparut si papusine sirena din serialul H2O..i-am cumparat si Sandrei una..
Cosmi..special pt tine si Papan i-am facut o poza Cleopatrei..
http://www.dropshots.com/biancas1#date/2008-11-12/19:33:46

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

In rest nu am noutati mari
V-am citit in mare dar nu mai stiu mare lucru.
Miha, multumesc de idee, am aflat si eu de jucariile din Auchan si azi am fost.
Bombo, bombonica ta a avut o rochita . Sa va traiasca mica crestina
Giova..mergeti la Budapesta ca este Auchan...eu acolo am fost prima oara si sigur sunt preturi mai mici ca la noi.
Maraki..hehe , am facut-o in liniste sa nu bat toba prea tare...nu ca as fi suprstitioasa...ci ca sa nu mai dau motiv de barfa
Silvi, fa poze sa vad si eu despre ce zici tu,.
Nu mai stiu ce ati scris serios..ceva de paturi...imi pare rau ca nu mai stiu unde mi-am pus pozele ce le avem cu viitorul pat a lui Dani sa vi le arat. Poate am sa le gasesc...sa vad daca am chef sa le caut.
Azi am luat primul salar de dincolo pe ...9 zile asa ca ...fac cinste

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai, io nu mai merg la niciun bal sambata, si-s cam necajita... s-a contramandat totul . Sa-mi

Cosmi, aventuri nu altceva cu tine. Pneumonie??? Vai de tine. sanatate si refacere rapida. Nuuuuuu, nu esti singura care doarme cu copilu'n pat. Si io, si io!!! Si n-as da asta pt. nimic in lume . Asta dupa ce am dat 9oo RON pe patut anul trecut, nu-s sanatoasa la creier ...

Toanca, ooofff, va doresc acomodare rapida la gradi.

Bianca, faine jucarii ai cumparat. Si frumosi copii mai ai fata. Sa-ti mearga bine la noul loc de munca.
Eu... va cam invidiez pe cele cu servicii, as fi vrut si eu, dar... nu pot sa-l las pe Razvanelu in bataia vantului... poate mai tarziu, cand s-o mai recupera, Doamne ajuta.

Miha, in memoria tatalui tau, va trebui sa invatati sa traiti fara el. Sper doar ca suferinta voastra sa devina, in timp, suportabila.

Nici tatal meu nu mai este, e o poveste lunga... am aflat ca a murit cand eram lehuza... ai mei erau divortati de muuulti ani, dar eu l-am iubit pe tata, desi ne-a abandonat, pe mine si pe fratele meu.....
Hopa, ca ma ia plansul, si nu-i bine deloc.

Mi-a pierit si inspiratia.... dar revin. Sunt aci, ca astept sa adoarma pustiul si s ama uit la Melrose Place, de la 23.00.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery ce pat ai luat pt Razvan? nasol ca nu te mai duci la bal, parca te si vedeam pe la stiri Citesc tot dar uite ca atunci cand postez uit ce vroiam sa mai scriu.....acum mi.ai amintit de bal.....merg sa-l spal pe fii-miu...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca azi Razvan a cazut cu trici, in casa. Si s-a lovit... cred ca-i va ramane semn, undeva sub spranceana stanga, a curs mult sange... ooofff, si eram fericita ca a scapat de la varicela fara nici un semn.... si are o piele de catifea, nu altceva... mor de ciuda. A plans mititelul, mi-a fost atat de mila de el... el inca nu stie sa ma strige MAMA atunci cand are nevoie de mine... si eu eram la baie, faceam curat.......

In seara asta, dupa ce a terminat terapia ABA, ii spun: "sa te unga mama cu creme de galbenele la buba?". Si el imi face semn si-mi arata undeva sus, in biblioteca. Cand ma uit, inlemnesc: acolo era Bepanthenul!!! Zic: "vrei cu Bepanthene?". Raspuns: "da". Ziceti si voi... de unde stia el???
Avem 48 de cuvinte la vocabular. Multe, nu ? Pronuntia este defectoasa (am scris corect?), dar asta este ultima mea grija.
Gata, fug la film.
Noapte buna si fara cosmaruri, asta pt. MArcolino!

Mergi la inceput

Maraki, iti raspund maine. Baie placuta frumosului!

Mergi la inceput