Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (303)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello tuturor!
Al meu copil a fost ieri cumintel din alea cu dormit la pranz, jucat frumos cumami chiar facut de colaje si ascultat cantecele doar seara la culcare m-a tinut langa el o jumate de ora pana a dormit...in rest super simpatic.A stat cu minein bucatarie la pranz si am bucatarit impreuna, e super incantat daca il las sa se joace cu ustensilel de bucatarie is sa imprastie pe acolo.
Maraki am pus bateriile la incarcat ca erau iar duse, fac pozele cu dulapul deschis azi ca inchis cum arata il vezi pe site.
fic
Cosmi ca ziceai de Alain ca e nazdravan eu un as putea sa vin zilnic cu cateva istorioare de-ale lui gen aseara sarit pe burta imbracat in vana in timp ce ii pregateam baita... ba si-a si turtit oleaca nasul, eu una sunt deja obisnuita.
Cristina super nasol ca s-a lovit asa tare,nu a trebuit cusut? Sa stii ca lui Alain nu i-a ramas urma delco si a fost suturat cu un fir dar e dret ca l-am dat cred ca o jumate de an cu propolis ung si spray, e f bun cicatrizant, poti sa il incerci daca vrei.
Bianca succes la noul loc de munca, t de ce poze zici tot de alea cu dulapul, ma gandeam sa caut sa iti pun pozele mai vechi lu lego lui Alain.
Giova voi cum sunteti? Cum e Marcolino, cred ca ceva l-a speriata sau influentat f tare, ma gandesc ca tu spuneai ca nici nu va uitati la filme mai agitate sau ceva....sper sa fiti k cat mai repede.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

buna dim.

Silvie am deschis dulapul la Ikea E foarte mic in comparatie cu ce am

revin...astept sa se trezeasca fii-miu

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki in cazul asta....nu cred ca e potrivit asta daca nu ii ajunge.Eu ii sortez mereu hainutele i ii tinnumai ce e de sezon,mereu jumate ii sunt murdare mie mi se pare suficent de incapator.
Bianca uite aici sunt ceva poze cu lego http://www.dropshots.com/psilviaro#date/2008-03-30/07:18:02 in data de 28 si 30 martie, de atunci ne-am extins colectia f mult, daca ne jucam azi si ne facem iar reteaua fac poze promit si pun si mai recente.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ca am scris la celalalt mesaj o jumate de ora in timp ce tot faceam altceva....

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...

eu?tot anchilozata abia ma misc ma mut dintr o camera in alta...vai de capul meu

BIANCA super jucariile si ma incanta masa cu tablita mai mult decat cleopatra dar sigur stefan ar prefera papusa....cat despre bianca???ea mai nou e preocupata de altceva mai adolescentin...ieri mi a zis ca ea parca se indoieste ca exista mos craciuneu i am zis ca daca se indoieste mosul va sti si nu i va mai aduce nik....ea a zis ca anul acesta se va
convinge....ducand ea plicul la posta fara ca eu sa stiu ce scrie in elasa ca fetelor am PUS OOOOOOOOOOO

SILVIE m ai facut sa rad cu alain ca s a aruncat in cada....
MARAKI ti s a pus pata pe sifonier???
GIOVA???ce face marcolino....??/cum e?
DMELLII???mai zi si tu ceva???

fetelor ...scrieti si voi ca sa am ce face ca tare rau e sa stai la pat

am vb cu paula care e bine ....sper sa ne vedem,a zis ca trece pe la mine la gradinitamare suflet are fata asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

PAULA vine sa faca o bucurie unu i copil...sper sa nu se supere ca am scris...dar ea si anul trecut a venit si tare a bucurat o fetita oarba....anul asta si eu m am hotarat sa ajut un copil....voi????ce fapte bune faceti...dati idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Mai intai postez si pe urma schimb capitolul.
Marco a fost ok, fara cosmaruri, a plans putin pe la 2.30 si cand ma duc la el, era in picioare langa pat, cred da se pregatea sa vina la noi.
In schimb a facut nazuri de dim. la gradi. ca el nu mai merge, ca nu vrea acolo...of....poate sapt. viitoare il tin acasa cateva zile, poate mai rau ii fac, nu stiu...sincer.
Ieri a luat-o la rost pe ingrijitoarea lor, ca de ce pleaca acasa, ca mama lui nu a sosit inca. Educatoarea ii pleaca la ora 15, ingrijitoarea la 16.30, dar cum a avut dansuri, a ramas pana la ora 17 cu o alta tipa...se pare ca nu-i prea place de asta, el e obisnuit cu fetele vechi. dupa ora 16 raman altele, care sunt cam noi la gradi.

Toanca imi pare rau de matei. asa e cand lipseste mult. Marco merge zilnic, nu a prea lipsit, dar deja s-a saturat de gradi. Vrea acasa cu noi, doar ca noi nu putem sta acasa...
Patul nu e in stoc pe niciun site. Nu stiu ce face importatorul asta, sau cei din Polonia de nu mai trimit odata. Comanda o fac imediat ce ma suna cei de pe un site ca au patul.
Astery si tu esti cu galbenele? noi ii zicem crema miraculoasa, buna la toate. marco stie, cand mergem in Alba si pateste ceva...ii aduce la mama crema asta. L-a innebunit mama si pe el cu galbenelele, Clau moare cand aude.
Imi pare rau ca a cazut puiul mic, bine ca e ok acum, se vindeca taietura, asta e... sa-i treaca si sa nu ramana urme.
Pacat ca nu mai mergeti la bal, chiar asteptam poze si povesti de acolo. cred ca era supersa fii fost acolo.
Bianca super jucariile, si masa e misto. eu am fost azi in Metro si am venit cu mana goala. mai caut insa....
Cosmi chiar ca ai pus-o cu cadoul Biancai. Nu poti pune pe cineva sa o intreba, poate spune cuiva in care are incredere ce vrea de la Mos.
Silvia, maraki .

la cap. nou.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou

Mergi la inceput