Puiuti de Randunici 2008!!! (124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mersi Luny.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!

am ajuns si noi acasa luni dar numai acum apuc sa va scriu
suntem ok,un pic obositi dar important e ca am scapat de operatie si ca Eric e bine
acuma il aud prin baby fone ca s-a trezit
revin mai tarziu
va pup si mersi inca o data ca ne-ati tinut pumnii si ca v-ati gandit la noi

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Rebecca e rosie mai mult decat trebuie la gogosica desi o ung cu bepanthene la fiecare schimbat de pampers . Cu ce sa o mai dau ca mi-e ca o ustura saraca, poate si din cauza asta nu are stare deloc zilele astea!

POZE

POVESTEA NASTERII

crema cu zinc

mamica de Bogdan Alexandru 8 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Clau, daca vezi ca nu se vindeca nici dupa schimbarea servetelelor, mai exista posibilitatea sa aiba alergie la pampers. Ioanna a facut alergie mai ales la baby dry la 1 an si jumatate. Acum ii pun numai noaptea libero pt ca si la celelalte tipuri de pampers incepuse sa aiba alergie , desi nu asa de rau.
Eu folosesc crema "sudocrem" care repara imediat orice pielicica inrosita, dar nu stiu daca exista si se numeste la fel si in romania. Aici se vinde la farmacie si in mothercare. Bafta !

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Claudia, crema cu zinc am incercat si nu a fost nici-o ameliorare...

Raluca, m-am gandit si eu ca e posibil sa fie de la pampersi dar de mai multe luni folosesc numai Libero si este prima oara cand este iritata .
Eu continui sa cred ca de vina au fost servetelele cu ulei de la Sanosan, dar nu stiu de ce...

Blankar, bine-ati venit acasa, ma bucur mult ca sunteti bine.

Eu astazi in piureul de legume ii mixez Rebeccai curcan, sper sa-i placa mai mult decat puiul.

Liana, am citit ca Teo nu a papat fructe azi, eu am reusit in dimineata asta sa-i dau un borcanas mic de 130 de g de la Nestle cu mere, pere, banane, caise si ananas. La sfarsit incepuse sa se strambe, dar la papat pe tot. Tu ce combinatii ii mai faci?

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Clau exact asa am patit eu cu Daria acu o saptamana, tot de la servetele umede. Acuma nu stiu ce sa-ti zic ca i-a ajutat ca eu, din disperare, am folosit o groaza de creme alternativ. Iti spun care le-am folosit eu : mustela pentru fundulet, mustela stelatopia, bepanthen, crema de galbenele, ceai de musetel. Dar am o vaga impresie ca mustela pentru fundulet in combinatie cu stelatopia si-au facut treaba, ca astea le-am folosit cel mai des. A durat ceva pana i-a trecut, tot vreo saptamana cred.

Daria s-a apucat sa chinuie cainele , il trage de par, urechi, pleoape, buze saracu caine, amu un an il chinuia Vladut, n-a scapat bine ca a inceput Daria!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Clau uite cum a fost la noi.
Prima data cand i-au iesit bubitele alea meici rosii, asistenta(dr. era la un curs) mi-a zis sa-i dau local cu nidoflor dupa ce in prealabil am tamponat-o cu ceai de musetel cu o lingurita de bicarbonat.i-au trecut dar nu de tot se mai veau asa urmele de la bubite si duminica cand am fsot la control a vazut dr. si mi-a zis ca sa-i dau cu o crema DIPROGENTA care are in compozitie antibiotic gentamicina, pentru ca bubitele alea tindeau sa afie ca niste cosuleti.IAr aseara nu le mai avea aproape delco dupa ce i-am dat.
Eu zic ca nu de la servetele ci de la un lot de Pampers, chiar daca nu ai schimbat firma.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

Clau uite cum a fost la noi.
Prima data cand i-au iesit bubitele alea meici rosii, asistenta(dr. era la un curs) mi-a zis sa-i dau local cu nidoflor dupa ce in prealabil am tamponat-o cu ceai de musetel cu o lingurita de bicarbonat.i-au trecut dar nu de tot se mai veau asa urmele de la bubite si duminica cand am fsot la control a vazut dr. si mi-a zis ca sa-i dau cu o crema DIPROGENTA care are in compozitie antibiotic gentamicina, pentru ca bubitele alea tindeau sa afie ca niste cosuleti.IAr aseara nu le mai avea aproape delco dupa ce i-am dat.
Eu zic ca nu de la servetele ci de la un lot de Pampers, chiar daca nu ai schimbat firma.

EDITEZ: si noua tot de la Libero ne-au iesit
Asistenta mi-a zis ca a avut o mamica care timp de un an si jumatate nu i-a schimbat firma de pampers, si la un bax i-a iesit.

IRINA
sufletel

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.Studiind din urma:
Sovi,frumos descrii tu Delta.Tare imi doresc sa ajung si eu.Bine ca m-ai lamurit cum este cu serpii,ca de ei am oroare.Of,si sa nu ne arati tu pleata bucalata...Tare poza cu
punga de 1 leu in cap!!
Luny,vleau si eu cu voi in gashka in Delta!
clau,poate iti face o surpriza Rebe,pentru cat ai indurat,si
va fi floare la ureche cand vor iesi dintzosii.Iti doresc!
Of,tare chin cred ca este sa o tii in brate afara...
Zi-mi,te rog,din ce lapte Milli faci branza?Stii ca sunt 2
feluri-unul mai scump care cica ar fi UHT si unul de vreo 3 lei
asa,obisnuit..
Aoleu,si tiza face figuri afara?Liana.Tu de care Milli
1,5 iei?
Am vazut o dulce Dariutza de Adriana!
floriio,si mie mi-a zis pediatra sa-i fac branza din lapte de
1,5,NU gras,ca nu e nevoie de atata grasime.Si aici,o cred.Ca
nu pt grasime ii dau branza ci pt calciu si alte.A mai zis sa
iau lapte la PUNGA,pe care sa-l fierb bine.Mie mi s-a parut
ciudat sa incep cu lapte la punga,si i-am luat praf
deocamdata,m-am gandit ca e altfel vitaminizat.Plus ca eu ma
cam feream sa-i dau deja de vaca...pasarele..Acum,nu stiu ce
sa zic..
Raluca,mango si ananas cica s-ar da,dar pepene galben am
inteles ca nu ar fi indicat acum.Eu asa stiu.
Irina,ce inseamna sa nu te prostesti cu laptele slab?Nu
pricep..Eu ma gandesc ca nu i-a priit Antoniei amestecul si de
aia a fost bolnavutza,nu ca nu s-ar da avocado,care peste tot apare ca fiind indicat..Zic si eu,nu stiu.Imi pare rau de Antonia ca a fost bolnava.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

in loc sa dau edit am dat reply....scuze

Clau citeste ce scrie cu rosu

IRINA
sufletel

Mergi la inceput