Puiuti de Randunici 2008!!! (124)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Luny, merg si alea cu lapte in fructe. Eu ii fac piureul de fructe cu branzica de vaci apoi pun o lingura cu varf de cereale cu biscuiti Milupa si alea au si lapte. Se ingroasa super si sunt bune rau. Si Stef vrea cerealele tot asa tari. Acum la 6, cand s-o trezi, ii dau un castronel cu cereale groase, ca grisul cu lapte. Ii fac 7 cereale Milupa sau cereale cu banane tot Milupa si ambele au laptic in ele. Eu ii fac 100 ml apa si 5 linguri cu cereale.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
clauclau spune:
Bubu, bravo pentru Stefanut cuminte la vaccin si pentru somnicul de acum!
Azi i-am schimbat pampersul din ora-n ora si i-am dat de fiecare data strat gros de bepanthene, sper sa fie bine in curand. Diseara dupa baita o sa pun baneocin si apoi de maine vad ce cumpar, fetele mi-au dat multe sfaturi de creme indicate pentru eritem.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mimonix spune:
Bubu al dente ala e ceva pentru dinti, nu?
Ma rog, cum zici tu
Iar carnea poate sa fiarba la un loc cu legumele , confirm
Eu o fierb tot separat, de lene ...ca oricum trebuie luata spuma si pe urma puse legumele, nu?
Lunybranza, lapte tot una...incearca si tu ...da-i legume mai acrisoare,numai mere de exemplu..poate nu-i place gustul dulce
Or exista si specimene d-astea? ![]()
Acum plec sa ma gatesc , in vizita ma grabesc!
Pregatiti bunataturi ca vin, nu spun la cine
(ghicitoare pentru Liana)
A, ca mi-am adus aminte...nu i-am mai dat nimic baiatului azi, doar ser fiz si aspirat...fie ce-o fi , sper ca de bine
La Belgrad cica e frumos ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
5 linguri bubu?? in zilele bune papa 3 cu varf, iar de cateva zile zic mersi de 2! si adevarul e ca prefera acrisor, gen rosie, mimo da' e drept ca si marul poate fi o leguma acra!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, si Rebe la fel ca Stefanut de Bubu papa cerealele, 100 -120 ml de apa cu 5-6 linguri de cereale de la Milupa! Ii plac foarte mult asa!![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
luny spune:

E CLAR CA NU E UN GURMAND, DESI NOI 2 SUNTEM...DAR IMI ZICEA MAMA CA EU NU MANCAM NIMIC cand eram mica, era jale mare cu mine!....
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Acum plec sa ma gatesc , in vizita ma grabesc! (ghicitoare pentru Liana) Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008) |

interfon 20, da?
mergi in vizita langa "parcul florilor"
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Luny, lasa baietul in pace ca e perfect asa cum e!
Asta e tot ce mananca Rebe bine si cu placere, legumele si cerealele! Aaaaaaa, si sa nu uitam SANUL!!!!
POZE
POVESTEA NASTERII
bubu05 spune:
Gata, s-au trezit pruncutii mei, i-am schimbat, le-am dat sa pape. Unul e la desene, unul lnga mine in fotoliu, ciufuleste pestisorii de la ikea si fluturele chicco ![]()
Luny, da, el asa papa. Acum a lins tot, 100 ml de apa si 5 linguri cu varf de cereale (7 cereale).
Mai, ce-i place sa se joace cu bibele de ceai, e mortal! Il tine singur, il baga in gura, mai trage cateva gurite si vorbeste intr-una cu tetina aia 
Mimo, nush la cine te duci in vizita, dar vezi ca la mine e 20 la interfon, da? poate imi faci si mie o surpriza 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Mimo, eu si pt. noi, cand gatesc, dau carnea in clocot si apoi arunc apa cu spuma si spal carnea cu apa rece si apoi o pun la fiert si nu mai face deloc spuma. Asa o sa fac si la Stef.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare