Racusori, la apel! (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

MIKI - tie ma adresez ca tu stii ce si cum cu adventul. apropo, esti si evanghelica sau doar ai preluat traditiile? deci, am intrat special sa raportez urmatoarea faza de azi: Alexia lipsit azi de la gradi ca dadea semne de raceala, asa ca am primit de urgenta rolul ei la serbare, sa mai repet cu ea, ca e tocmai Maria in Krippenspiel. Si uite asa ma chinui cu ea de vreo 2 ore sa invatam niste ametite de replici in germana. asa-i ca le explicit tu fetelor cum e cu krippenspiel? danke

va pup, ma intorc la Maria mea si replicile care toata incep cu "Ach Josef ..."

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa nu ma dati absenta. Azi am fost dupa-masa, pana acum am lucrat, si am zis sa nu plec pana nu dau buna-seara macar.
Dani e tot racit, doar stranuta si e cu nasul in batista, abia asteapta sa vina Mosul, azi dimineata am fost si eu tot intr-o alergatura sa cumpar ceva simbolic pt. toti ai casei... Eu nu mai astept Mosul, ca am primit deja o gecuta de fas, lunga pana la genunchi, asa cum imi doream. Ei, daca mai imi aduce ceva, eu nu pot refuza...
Missy, Miki, parca vorbiti limbi straine, vreau si eu sa aflu traditii/obiceiuri de la voi! Eu nu prea le am cu chestiile astea (deh, pacatele mele), botezata catolica, maritata ordodox, un copil ortodox altul catolic... cat traiau ai mei mai pastram traditiile si faceam si Paste Catolic si Ortodox... acum... parca mi-e greu. La noi ca la nimenea... la noi in familie ma refer. Bine, am vazut altele si mai si, cat am vizitat-o pe vara-mea la New York... Hai, veniti de ne povestiti.
Asa ca, spor la invatat replici, Missy draga. Sa nu uit, ai niste fete... 2 Ilene Cosanzene, sa va traiasca.
Miki, gata decoratul? Pune poze sa ne clatim si noi okii.
Mire, azi n-am avut timp nici sa te salut, sper ca nu ti-ai dat seama si nu te-ai suparat.
fetele, sa aveti o seara placuta, vorbim maine la cafea!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Hai MIKI explica fetelor ... ca eu mi-s ocupata cu replici daca nu cumva il inveti si tu pe Mister ceva replici ...
glumesc ...

VICKY - mersi de laudat Ilenele mele. Sanatoase si intelepte sa fie, ca in rest ... toate-s trecatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Krippenspiel..povestea de Craciun....se joaca la camin si scoala primara, in familie. E povestea nasterii lui Isus jucata de copii.
Nu ma prea pricep sa explic.....
Missy, neaparat sa filmezi.

Eu sunt ortodoxa, Uwe e catolic, iar fiul lui e evanghelic.
Traditia e ca inainte cu 4 saptamani de Craciun, in prima duminica se aprinde prima lumanare din Coroana de Advent , in a doua duminica se aprind 2 lumanari, in a 3 a duminica se aprind 3 iar in Seara de Ajun se aprind toate lumanarile.
Eu am terminat in mare de decorat, mai am maine de facut ultimele retusuri, apoi fac poze

Deci, Missy, tot tu trebuie sa explici
Mire, cum a fost la dentist?

Mai stau putin prin zona. M-a innebunit Missy cu krippenspiele si am descoperit niste cantecele

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

n-am ajuns demult.. si-s f obosita
viki, eu nu de timp duc lipsa.. ci de munca fara factori de stress. la noi merge treaba prost cu recesiunea.. si.. ne afecteaza si comportamentul probabil.
miki, montat pivot la dentist. nimic dureros. maine iti iau alea.
missy, spre rusinea mea, nu ma simt in stare sa vad pozele, dar intru maine. acum de oboseala.. stau in pat, sprijinita intr-un cot.. si scriu
iulia, cum e in co?
nite nte all..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, va astept la si batoane proaspete!
Am ceva treaba acum asa ca... am , nu inainte sa va pe toate!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

Mai primiti o racoaica pe aici? alina,16.07.1977. Din cate am citit, nu prea mult ca nu mai am rabdare vad ca va cam cunoasteti intre voi, daca mai e loc...
Va pup

Mergi la inceput

Mire, ti-am spus ca te iubi? astept si eu lista completa de la tine. azi si maine sunt arestata la domiciliu ( vin pachetele de la neckermann si tchibo ) , dar de sambata pot sa ies
Vicky, fata ocupata . Sa stapanesti sanatoasa cadoul de ieri ( nu de Mos), Mosul vine in 6, nu ? ce fac zebrutele?
Ach du Missy esti prinsa in replici? Mi-am intrebat sotul cum e cu povestea de Craciun si a zis ca nu e obligatoriu. In Bayern inca mai e traditia asta in Adventzeit. M-a mai intrebat de ce sunt din ce in ce mai multi copii la sectia germana ( verisorul meu e tot la germana) si nu am stiut sa-i spun de ce I-am spus unde locuiesti etc si m-a intrebat: noi de ce nu am fost acolo?
In vara il plimb prin toata Ro
Ach, mi-a spus dimineata ca intra peste o saptamana in concediu si se duce la schi in Sinaia

Va pupez pe toate si haideti la o barfa. Ma plictisesc

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexalina

Mai primiti o racoaica pe aici? alina,16.07.1977. Din cate am citit, nu prea mult ca nu mai am rabdare vad ca va cam cunoasteti intre voi, daca mai e loc...
Va pup

Ce va fi, va fi

Bine ai venit!

Miki

Mergi la inceput

MIKI - va astept!!!! serios, am casa mare, curte aproape gata , avem si zone frumoase de vizitat ...
de ce tot mai multi copii la germana: pt ca tot mai des e nevoie de germana, ca tot mai multi nemtzi vin aici, la noi in oras sunt o groaza de firme care cer cunoasterea limbii germane, ca asta o pricep sefii cei mari. si vezi tu, mai usor sa invete angajatii germana decat tu ca sef romana ...
eu m-am apucat de spalat geamuri, ca de berbec ce sunt, prima data le-am decorat, si abia acum mi-am dat seama ca nu-s spalate, si arata cam jenant desenele mele pe niste ferestre prafuite, asa ca intre 2 clienti, mai spal un geam ...

va pup de la coada la cap si invers. Bine-ai venit alexalina

PS: merg tot mai bine replicile, sa o pupe mama de actrita

Mergi la inceput