Racusori, la apel! (43)
Raspunsuri - Pagina 18
M&M spune:
..si eu prin zona...
Va pup pe toate...AM fost si la vot si am reusit sa mergem si noi la cumparaturi, l-am lasat pe bebe cu buniceii..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
mikiriki spune:
Deci.... am stat si-am cugetat mult, daca sa spun sau nu. Sambata noaptea, mult de lucru, 2 concerte, 2 show-uri de comedie, nu mai stiu ce minuni de party-uri. Eu ca de obicei in tura de noapte stau la casa 3
. La un moment aud : bä m...e, ce faci? cumparam sau nu bere? alta voce: da-o in ...... e prea scumpa aici. Nu zic nimic, zambesc putin. Peste o ora , sunam politia. A furat unul. Il ducem in spate la separeu ( sa nu se prinda toti clientii) si incepe ala sa injure, pe romaneste. Ma enervez si-i raspund ( nu mai stiu ce i-am zis, dar oricum nu era injuratura) Asa ca smecherila imi spune: ce-ai mä? te-ai ajuns vanzatoare in De? si incepe recitalul. I-am raspuns: da mä ( sa fiu si eu smecheroasa
) m-am ajuns. Macar eu muncesc nu fur ca si tine.
In fine a fost o noapte interesanta cu schimb de replici. Toata treaba asta m-a intors pe dos. Stiuuuu ca sunt si altii care fac asa ( ma refer la alte natii) dar mie nu mi-a picat prea bine. Sunt mandra ca sunt romanca, sunt mandra de ceea ce-am realizat, dar mai bine stau la distanta. Pacat ca se intampla asa ceva.
O faza draguta s-a intamplat vineri seara. Vine un tip si ma intreaba: el: stii ca in urma cu 2 saptamani ai fost tot de noapte si te-am intrebat daca ai prezervative cu arome
eu: aha
el: ai zis ca numai simple ai
eu: aha
el: am cumparat 2 pachete. scumpe rau
eu: da
el: un prezervativ s-a spart
eu: oops
el: dar am folosit si pilele ( antibaby)
eu: aaaaaaaaaaaaaa atunci e totul in regula
el: doamne multumesc. e totul in regula
eu: pai daca nu s-a intamplat nimic grav e ok
el: daaaaaaaaaaaa
eu: sa fiti fericiti
La multi ani, tati de Mire!!! multa sanatate si fericire
Va pup pe toate. Merg cu misterul pe afara si apoi incep operatiunea
decorat casa ![]()
Miki
Missy spune:
Ioi MIKi ce naspa faza! din cauza la cretini din astia e vazuta tara asta ca naiba in ausland. tin minte ca am fost in 91 intr-o excursie organizata de biserica evanghelica in germania. ne-au cazat intr-o gradina a unui preot, in corturi, ca oamenilor le-a fost teama sa ne primeasca in casele lor. desi, 1 an mai tarziu, noi am cazat copii lor in casele noastre. ne-au dat intr-o dupa-masa liber la cumparaturi, noi de capul nostru, eram copii din calsele 5-8, si ne-au zis ca putem vorbi orice limba vrem noi intre noi, mai putin romana, ca daca ne aud vorbind romana o sa avem probleme. aveam 14 ani atunci, dar asa rusine mi-a fost cand ne-au spus asta ...
vorba aia, toate tarile au si taraturi, dar macar nu si semnalizeaza cu prostia lor cum o fac ai nostri.
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
mikiriki spune:
Missy,
te inteleg. Eu am si uitat cazul neplacut. Nu are rost sa ma mai gandesc la incidente de genul asta, nu e primul si nici ultimul nu va fi. Cine ma cunoaste , ma accepta asa cum sunt si le povestesc totul despre Ro, le gatesc
, iar incidentele ca si cel de sambata noaptea , nu cred ca vor schimba imaginea (deja) facuta despre Ro povestita de mine
.
M-a apucat harnicia. Decorez ...fara spor
Duminica a fost prima zi de Advent si eu nici macar ferestrele nu le-am decorat
.
Am facut o pauza de cappuccino si
acum merg la decorat 
Am lasat cappuccino si biscuiti cu migdale
pt voi. Serviti 
Miki
MirelaV spune:

fetele.. multumesc pt urari
viki, la multi ani pt andreiul tau.. giani.. si voua la muti ani
miki, n-ai mai aparutttttttttttt... decorezi? ![]()
missy, voi ce faceti?
cris, bine ai revenit. nimic nu ne mai spui si noua de voi..
io vin de la stomatolog.. nu mai fusesem de 1 sapt jumate..
ma retrag la
,
si 
o seara minunata va doresc
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
CAFEA pt fete. Si croissante calde.
MIKI - mai decorezi? eu am inceput de acum o sapt sa desenez pe ferestre, mai am inca unele mici retusuri, am inceput si sa deschidem 2 Adeventskalender, pt fiecare mandra, mi-am luat si Adventskranz, dar nu am gasit cu lumanari, asa ca, normal ca duminica am si uitat sa aprind prima lumanare, din moment ce nu o aveam pusa. Asa ca nu-ti fa probleme, mai sunt uituce si intarziate.
MIRE - noi tot cu curtea ne luptam, arata tot mai bine, au inceput pavatul, doar ca aproape cand sa termine un tronson mai mare, li s-a terminat materialul, masina care trebuia sa aduca era stricata - asa ca iar pauza. unde mai pui ca si ploua de azi-dimineata. Vorba soatzei mele: suntem de rasu vecinilor. Aia nu ar fi problema, dar deja nu mai suportam noi.
Ma intorc la treaba, va pup si va doresc spor la munca.
Ah, era sa uit, la semnatura am pus poze noi din noiembrie cu mandrele mele.
Va pup din nou
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
mikiriki spune:
Salutare,
Mai e cafea?
Missy, da , mai decorez. Mai am 4 ferestre. Sunt mandra pt. ca mi-am terminat Adventkranzul( coronita de advent) si Türkranzul(coronita pt usa de la intrare) de construit. Dimineata am mai mesterit putin la Adventkranz, nu-mi prea place cum am lipit lumanarile....asta e.Fetele tale seamana cu tine.
Mire, era Uwe aseara la PC. trebuia sa te ``dai`` la el si ma chema la raport
. M-am uitat la un film tare
cu Mario Lopez 
Vicky, unde esti?
Miki