Puiuti de Randunici 2008!!! (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

clau ma bag si eu la "demontat" mitul : si la teo tot cu fructe am inceput si ma chinui sa ii dau cate un pic...in schimb legumele papa foarte bine (astea 2 zile nu, din cauza dintisorilor....sper)

am tot vrut sa va intreb: a comandat careva dintre voi la babypoint? de o saptamana si ceva am facut comanda, a venit o factura proforma, si de atunci tot astept mail cu factura sa achit sa imi trimita ce am comandat...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si mie mi-a venit o idee!ce-ar fi sa-i dau cerealele cu mei pe care le iubeste dimineata, si sera la 7 fructele cu branza, ce ziceti?
Carnea nu ar fi ok la ultima masa ptr ca e greu digerabila, in cam 4 ore o digera ei..cred ca cel tarziu la 5 ar fi ok...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

luny nu cred ca e vreo problema; si eu ma gandeam sa testez ceva asemanator: teodorei ii place foarte mult iaurtel cu cereale cu biscuiti, pe care deobicei i-l dau seara pe la 17-18; ma gandeam sa i-l dau dimineata sa vad daca seara e mai incantata de fructe

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny, pai nu mi-am dat seama sa va zic,mie mi-a zis dr. ca sa inlocuiesc si masa de seara(in jur de ora 18) cu o combinatie pe care sa o fac cum vreau eu,din alimentele care le dau ziua.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny, pai nu mi-am dat seama sa va zic,mie mi-a zis dr. ca sa inlocuiesc si masa de seara(in jur de ora 18) cu o combinatie pe care sa o fac cum vreau eu,din alimentele care le dau ziua.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaa!

Am fost la vaccineala, Stef a fost un scump, a plans putinel dar apoi i-a trecut si a luat-o la rost, f. suparat, pe asistenta , o certa rau de tot
Are 8,300 kg si 71 cm, in rest voias si vesel. Cand am ajuns adormise de vreo 10 minute si l-am luat cu tot cu scoica auto. L-am dezbracat de bluzita de trening si el tot dormea. S-a trezit, era cam suparat ca nu-l las sa doarma, a belit ochii si cand a vazut-o pe doctorita a inceput sa rada la ea si a intins manutele sa se duca la ea in brate
Vlad are gatul putin rosu si mi-a zis sa-i dau Homeogene.

Am intrebat de foaie de dafin si a zis ca nuuu, cica e toxica, nu-i bun. In schimb usturoi, cimbru, marar, patrunjel, sunt mai mult decat ok si sa-i dam bataie cu astea. La 7 lunite sa bagam iaurtelul si apoi ficatelul de pui. Sa ne axam pe legume si fructe autohtone, sa evitam cele aduse sau exotice fiind pline de chimicale ...stim, dar ce sa facem...in lipsa de autohtone...
Cam atat...

N-am citit din urma, m-as duce si eu la un somnic...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, eu stiam ca fructele nu se dau seara pt. ca sunt dulci si din cauza asta i-ar putea agita noaptea...din cauza fructozei ...nu stiu...poate stie Tuchi mai bine, daca o fi asa...eu m-am ferit sa le dau dupa ora 18 fructe...

Aaa, dr a zis ca nu-i nevoie la Stef de calciu sau fier, nu are nici un semn care ar indica ca i-ar trebui. Doar Vigantol in continuare si atat.

Mimo, si eu zic sa nu-i mai dai alt sirop de tuse...lasa-l asa, doar aspirat si curatat nasucul. De ce nu te duci cu el la Stanciu?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

pentru stefanutu cel cumintel ....
eu nu i-am pus pana acum in legume usturoi, patrunjel etc....dar am sa incep sa ii pun acum ca tot papa bine legumele....usturoiul il puneti la fiert cu legumele, sau crud? si cimbru, marar, patrunjel, crude? (ma gandesc ca asa sunt mai benefice)

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

aaa, pai bubu chiar daca i-as da fructele dupaamiaza, oricum mai tarziu de ora 17-18 nu i le-as da, ca apoi nu mai papa laptic mai tarziu ( si asa stiu si eu, ca nu e recomandat dupa ora 18)....eu vreau sa o fac s apape fructe ca nu vrea deloc, si ma tot gandesc ce variante de "imbunarea sclifositei" sa aplic

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

kyaaaaaaaa...ai facut legamant de tacere ?
liniste si pace vad ca e pe crenguta....a atipit si duracellu' meu, sa profit ca nu dureaza....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput