Racusori, la apel! (43)
Raspunsuri - Pagina 10
Missy spune:
ok, poze: http://community.webshots.com/album/568699257XjNHFH
sa va uitati rapid ca nu ne las mult pe-acol.
si nu ma certati ca am renuntat la camasa, ca n-am mai avut timp sa calc una, asa ca am improvizat rapid. 
MirelaV spune:

am fost la o cafea scurta...de seara...desi am zis k nu mai scot nasul afara pana luni. acum chiar nu-l mai scot.
missy, receptionat poze. te-ai tuns? e ceva schimbat la tine. n-are nimic k ai renuntat la camasa.. si asa te-ai suparat. 
ma paste o raceala. am gatul in pioneze de ieri. azi imi curge nasul. maine.. ce-o mai fi?
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Neata,
Missy, nu-i nimic ccc ca n-ai imbracat camasa. Nu stiu ce sa zic. Voi decideti ce faceti.
Va doresc o duminica placuta.
Miki
MirelaV spune:
neata. dupa mirosul de cafea am venit. miki, dormi deja sper. cum a fost noaptea?
eu ma simt din ce in ce mai rau. se pare k raceala mea nu intentioneaza sa ma paraseasca, ba din contra..
azi chiar nu ies nicaieri.. stau cumintica in casa.. poate ma simt mai bine.
pupici si o zi minunata sa aveti..
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
MIKI - danke de cafea!
Fetele, v-a placut mirele? 
schimbat la mine? pai ce sa fie: m-am tuns si vopsit cu o seara inainte, dar cred ca maia les cele 15 kg pierdute in ultimele 2 luni cred ca fac diferenta. toata lumea zice ca la fata se vede cel mai tare.
mi-am propus zi de leneveala totala azi. am inceput de azi-noapte, Maia nu a prea dormit, si l-am pus pe taticu-so de servici 
pt toti racusorii
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
preda_vicky spune:
Buna dimineata, am pregatit
, am
si privit poze, Andreiutz e un dragutz (ce mare s-a facut), nasa Missy e o frumoasa
(la capitolul miri ma abtin
, urati si pe dinafara si pe dinauntru, nu te supara pe mine, Missy)... si, ce mai citisem eu? A, ca Mire e racita
. Mire, multi
sa te faci bine repede. Pe mine m-a vaccinat socrela ieri, asa ca sigur trec iarna fara nas in batista
(asta nici eu nu cred
).
Va
cu drag si va doresc o saptamana minunata!
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
VICKY de cafea. si nu ma supar, chiar deloc, ca nu eu i-am educat, eu doar i-am ajutat.
MIRE - cum stai cu raceala? sper ca nu mai stai cu ea, ca v-ati despartit deja.
eu tocmai m-am intors de la dentist, si era sa raman cu gura larg deschisa: nu mi-a luat bani pentru tratarea radacinii la un molar!!!! si totusi, minuni se intampla 
de azi incep din nou minunata mea cura de slabire, dupa care ma opresc pana la primavara, ca deh, vin sarbatorile, trebuie sa se aseze si cozonacul si prajiturile undeva ... 
sa aveti o sapt cu spor in toate. 
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
preda_vicky spune:
Missy, care e minunata ta cura de slabire? Zi si mie sau e top secret?
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
Pai ti-am mai zis mai Vicky de ea, Regimul medical Scarsdale.
Este carte la Humanitas, este si subiect pe acest forum. nu-i grea, zic eu, si da rezultate, nu 9 cum zic ei, dar eu am dat 7 la o tura, 6 la alta. e drept ca n-am tinut nici batut in cuie, adica in loc de berbecut am mancat pui, si late mici schimbari ... dar sunt foarte incantata, si ma simt bine, si intre cure nu pun nimic la loc, recunosc, nici nu mai exagerez cu mancarea, dar gust si din dulciuri cate un pic - asta am zis, intre cure. ca o cura dureaza 2 sapt, dupa care cel putin 2 sapt pauza, si apoi poti face iar.
da un search pe googe si gasesti muuulte despre dieta. eu o recomand, au mai tinut-o vreo 4 dupa mine, 2 au reusit sa o duca la sfarsit si au avut si rezultate. un domn a dat 12 kg jos, a venit cu flori la mine sa-mi multumeasca 
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)