Racusori, la apel! (43)
Raspunsuri - Pagina 8
MirelaV spune:
buna seara. va tot citesc dar cum starile mele nasoale sunt omniprezente, ma gandesc eu sa nu va indispun si pe voi ![]()
viki, ce ai rezolvat cu cizmele?
miki.. cherry... esti la munca doamna P.? ![]()
eu am avut o zi lunguta dar o seara frumusica.. d'aia m-am hotarat sa va scriu ![]()
missy, daca nu mai scriu maine.. iti urez de pe acum distractie placuta la cununie 
cris, iti simt lipsa ![]()

MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
Cata pustietate aici.
las ca umplu eu imediat.
deci, raport la zi: azi am scos tot cimentul din curte, cu o imensitate de buldo. de ce? simplu: era crapat si umflat si vrem sa punem ca tot omul, dale. ceva mai speciale, dar va arat dupa ce e gata, poze de genul: before-after. lucrare mare si naspa, cu schimbat si poarta si bla bla. in 10 zile cica e gata. sper!
pe langa asta, am fugit sa comand buchet de flori pt doamna mireasa de maine, sa iau prajituri, sa-i fac rezervare la coafor, sa iau sucuri, nici nu mai stiu ce, ma simt de parca as fi maestru de ceremonii, ea suna, eu da-i si escaladeaza mormane de ciment si fugi in oras. felicitarile si multumirile in ceruri- probabil. nu-s rea, doar obosita.
pe scurt, fug la culcare, ca si maine ma asteapta o zi superba. si intre noi fie vorba, n-am apucat sa vad ce camasa o sa iau pe mine, asa ca pe ce pun mana dimineata, aia va fi. ce ma mai agit eu atat ..
sa visati frumos.
GEO, CARMEN, AMALIA - ce-i cu voi
CRIS - cum te-am laudat, cum ai tras iar chiulul?
stiti ce mi-am dat seama ceva mai devreme: eu sunt mai bine de un an in acest grup, si sunt fete in lista pe care nu le-am "intalnit" niciodata aici. pacat.
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
Missy spune:
MIRE - se pare ca scriam deodata. mersi de urare, cred ca o sa ma distrez, mai ales daca beau si sampanie la 9 dimineata, si apoi ma intorc la buldo din curte, happy voi fi toata ziua.
deci maine primarie si atat, fuga la politie sa-i prelungeasca viza. si daca i-o prelungeste, sapt viitoare cica ne distram. ma rog 
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
Missy spune:
sigur vrei sa stii?![]()
ok, iti spun: pakistanez 
no comment.
pupez, imediat
pe tastatura
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
MirelaV spune:
acu' na.. sa nu judecam noi placerea femeii .. o sti ea de ce-l ia ![]()
gata, o intind la somn. nite nite all..
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
cu o
.
Azi sunt tare necajita, Dani iar e bolnav
. A plecat bine-merci ieri dimineata la scoala si aseara, cand a venit, il ustura gatul si deja avea febra
. S-a uitat socrela in gatul lui, are puncte de puroi pe amigdale, asa ca l-am trecut urgent pe antibiotic. A facut 38.9 febra, febra care a cedat dupa 2 ore
, dupa un supozitor, 1/2 pastila algocalmin si sosete cu otet! Am ajuns la disperare cu mititelul meu. Parerile sunt impartite, unii spun sa-i scot polipii, altii sa nu-i scot, ca se refac... dar el micutul sufera
.
O sa merg sapt. viitoare la alt dr. ORL, sa vad acela ce o sa zica.
Missy, petrecere frumoasa cu sau fara pakistanez
si spor la pus dale. Cine va avea curte frumoasa daca nu tu?
Miki,
pe tine si Misterul.
Mire,
sa treaca starile alea nasoale.
Va
si va doresc un wk minunat.
http://community.webshots.com/user/viki39
mikiriki spune:
Good morning ![]()
Vicky, off saracutul Dani. Multa sanatate. Spor la munca. Un pupic dulce din partea Misterului.
Ieri am avut o prietena la mine, iar la plecare zice: tu Micha, eu nu stiu ce sa iau cu mine de la tine. baia sau Misterul
. Concluzia: a fost super incantata de baia mea si de Misterul meu ![]()
Cherry cherry lady,
era sa-ti trimit un sms pe la ora 1:30 ( am umplut frigiderele cu Cola C. si am izbucnit in ras. Stii tu , ras de ala de jumatate de ora (ca pe mine cand ma apuca nu ma mai lasa). A fost musai sa le povestesc ccc colegilor de ce rad
Normal ca toti au facut bleah
. Bey ce fete inteligente suntem 
![]()
![]()
Cred ca e timpul sa ma car la culcare. Vicky, baui cafeaua fetelor . oooppssss
o zi frumoasa. Revin mai dupa-amiaza
EDIT: ce face cafeaua buna din mine
. Missy , distractie placuta azi
Miki
preda_vicky spune:
Miki, eu stiu sigur ca de la tine de-acasa as pleca numai cu Misterul. Pai, cum as putea sa plec cu baia
? Eventual iau modelul si imi fac si eu una asemanatoare, ca la fel nu cred ca as reusi
.
Iti mai dau o cafea buna, ca vad ca-ti prieste
.
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
Prajiturele? proaspete ...
s-a terminat tot in 40 de minute, rapid si simplu. a bine, ca a intarziat nasu - alias al meu sot, vreo 5 min, dar ce sa-i faci, vedetele intotdeauna se lasa asteptate.
Happy sunt amandoi, deocamdata asta conteaza. cand dragostea nu o sa mai tina de foame, vad ei ce fac.
sa aveti o zi minuna ca la noi de nu e un frig si o ceatza, de sa nu scoti nasul afara. brrrrrr
Pupici lui Dani bolnaviorul. bucurestiul e de vina
, trimte-l la mine vreo doua sapt, la aerul de ardeal, sa vezi ce rezistent ti-l fac 
a, nu v-am zis, impresiile domnisoarei mele despre bucuresti: este un castel maaaaare acolo (fiind Casa Poporului), kk de caine pe strazi cat vrei, muzeul cu dinozauri inchis ca mai trebuie sa faca si acolo curat de la atatea animale (era inchis la Antipa), metroul e cel mai fain ca merge cu cea mai mare viteza. concluzie: daca faci tu (adica eu) sa mearga tramvai si pe la noi pe strada si metrou de la noi din curte la gradi, eu nu ma mai duc in bucuresti niciodata. asa ca ma apuc de treaba, buldo e in curte, ii zic sa sape si pt metrou
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)