Puiuti de Randunici 2008!!! (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Haha , uite ca am aparut si eu, MITUL in persoana (ca am inceput cu fructe si nu mananca legume , nu de alta)
Stelaeu zic asa (sfatoasa cum ma stii )...cine are mai multi bani, ia lapte mai scump...cine n-are, ia lapte mai ieftin ...stiu ca pentru copilul tau ai vrea sa iei ce e mai bun dar eu am o credinta interna ca absolut toate produsele de pe piata sunt la fel, difera numa' ambalajul si cata reclama fac Adica nu zic ca zacusca e ca pateul, dar laptele e lapte nene ...ce poate sa fie ? Si asa fierbe cu calciul ala 10 min se duce si mama microbilor...ok? Iar cu plapuma pe covor , sa-ti spun cum am patit noi azi Am iesit in parc, copilul numa'n brate vroia L-am luat in brate facea immmmimmmm adica mai vroia ceva...se tot uita pe jos...il pun pe jos...vroia si mai jos asa ca ma enervez si-l pun direct pe iarba Ce fericireee, nu pot sa descriu Si se apuca el sa rupa iarba si sa-si indese in gura (am zis ca incerc sa-i fac o ciorba de loboda ceva , daca pofteste iarba ) eu ii luam iarba din maini si tot asa...Si-mi vine ideea sa scot aleza din geanta sa o pun pe iarba si sa stea pe ea , ca era cam umed pe jos...deci scot aleza, il ridic, il asez pe ea si? se uita asa nelamurit si usor scarbit, se ridica fuguta si zbang...se pune alaturi , pe iarba Na ca se poarta chestia asta!
LIanasi eu am comandat la babypoint sapt trecuta si n-am primit nimic , nici proforma nici vesti Ma uit pe site vad comanda in lucru ...si le-am trimis si mail sa le spun ca-i urgent Mararul si patrunjelul le-am pus crude in mancare, le-am bagat in blender la urma de tot...ustoroiul l-am fiert, am pus un cateloi d-ala de import la 500 g de piure de legume cu pui
Claueu imi amintesc ca pe teo o dadeam cu baneocin pudra cand pateam d-astea...fara alte creme, numai pudra ...si pupacita bine gogosica
Lunysper sa n-aiba nik soacra-ta ...mai bine o luati cu voi in concediu si ii mai cumparati o canapea decat sa faca d-astea
Bububine ca ati scapat de vaccin si baga-te la gatit si pentru Stefanoi acum...cu marar cu patrunjel stii tu
Bitzaa fost o neintelegere cu siguranta
Gata, bec to lenevit

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Buey Lunyin viziunea mea fructe seara=cura de slabire
Eu am o problema cu masa de pranz adica pe la 6 seara baiatul meu face circul (ca de mancat nu pot spune) cu legumele...la pranz moare de somn si nu-i poti baga lingurita in gura cu nimic , daramite cu legume

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo...o sa trec si eu la "atac" cu marar cu patrunjel, cu "usturoi de catel" .......ce tare vladutu pe iarba ...pai mai mimo, baiatu' vrea in natura si tu umblii cu aleze si alte alea "sintetice" ....alalteieri in parc era asa frumoasa iarba si asa soare, ca si eu am vrut sa o asez pe teo pe iarba, dar era cam indispusa, si m-am gandit ca nu e o idee buna daca vreau sa nu ma stie tot parcul

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo asa ma gandesc si eu, saraca..mai bine o iau decat sa ne faca nefacute.. si eu o sa incerc usturoi curand!..cu fructele alea cu branza, o sa incerc chiar maine, i le dau pe la 6, iar dimi cerealele cu lapte inclus, care el le papa tari ca grisul, de nu cad din lingurita,asa-i plac

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

mimo asa ma gandesc si eu, saraca..mai bine o iau decat sa ne faca nefacute.. si eu o sa incerc usturoi curand!..cu fructele alea cu branza, o sa incerc chiar maine, i le dau pe la 6, iar dimi cerealele cu lapte inclus, care el le papa tari ca grisul, de nu cad din lingurita,asa-i plac

Eu as incerca maine sa-i pun si cereale in fructele cu branza ...pana capata consistenta de cereale cum ii plac lui Si i le-as da tot dimineata Dar ce fructe ii dai?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raportez azi la ora 15 , 200 g de piure de legume cu carne de curcan! Bravo Rebe!

Mimo, super idee mi-ai dat cu baneocinul, chiar am in casa si o sa-l incerc acus'.

Fetelor, eu am incercat intr-o seara o combinatie de piure cu fructe si cereale de la Nestle ( la orele 18.30 ) si toata noaptea a tras partzuri si s-a frichinit. Eu am dat vina pe fructe si nu o sa i le mai dau decat dimineata clar!

In schimb, am incercat iaurtel cu cereale sau cereale simple si a fost super ok!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eee, bun fu somnicul si dulceee Mai nasol ca imi inghetau picioarele sub pilota ca am pus caloriferul intre dormitoare, pe hol, ca n-am decat unul...dar de la intai, sa te tii, sa vezi ce caldura o sa fie in casa, ca de nu
Piticii tot dorm. Am avut timp sa pap si acum sa stau putin la ciripeala.

Da mai, o sa-i pun si eu verdeturi si usturoi pe la sfarsitul mancarii, sa fie "al dente"
Dar am uitat sa intreb daca pot sa-i fac acum carnea si legumele la un loc, fierte impreuna. Cred ca merge, ca o luna si ceva i le-am fiert separat...NU?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, si mie-mi face asa Rebe in brate in parc. Maraie de parca tot ar mai vrea ceva si se trage in jos..., pana acum n-am lasat-o dar clar asta vrea, sa coboare la joaca!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui luny

Eu as incerca maine sa-i pun si cereale in fructele cu branza ...pana capata consistenta de cereale cum ii plac lui Si i le-as da tot dimineata Dar ce fructe ii dai?

poze

fructe i-am dat o gramada, mar,para,pruna,avocado,dovleac copt in 'n' combinatii, ba le vrea ba nu le vrea, vorbind de aceeasi combinatie, deci e clar fitza! cerealele alea care-i plac tari sunt cu lapte inclus...nu e aiurea sa le pun in fructe, peste branza?..simple, stiu ca da, dar astea cu lapte?..simple i-am mai pus in piureurile si de fructe si de legume, p-alea nestle morcov cu orez..si nu se da in vant, nici mie nu-mi plac la gust..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, Clau, am citit de gogosica Rebeccoasei...saracuta de ea...si eu vroiam sa zic ca crema aia de galbenele, din cutie mare e super buna! eu ma dau dupa ce ma epilez si Baneocin . Si ma gandeam apoi la cate creme am luat pt. fatzuca lui Stefanoi si pana la urma iritatia ii trece cu mult bephantene...deci ceva emolient...
Bravo pt. papica gustoasa de curcan!!

Eu trebuie sa fac cu galbenus pt. maine si apoi vitelus.

Mimo, ce scump Vladutu mic cu iarba

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput