Puiuti de Randunici 2008!!! (124)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lianam
![]() interfon 20, da? mergi in vizita langa "parcul florilor" Liana, mami de Teo |

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
cami33 spune:
M-a terminat teroristul meu azi
. A marait nonstop, a urlat in parc, n-a dormit mai mult de 30 min
Eu pic de somn, n-am apucat sa mananc nik iar pe Alex am expediat-o la ai mei
In ce priveste papa, Luca prefera clar fructele in orice combinatie (branzica, cereale), dar a inceput sa manance cu placere si legumele cu carnita/ficatel de cand i-am pus unt in ele.
Cerealele eu i le dau seara, in bibe, si papa cam 300ml
Asta a fost raportul de seara![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
bubu05 spune:
Ah, Mimo, acum am vazut ca trebuie sa pregatim bunatatile...mai am niste drob si niste eclere de la cofetarie, bun??
Aaa, si sa nu uit, sticla cu Martini abia e desfacuta 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Cami, imi pare rau ca esti cu maraiciu dupa tine...of, sunt asa de dulci, ca nu poti sa te superi pe ei chiar daca maraie, caraie, nu dorm...nu?
Eu nu stiu ce-i place mai mult lui Stef...el mananca la fel si fructe si legume si cereale...parca legumele le papa mai repede...dar depinde cat ii e de foame...la fructe cateodata mananca jumate si apoi sta si se uita pe pereti, la frati-su cum papa el si deschide mai greu gura, dar papa tot pana la urma.
La masa iar i-am potrivit pe amandoi, au acelasi program, la aceeasi ora papa impreuna in bucatarie
. Chiar sunt tare mandra ca am reusit sa-i fac pe amandoi sa pape si sa doarma in acelasi timp ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
underqueen spune:
salutare! am revenit! uff! am avut o ora super stresanta in care eu trebuia sa gatesc si el vroia in brate
. si sunt singura ca sotul e la servici, si maine ii duce direct la plantat de copaci si a trebuit sa-i trimit papa si pe maine, ca cine stie cand vine...cred ca ma duc sa culc pruncul, ca trage de tastatura -------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
luny spune:
si copilu' meu a fost azi ultra atomizat, nu a dormit, in schmib a chiuit, a topait si a batut casa in lung si-n lat toata ziua!
acum doarme de juma de ora, oare cat?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Luny, parca tu n-ai premergator, nu? el merge de-abusilea, nu?
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Luny, parca tu n-ai premergator, nu? el merge de-abusilea, nu? Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare |
ezact,si nici nu vreau premergator!
..si a doua..atata a sarit pana a reusit sa dea cu capul in birou era cu tasu pe fotoliu, biroul lipit..imagineaza-ti..la fel, nici pas nu a zis, dar eu era sa lesin!

LUNY
bubu05 spune:
Daaa, Luny..cunosc faza cu senzatiile...noi avem pe hol o etajera micuta, de colt, pe care am telefonul. Si Vlad se tinea de ea sa se ridice in picioare si a cazut etajera aia de 3 ori, peste el!!!!!!!!
am zis ca mooor! si e f. grea, e din lemn cu 3 policioare...pana la urma am infipt-o in perete...de fiecare data nu l-a lovit pe Vlad...nu stiu cum, dar peste el venea si el fugea repede si se speria si plangea...avea 8-9 luni
. Acum am vazut ca nu mai sta prinsa decat intr-o parte in pertee...trebuie sa-l chem pe socra-miu s-o prinda iar...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
la mine e mare problema ca apartamentul in sine nu este amenajat ptr un copil
..sunt tot felul de pericole prin toata casa..si nici nu am ce schimba prea mult..poate-s eu prea paranoica..![]()
LUNY

(ghicitoare pentru Liana)
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)