Puiuti de Randunici 2008!!! (124)
Raspunsuri - Pagina 9
underqueen spune:
am revenit din plimbari, a inghitit cu chiu cu vai cateva lingurite de ciorbitza si nani! a adormit instantaneu! ma duc sa incarc niste poze facute azi in parc si apoi fug la trebi...
pap mar
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
clauclau spune:
Bitza, multumesc, am citit! o sa fac si eu ca tine. Exact asa sunt bubitele mici ca niste cosuri! Oare sa fie de la baxul asta de Libero? L-am luat chiar saptamana trecuta...este abia inceput baxul de 88 de bucati, ce fac, il arunc?
Cristina, multumesc , o sa incerc si eu toate variantele numai sa-i treaca caci o vad asa nervoasa si cred ca de-aici i se trage...
Stela, Milli din ala mai scump!
Chiar ma intrebam de ce e deosebirea de pret dintre ele si fara sa stiu luam din ala mai scump!
Aaaa, nu cred sa iasa la Rebe dintii fara circ mare! Nooooo! 
Ce mai face Tea? Au mai iesit dintosi?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
lianam spune:
stela
eu am luat pana acum milli la cutie sau sticla de 1,5 L si am mai luat tot de 1,5% un lapte bio (o cutie cu mult verde, nu mai stiu cum se numeste); lui teo nu ii place mai deloc branzica, in schimb iaurtul mananca f bine (milli galben)
clau orice combinatie i-as face, ia 2-3 lingurite, in cel mai fericit caz, si gata; iar ieri si azi, de cand o dor asa rau gingiile (mi-e asa mila de ea, ca din joaca si vesela, izbucneste in niste urlete, si ma ia e gat si zice "mmm -mamama...") nici legumele nu le mai papa...si papa 150-190 de legume urgent in ultima vreme...uff, nasol si cu iritatia rebecutei
...uite ce contine si ce actiune are CICALFATE :"Produs antibacterian si reparator care imbina actiunea antibacteriana a zincului si cuprului cu puterea de cicatrizare a sucralfatului. Este o emulsie apa/ulei, fara conservanti si fara parfum. Contine apa termala Avene 45%, sulfat de cupru 0,2%, sulfat de zinc 0,1%, oxid de zinc 4% si sucralfat 1%. Se recomanda ca tratament zilnic la sugari, copii si adulti, avand urmatoarele indicatii: pielea lezata ( fisuri, arsuri, zgarieturi, taieturi, cruste), dermite iritative (pecingine, perles, dermite periorale, eritem fesier), post-act (epilare elctrica, suturi/exereze, laser vascular, electrocoagulare)."
la teo a mers fff bine...daca stateam aproape iti dadeam sa testezi, macar sa stii daca e buna sau nu pentru ea....
Liana, mami de Teo
luny spune:
Mufa a dormit 30 pana acum,toata ziua si e in mare forma!!

a papat juma de piure de legume, ca si fructele de dimi..Liviu nu mai vine, carutul nu-l am, afara nmu pot sa ies..
na ca a ajuns acum, maine face soacramea mamo..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Liana, am notat, CICALFATE de la Avene! Am notat de fapt toate cremele pe care mi le-ati indicat, acum ramane sa ma hotarasc ce iau! Multumesc mult inca o data!
Offff, imi pare tare rau ca se chinuie asa Teo!
POZE
POVESTEA NASTERII
mstela spune:
Ms clau.
Chiar o trebui din ala mai scump,lapte?
Tea a fost mai amabila azi
,a stat ceva timp pe jos,dar nu-i place pe plapuma,numa pe covor o gasesc.Matura covorul

.Spre deosebire de ieri,cand m-a zapacit bine cu frichinelile si nu statea in niciun loc.Cu masa e greutz,ca se plicti repede si abia haleste juma de canutza..cam 100 si ceva.Acum am pacalit-o mai bine ca bucatarea buni si o mai vedea si pe ea trebaluind si ii indesam lta.
De piureutul de dimi imi cam pare rau ca arunc la mine in gura asa bunatate.
Azi,mere coapte cu branzik si 3 cereale.La pranz nu ma stresez,cat mananca e bine,ce ramane pun in borcanas si ii dau seara cand papa.![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
liana
,te intreb si pe tine:milli ala obisnuit de 3 lei si ceva sau ala mai scump care cred ca e UHT?
Fug sa pregatesc Teolina si decolam directia parc cat mai e soare

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
lianam spune:
stela eu am luat pana acum la cutie ( e vreo 5 ron parca); dar cred ca e la fel de ok si la punga; eu iau la cutie ca imi e mai usor de folosit, si la cat de putina branzica fac....
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Stela, ii dai restul de legume cu carnita seara? Cand, la ce ora? Chiar la ultima masa si apoi lapticul sau cum? Nu m-am gandit la asta..., desi Rebecca legumele le cam papa integral...noi ne chinuim mai mult cu fructele.
Desi am inceput diversificarea cu fructe, ea prefera legumele, asta ca sa demontez mitul ca nu mai mananca legume daca se incepe cu fructe...Ce alambicat am spus! 
Si la fel cu biberonul..., rebecca mananca seara biberon de lapte praf de mai multe luni, dar tot indragostita de tzitzi ramane. Ea dupa ce-si mananca seara bibele de lapte tot la san vrea sa molfaie sa adoarma. ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
underqueen spune:
LA NOI E INVERS, LEGUMELE LE LINCIURESTE, IN SCHIMB FRUCTE SI BRANZICA RADE...
am pus pozici noi...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare