Racusori, la apel! (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Lenese? pe cine faci tu lenese aici ... daca ai stii cat am trebaluit azi ... birou plus urmarit pas cu pas daramarea portii (apropo, nu avem poarta la strada la noapte, cine se inscrie la cate 2 ore de paza?), apoi facut curat in toata partea de sus a casei, nu am intrat eu in amanunte, dar macar am aspirat praful. iar acum copm]]mpun scrisoarea catre mos cu fetele mele dragi. si pic de somn.

MIKI - asteptam intrarea de maine cu forte noi.
Si ce aveti toate cu raceala? ii trece Mirelei si se muta la Miki? speram ca nu si la Vicky.

va pup, sa aveti o seara linistita

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello
m-am vazut cu iulia k vineri pleaca de tot acasa.. si am ajuns pe la 9 si ceva si m-am apucat de gatit.. acum am terminat.. facut dus... si iata-ma in varful patului sa vad cat mai rezist
cu raceala mi-e mai bine. pupici si o seara buna.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Nimwni cu mine de paza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Eu sunt de paza cu tine

Vreau sa scot o felicitare la imprimanta. Imi tot bat capul pe aici si aud o voce: schaaaaaaatziiiiii, nopte bun? Iar eu de aici: neeeeeeeeiiiiinnnnn. Cred ca Misterul se intreaba daca suntem normali

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Am primit ceva dragut

CLIENTUL INTREABA; :

Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o operatiune subita Bebelus1.0 care ocupa mult spatiu pe hard. Īn instructiuni nu era nimic mentionat.
Pe de alta parte, Nevasta 1.0 se autoinstaleaza īn toate celelalte programe si se lanseaza automat cānd deschid alta aplicatie, īmpiedicāndu-i executia. Aplicatii ca Bere-īntre-prieteni 10.3 , Duminica-la-fotbal 5.0 nu mai functioneaza.
Uneori apare un virus - Soacra 1.0 , care blocheaza sistemul sau face ca Nevasta 1.0 sa se comporte total haotic. Nu reusesc sa dezinstalez acest program si devine insuportabil .
Se pare ca si alte fisiere sunt virusate.
Am vrut sa revin la programul anterior Logodnica 7.0 dar procesul de dezinstalare al programului actual, Nevasta 1.0 mi se
pare complicat iar riscurile pt. sistem sunt mari mai ales pt. Bebelus 1.0 care chiar īmi place.
Ma puteti ajuta? Un utilizator disperat.

Miki

Mergi la inceput

Tare asta MIKI. Mersi de companie. eu intre timp stinsesem laptop ca auzeam si eu ... nu voci, ci galeti rasturnate prin curte, nebunii - s-au dovedit a fi doar in capul meu, asa e cand ai cap . important e ca a trecut noaptea asta horror si nu ne-a vizitat nimeni

Va las CAFEA calda si buna, ca vad ca Vicky chiuleste azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa beau cafea de la Missy
Am lipsit motivat azi, am fost cu Dani la dr. ORL si l-am gasit tocmai la spit. Colentina. A fost o adevarata aventura, am plecat dimi la 7.30 (ca la 8.30 tb sa fim la dr.) si am ajuns la dr. la 9.30 cu scuzele de rigoare. Infernala circulatie. O sa-mi cumpar un elicopter. Concluzia e ca Dani e bine, nu tb. operat nici de amigdale, nici de polipi... asteptam cu interes sa ajunga la 12-13 ani ca sistemul lui imunitar sa inceapa sa functioneze la parametri optimi.
Missy, noaptea toate pisicile sunt negre, noaptea intotdeauna ai o stare de "nestare" si stai cu grija, cu atat mai mult cu cat nu era nici gard. Totul e bine cand se termina cu bine.
Miki? Tu la 2 noaptea listezi felicitari? Wow... eu la ora aia dormeam somn de voie, fara vise. Nici gand sa stau de paza la Missy. Pai, la varsta mea, ce se alege de somnul meu de frumusete?
Mirela, ma bucur ca te simti mai bine. La mine si-a facut efectul vaccinul, nu am racit. Dar nu ma agit, ca nu e timpul trecut. Nu zic hop pana la primavara!
fetele, azi sunt dupa-masa, deci in zona.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara
io am intins niste haine si hop pe aici.. si ce vad.. una bucata schatzi (apropo miki, am avut un catel - labrador - era fetita - pe care o chema schatzi) .. asa.. una bucata schatzi care se ocupa de printat felicitari in miez de noapte si una bucata paznic cu insomnii (missy)
oricum.. aia cu logodnica @ nevasta.. buna rau.. am trimis-o si eu mai departe
viki, pup pt rabdarea cu traficul. eu azi in drum spre casa m-am imbolnavit de nervi la ce aglomeratie a fost..
o seara frumoasa tuturor va doresc.
inca o zi de munca si.. week end
pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, e gata.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

la buna dimineata si la data de Vichy.
Mire ma bucur ca te simti mai bine cu raceala.
Am racit si eu asta este a 3 zi,nu pot sa respir din cauza nasului infundat,acum ma doare 1 pic in piept si incep sa tusesc,e a 2 noapte in care nu ma pot odihni bine.E bine ca eu racesc o data pe an si atunci bine de tot.

Sunt prin zona.
Fetelor va 'cesc pe toate si va imbratisez cu mult drag.

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput