Racusori, la apel! (43)
Raspunsuri - Pagina 13
Missy spune:
Ce-i cu raceala asta pe voi mai fetelor?
noi si azi-noapte fara poarta, ca nu au reusit sa toarne stalpii, dar nu am mai stat de paza, de unde atata putere, am scapat iar cu bine. sa speram ca termina azi, desi cam greu ca ploua ... si e urat de numa la noi in curte acum, numai ploaia mai lipsea. a bine, ca ducem lipsa si de raceala, dar sa NU ne dati si noua!!!!
fetele va pup, ma pun pe treaba, am ramas in urma ieri ca am chiulit si mi-am dus fetele la cumparaturi, adica le-am incaltat. doamne, ce preturi la papucii de copii ... de fapt ce e ieftin in ziua de azi.
sa aveti o zi ushoara. si un weekend vesel.
MIKI - n-am vazut intrarea aia in fortza, pai was machst du maedchen? ne tragi in piept, hmm?
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
mikiriki spune:
Salutare,
Ieri am dormit aproape toata ziua
,iar cand m-am postat la PC n-am mai avut chef de scris., doar de citit.
Annes, multa sanatate
Vicky,
pe Dani. ce fac zebrutele?
Mire, te-ai conversat aseara? ![]()
Va doresc un WE minunat. La noi se anunta zapada
Miki
canne-marie spune:
Mikiriki satumana de urare.
Daca la voi se anunta zapada si daca va ninge sa te bucuri si pentru noi,mai ales pt.fetele din Bucuresti,ca pe aici ninge fff putin si nu tine mai deloc.Si la noi au zis ca o sa ninga,dar prin nordul tari si la munte,cat despre Bucale va ploua

.
Fetelor va tuc dulce

si va doresc un wekeend minunat.
PS: Ma doare capul ingrozitor si cand ma gandesc cat mai e pana la 17:30, cand se termina scarbiciul imi vine rau

.Poate o tai mai devreme,ceea ce nu prea cred,dar sa vedem.
Hai ca acum chiar va las pupppppppppppp

.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
MirelaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki Mire, te-ai conversat aseara? Va doresc un WE minunat. La noi se anunta zapada ![]() Miki |
da, cu uwe al tau
sunt f obosita, cred ca ma duc la somn. nu te supara k nu te mai astept. eram in oras cand ma sms-eam cu tine.
pupici
o seara buna fetelor. missy, mai esti paznic?
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
neata! cafea? ceai? suc?
decat va urez o zi minunata.. si ma duc sa ma pregatesc pt dentist. n-am mai fost de 2 saptamani ![]()
brrrrr..cred ca-i tare frig afara.
iulia.. cum e acasa? 
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
multzam MIRE.
da, tot paznic sunt, dar cam chiulesc, adica somn de voie ca cine mai rezista. speram sa reusim azi sa inchidem, ceva provizoriu dar care sa asigure comfortul mult dorit pe timpul noptii.
restul fetelor, pe unde-mi umblati?
vine iarna mai sa fie
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
preda_vicky spune:
Tan-tan-tananaa!
pe-aici, cu de toate!
, capuccino,
,
,
,
, piscoturi, prajituri si nu in ultimul rand tort diplomat! Azi e ziua lui Dani, implineste 8 ani
! Asa ca, fetelor-dragelor, luati de va serviti, sa incepeti ziua (si saptamana) cat mai bine
!
Acum, cat e cafeaua calda
sa
din urma
!
Va
! Revin mai tarziu...
http://community.webshots.com/user/viki39