Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (303)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Bianca, vezi ca in Auchan au aparut jucariile ce se vindeau prin Quelle, marca Dikie. Sunt f. bune, nemtesti, f. multe, excavatoare cu telecomanda, diverse functii, masini de pompieri, salvare, politie, macara etc, la preturi f. bune. Cea mai mare si mai complexa e undeva la 80 de lei, o masina medie undeva la 40 de lei. Eu i-am luat lui Tudor un avion mare, echipat, cu masina de bagaje, personal etc de la Simba cu 42 de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Eu am marele noroc ca majoritatea prietenilor au copii, plus de asta au si varste apropiate. Pana acum al nostru era cel mai rau, dar observ acum ca-l ajung si altii din urma. Egoist e si Tudor in unele momente, de ex. ieri a facut o criza ptr. cativa pufuleti...
Silvia cred ca e tare derutat Alain el tb. mai intai sa inteleaga sensul acelor cuvinte in 2 limbi, cum e si Angelo dealtfel.
La capitolul poezii nu mai stam f. bine, adevarul e ca n-am mai repetat. Zice ingerelul singur in fiecare seara mai stie vreo 2 dar eu de ceva vreme nu l-am mai invatat.
Sunt in concediu de odihna acum pana pe 19 noimbrie, am vrut neaparat sa mai stau cu mama. E f. greu si dureros, incercam sa mergem mai departe ca asta e viata dar nimic nu mai e la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Am vazut ca vorbiti de patuturi IKEA, noi il avem pe asta: http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/S69847510 (am cautat pt Maraki magazinul din Germania). Eu sunt extrem de multumita. Se lungeste, are 3 pozitii 120/90, 160/90 si 200/90. Noi il folosim acum la 120/90, are salteau lui (cea mai ieftina) care este modulara, adica e o saltea de 120/90 si 2 bucati de cate 40/90 care se ataseaza cand se extinde patul. Razvan a fost extaziat cand l-am cumparat, a cazut de vreo 2 ori din eldar acum ii rulez o patura groasa si o pun la margine si nu se mai rostogoleste peste ea. Uneori ma asez si eu langa el si ne pupicim si iubim (eu cu genunchii flexati, vorba Silviei dar de lat e suficient de lat. Imi place foarte mult ca e din lemn si nu din pal, culoarea este f frumoasa (e drept ca mai depinde si daca se asorteaza cu ce ai prin camera) si exista diverse module la el. Are dulap de haine, comoda cu sertare, rafturi, masuta si scaunele etc. Noi suntem incantati de alegerea facuta. Patutul asta il are si Andrei al Acinei si tot asa, zicea ca ii place mult.

Revin....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata si e aici ! Eu la a doua cafelutza, Alain e la gradi aplecat adormit fara sa comenteze, deci nu am avut pb.
Ioana stiu si patul ala, e super ok si ala mie imi picase cu tronc camera mammut, are si un dulap super incapator si mi se pare vesela. Ce mai afce nazdravanul tau, cum e? Cum stati cu vorbitul ? O sa vb pe mess de cura ca vreau sa ma apuc si eu, deci din 14 incepem nu?
Miha ce dragut ca zice ingerelul cred ca te topesti cand il auzi .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ce cura , ce , unde si cum?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Aveti dreptate,este din plastic etajera(tocmai mi-am adus aminte de cuvant si nu mai scriu "chestie pt perete ")care am luat-o aseara.Nu am pus mana pe pat,puteam sa jur ca e din lemn Mie patul Mammut mi se pare cel mai frumos ca design insa e mai mic decat patul care-l are Angelino acum Vreau sa-l schimb pt ca sub saltea sant randuri de sipci si daca se apuca fii-miu sa sara mai tare,se rup lemnele si ramane fara pat
Silvie salteaua aia de la patul expus in mag. se da la cumparare? Adica daca ar fi sa iau alta mai lata,nu ramane gaura sub ea??? pt ca spatiul pt saltea nu e la nivelul marginii de plastic Ma gandeam ca ar fi salteaua patului + cea care o cumparam noi....
Ioana e misto patul lui Razvan dar lamureste-ma cum se lungeste???M-ar tenta si pe mine
Oricum va multumesc Giova,Silvie si Ioana pt info
Bianca,Biancaaaa.....asa pe muteste eeeee.....esti superstitioasa?Bafta si succese la noul loc de munca
Bombo ati ajuns in Ro?
Miha

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Uitasem: Giova mie dulapul Mammut mi se pare extrem de mic,pui doua geci si 5 tricouri si gata spatiul pt umerase

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki cu placere, nu militez eu pt mammut ca fiecare isi ia ce vrea, toate sunt dtagute ca sunt pt copilasi. Dulapul e f mareee incap o multime lasa ca fac poze azi cu el are trei rafturi unde pui tot si un sertar mare jos, noi inca nu am luat comoda si nici nu stiu daca o luam. Pun poze azi promit. saltele sunt mai multe, la alegere, eu ti-am pus poze cu ce am luat noi. Ca idee probabil ca cel mai practic e cel care se lungeste cred ca Anasebe luase din ala si are si saltea care tot asa se face mai mare e la ikea pe site, ti-l pun eu daca nu il gasesti. Eu am recunoscut ca am avut moftul cu mammutul si nu imi pare rau ca stiu ca nu il va tine mai mult de cativa ani.

Mergi la inceput

Maraki uite e asta patul si Ioana tot asta il are http://www.ikea.com/be/fr/catalog/products/S69847510 ti-a explicat ea cu modulatia lui si a saltelei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Maraki, nu stiu cum sa explic....se extinde ca un tel mobil de ex (ma uitam la tel meu si asta mi-a venit in minte). Daca te uiti cu atentie o sa vezi in poza ca in afata de picioarele aferente celor doua tablii (de la cap si picioare) mai exista la aprox. jumatatea patului un set de picioare. Practic lateralele patului sunt duble, se suprapun si au niste gauri in interior pentru prindere cu suruburi, pe masura ce se extinde patul suprapunerea lateralelor este mai mica si suruburile se prind in alte gaurele. Sper ca ai inteles ceva ca nu stiu cum sa explic altfel.
Silvia draga, luna plina este in 13 noiembrie deci "a treia zi dupa luna plina" ar insemna 16 noiembrie.....eu asa am calculat!
Pun inca o data link-ul cu dieta pentru Irina si alte amatoare:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=879

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput