Racusori, la apel! (43)
Raspunsuri - Pagina 20
july_g spune:
Neata fetele!Cafeluta gata, va asteapta!
Alina, bine ai venit printre noi. Chiar daca ne cunoastem, mai este loc! Ia fa tu bine si da-ne mai multe date despre tine si ai sa vezi cat de repede ne cunosti!
Mire, cum sa fie in CO? Nu se vede la ce ora scriu? Si de cand nu am mai scris? :))E suuuuuuuuupppppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr! Adica: Liana da prin bat de "cuminte" ce e, de imi face nervii franjuri. Singura modalitate sa o fac sa stea 5 minute e sa ii pun la comp "Tam-tam", adicatelea elefantii din Cartea junglei. Dar si astia trebuie vizionati numai dintr-o anumita pozitie: Mama hopa pe scaunul de la birou(neaparat) si fata hopa in brate la mami! Mi s-a acrit de elefanti!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In rest, toate bune!
Missy, Miki pai daca v-ati apucat de decorat inseamna ca e gata curatenia, nu? Pleaseeeeeeeeeeee, helppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!! :)) La mine zici ca au trecut turcii sau vre-un tzunami!
Apropo de tzunami: Stiti de ce uraganele au nume de femei? Pentru ca vin calde si umede si pleaca cu casa si masina!
Vicki, sanatate lui Dani! E normal sa raceasca in perioada asta!Bine ca nu a facut febra!
Cris, Amalia pupam bebeii! Sa creasca mari si sanatosi!
Va pup fetele! De la cap la coada si de la coada la cap!
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Cafeluta ati baut de la Iulia, luati de la mine suc de porto, sa va vitaminizati.
Eu is cam suparici, poate o sa intru mai tarziu, daca am timp, sa va povestesc.
Iulia, si mie imi plac elefantii din Cartea Junglei
. Trimite fata la mine, sa vizionam amandoua, si tu vezi in liniste de curatenie
.
Missy,
micii actrite si spor tie la spalat geamuri decorate
.
Miki? Is prin zona, daca ai chef de barfa. Sper sa am si timp. Dar sa vii cu Mister, altfel nu stam la discutii! Multam de intrebare, zebrele clocesc, cu randul
. Astept sa vad ce iese
.
Alexalina, bine ai venit in grup.
fetele, ma apuc de treaba.
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata!!!
...Nici nu stiu ce sa zic....am citit pe sarite in ultimul timp...
Vicky,
sa treaca supararea!!!
Miki, deja ati impodobit!!! Vreau si eu diseara sa punem o perdea de beculete pe un geam mare care e deasupora intratii!!! Abia astept, mai ales va diseara vine si Mos Nicolae.
CU bradul inca nu ne-am decis daca va fi natural sau artificial...
Iulia,
hihihi ce haioasa e Liana!!! SA vedem ce ne asteapta si pe noi. Deocamdata, Mihaita e tareee cumintel..![]()
Mire, tot cu serviciu???]
Missy,
celor 2 printese...
Alina, bun venit si sedere placuta si cat mai indelungata!...
Eu nu prea am cu ce ma lauda...Mihaita e cumintel tare, doarme toata noaptea, maine mergem la vaccin si astept cu nerabdare sa vina Mos Nicolae. Deja i-am pus ghetutele la usa...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
mikiriki spune:
Salutare,
Missy, multumesc pt invitatie ![]()
Criss, un pupic pt. Mihaita cumintelul.
Iulia, e gata curatenia. Acum ma plictisesc (iarasi
)
Mire, mi-e dor de tine ![]()
Vicky, te-am facut fericita
A venit Moshul mai repede. We placut 
Va servesc cu un cappuccino. 
Miki
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_26 Miki, deja ati impodobit!!! Vreau si eu diseara sa punem o perdea de beculete pe un geam mare care e deasupora intratii!!! Abia astept, mai ales va diseara vine si Mos Nicolae. CU bradul inca nu ne-am decis daca va fi natural sau artificial... Cristina de Mihai Daniel (30.07.2008) |
Eu sunt pt. brad natural. Vrei sa impodobesti acum bradul? Sunt curioasa ce pune moshul in ghetutzele lui Mihaitza

Miki
Missy spune:
am aflat si eu ca azi vine mosul. eram asa de linistita ca maine seara vine, incat am ramas paf sa aud ca de fapt maine e deja 6.dec. am pierdut o zi pe undeva ...
CRIS - si eu votez brad natural, desi imi pare rau dupa bietii brazi taiati, dar oricum se taie, ori ca vreau eu ori ba, asa ca, de ce sa nu profit si eu de prospetimea unuia la mine in casa.
va pup, fug la spalat papucei 
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
alexalina spune:
Dragele mele...nu vreau sa credeti ca am dezertat deja dar la noi e o perioada tare aglomerata...si sotul e Nicolae... O sa revin cu mai multe detalii luni cand o sa am mai mult timp. Pana atunci va pup pe toate siiiiiii ... sa vina Mosu' ![]()