Racusori, la apel! (43)
Raspunsuri - Pagina 11
preda_vicky spune:
Missy, dat fiind ca-s mai in varsta si se instaleaza Roza-scleroza, iarta-mi uitucenia
. Am tot citit de Scarsdale, si eu una n-as reusi sa-l tin, de asta nici nu incerc. Nu-s capabila sa mananc anumite lucruri la anumite ore
. Asta sunt si alta mama nu mai face.
In schimb,
pt. tine si cele ambitioase, care reusesc.
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
VICKY - dar nu-i greu deloc! e drept ca ai meniu zilnic, dar manaci bine si mult la feicare masa, si greful de dimineata tine de foame mai bine ca orice masa. cat despre ore: nu exista ore, mananci cand vrei, cand ti-e foame, eu am mancat si la 10 seara, plus ca unde nu iti indica ccc cantitati, manaci pe saturate. eu nu am prea fost prietena cu carnea, dar cum se bazeaza mult pe carne regimul asta, m-am obisnuit, si am constatat ca totul tine de obisnuinta. pt ca si intre regimuri eu am mai dat 1-2 kg jos, am mancat aceleasi mancaruri, doar ca nu pe zile. si daca vad rezultate, iti dai seama ca creste si mai mult ambitia, la urma urmei sunt 2 sapt.
dar tu stii cum e mai bine pt tine, cert e ca si eu m-am speriat cand am citit, dar pus in practica nu e asa greu.
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
MirelaV spune:

ma lupt cu raceala.. nu ne-am despartit .. ii place de mine.. nu ma paraseste. sunt cu gatul in pioneze.. tusesc..

MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata, am pregatit ceai cu miere si lamaie cu dedicatie pt. Mire,
pt. restul fetelor, si suc de porto pt. doritoare.
Mire,
sa treaca. Imi pare rau ca esti racita.
Cris,
la dublu.
La mine la servici e stricata o pompa de la centrala termica, deci in corpul nostru de cladire nu e caldura
. Am ajuns inghetata acasa ieri (si plouata
), azi o sa ajung la fel. Daca o tine tot asa, m-am vaccinat degeaba
.
fetele, sa aveti o zi buna.
Missy spune:
mmmmm, suc de porto ...
MIRE succes in lupta cu raceala, sa o faci KO curand.
VICKY - nu te lasa!!! avem deja o bolnavioara in zona
CRIS - te mai asteptam
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
MirelaV spune:
hello hello
azi ma simt putin mai bine.. dar nu excelent. tusesc inca 
am avut o zi bunicica..
fetele? noutati?
pupici la toate
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Salutare in miez de noapte ![]()
Mire, multa sanatate
Vicky., ai grija de tine sa nu racesti
Eu sunt foarte obosita. Nici nu am terminat bine turele de noapte c-am intrat in cele de dupa-amiaza. Azi am fost in restaurant si atat de greu/incomod mi s-a parut ( dupa 6 ani munca de ospatara in restaurant si bar in RO) Sper sa nu mai fie nevoie sa alerg la mese. Sotul a fost plecat toata ziua cu angajatii la popice. Nici macar la ora asta n-a ajuns acasa. Cred ca-i distractia in toi la ei
Ce bine ar fi sa iesim si noi colegii undeva. N-am mai iesit de-un secol
Cred ca le propun maine o intalneala .... acolo prin decembrie ca atunci intru in concediu
. Abia astept concediul
Noapte buna
Miki
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Doar va
si va las
pregatita. Am treaba pe la Casa de Pensii azi, asa ca nu am timp de povestit cu voi.
mikiriki spune:
Hellooooo leneselor ![]()
Va doresc o zi buna. Eu sunt obosita
si cred ca ma paste o raceala.
Intru maine in forta ( am liber) ![]()

Miki