Racusori, la apel! (43)
Raspunsuri - Pagina 9
canne-marie spune:
Buna fetelor.
Va citesc zilnic din umbra, asa ca sunt cu voi in fiecare zi offline.
Vickynu dispera.Si eu sunt la fel cu amigdalala de cand eram prin generala.Secretul meu consta in tinctura de propolis ( 20 - 30 de picaturi ) de la plafar pe o lingurita de zahar dimineata si seara.Dar daca am pungi de puroi in gat,mai fac urmatorul lucru ( e mai dificil,nu stiu daca Dani va suporta acest lucru )imi infasor o bucatica de tifon pe degetul aratator,il imbib ffff bine in tinctura de propolis, deschid gura si sterg amigdalele pana nu mai ramane nici un punct de puroi.In maxim o sapamana am scapat de tot.Mai i-au si pastile cu propolis,le gasesti tot la plafar sau farmacie,le zice PROPOSEPT sau pastile cu propolis + vitamina C.Dar recomand PROPOSEPTUL.
Inceara si lucrul acesta,este natural si nu are nici un efect secundar.
Iti doresc din suflet tie rabdare multa
si micutului Dani sanatate multa
.
Pe restul fetellor va 

'cesc cu mult drag.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
preda_vicky spune:
Missy, simpatica foc Alexia, nota 10+
.
Legat de Dani, stiu ca Bucurestiul e de vina, si mai ales ca ma mosteneste, sensibilos ca mine cand eram de varsta lui.
De trimis ti l-as trimite eu, dar ce te faci daca seamana cu frate-sau si nu se mai da plecat? Ai fata de maritat
? Macar ia-l cu mine cu tot, sa stim o treaba
.
Sa va traiasca finii si multam fain de prajiturele, chiar aveam
de ceva dulce.
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
Ce distractie MIKI, am niste nervi ....
nu sunt eu persoana care sa simta nevoia sa fie ridicata in slavi, dar nici aruncata la gunoi nu-mi place sa fiu. deci in primul rand, casatoria asta nu s-ar fi realizat daca nu puneam eu o vorba buna la primarie, sau ma rog, nu s-ar fi realizat in asa scurt timp, cum era necesar pt viza domnului. ca sa nu mai adaug alergatura dupa tot ce tine de o cununie, ea ma suna, eu rezolvam. actele traduse tot de mine evident, noaptea de la ora 23 la ora 2, si in special faptul ca-mi conving soatza sa-i cununam noi cand toata lumea gasea scuze ca sa evite. buuun, si ce primesc azi, dupa ce toate s-au rezolvat: stii, eu te consider nasa si pe tine, si pe x, si pe y, si pe z - care nici macar nu a fost prezenta la primarie, si pe ... inca vreo 3, ca toate imi sunteti la fel de prietene si nu pot face diferenta
. asta a fost capitolul 1. urmeaza partea 2: maine ies la restaurant cu parintii, frate si familie, "nasele x,y,z ..." si colegele de servici, apoi 3 zile in concediu si weekendul viitor iesim si cu voi. capitolul 3: poze pe mail, de la eveniment: 4 poze cu ei doi, 1 cu parintii ei, una cu "nasa" x. e drept, cu noi au facut doar una, asa ca tot eram pe-acolo.
sooo, ati avut vreodata senzatia de a 5-a roata la carutza? asa ma simt eu acum
. normal ca al meu sot nici nu se gandeste sa accepte invitatia de sapt viitoare la masa, si normal ca nici eu. am ce manca. as fi vrut sa am taria sa nu ma supar, dar din pacate, ma doare 
cred ca v-am innebunit cu cununia asta, imi cer scuze. gata, nu o sa mai pomenesc niciodata de ea, promit!
vise placute
mikiriki spune:
Buna dimineata

si croissante proaspete.
Missy, ce peripetii cu finutza
. las ca toate trec.
Va doresc un WE placut.
Miki
gbutucica spune:
Buna dimineata , la prinz. 
fetelor iertatima , nu vam uitat dar lipsa de buna dipsozitie si lipsa de timp nu mi-a permis sa mai scriu
va pupesc 

cu drag , si sa va zicem cateva date despre noi
eu am inceput sv de 4 luni , Andrei a fost cind acasa cind la bunici( la padure , la aer curat) acum are 9 luni cu 74 cm si 8,8 kg.
va pun si cateva poze
http://good-times.webshots.com/photo/2938304580102278510QzOyFe?vhost=good-times
sper sa nu fiti suparate pe mine ............si incerc sa intru sa va mai salut
Cristina nu am avut posibilitattea sa it urez sa-ti traiasca flacaul si o fac acum , sa fie sanatos si norocos, iar voi sa va bucurati de el.Ai un baiat 
Amalia , si pentru tine sa-ti traiasca flacaul , sa fie sanatos si norocos, iar voi sa va bucurati de el.
pupicei pe nasucuri si we placut

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
MirelaV spune:
hello..
am ajuns si eu acasa. am fost la shoppingareli. e tare frig.. cred ca pana luni.. nu mai scot nasul afara.
sa aveti un week end minunat..
miki, aia chiar s-a terminat. acum ramane recuperarea de dupa 
giani, ce a crescut andreiul tau! sa fie sanatos.. si voi pe langa el.. 
ma retrag.. 
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
in zona si eu. terminat curatenia, acum ma joc cu prichindeii, am si ceva copii din vecini, deci va dati seama ca nici nu se mai vede ca am facut azi curat. ei sa fie sanatosi si bucurosi, ca in rest ... toate-s trecatoare, cum zicea MIRE.
Pupici Andreiutzului, ca tare mare s-a mai facut.
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
MirelaV spune:
missy, na k am vrut sa te intreb din mesajul anterior.. care e ideea cu nasii la cununia civila? stiu ca nu-s foarte importanti.
si sa iti mai zic ceva.. omu' cand se vede cu sacii in caruta, indiferent cat de prieten ti-ar fi... te cam uita. asa ca, draga mea.. nu mai pune tot la sufet... k tot ce rezolvi e .. sa iti faci nervi si sange rau aiurea. in rest.. nimic. eu din fiecare chestie din asta invat cate ceva.. un sut in fund un pas inainte.. si data viitoare incearca sa iti schimbi atitudinea.. k atunci cand esti bun.. esti luat de prost. eu am ajuns la concluzia k decat sa fiu luata de proasta, mai bine sa zica lumea ca-s a draq..
si.. nu stai tu in masa lor de la restaurant.
ataseaza-ne si noua pozele de la cununie sa va vedem ce frumosi ati fost.. si spune-ti atat "am bifat-o si pe asta"
restul.. noi sa fim sanatoase... 
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
MIRE, am promis ca nu mai vb de cununia asta, e gata, a trecut. idea era neavand cununie religioasa, "nasii" de la cununia civila ii considera nasi pe bune. doar ca toti au dat inapoi sa accepte, dupa ce a trecut tot, hop ea i-a numit pe toti prietenii nasi, asta mi-a picat mie stramb. azi am vb cu ea si am clarificat: nu vreau nici o masa din partea ei sapt viitoare, cica in primavar face o nunta-party, unde ne vrea nasi pe noi plus cei enumerati, asa ca i-am zis scurt si simplu: pe mine considera-ma martor, ce am fost, la primarie si pt acel party ia-ti cati nasi vrei si cum vrei sa-i consideri, pe mine daca vrei sa ma chemi ca si invitat, o sa onorez invitatia, daca nu ma chemi, nu ma supar. punct.
si ai dreptate cu facerea de bine, dar si cand sunt a drak am urme de regrete. ma uit imediat si printre poze si revin.
mersi MIRE
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)