Racusori, la apel! (43)
Raspunsuri - Pagina 17
mikiriki spune:
Neata,
e pregatita.
Merg la somn. Va povestesc maine dimineata patzania din noaptea asta
. La noapte am inventar 
Va doresc o duminica placuta.
La multi ani!! celor care-si sarbatoresc onomastica azi
Miki
Missy spune:
MIKI - de ce asteptam pana maine pt a auzi patzania? nu-i corect, na!
Fetele, ati fost la vot? eu inca nu, dar intentionez sa ajung.
azi n-am avu zi de duminica, am inceput ieri alaturi de al meu sotz, curatzenie ampla la dependinte, pana la aceasta ora raportez:curatzat si aranjat 2 beciuri, 2 poduri (amandoua peste garaje), 1 garaj, filigoria din gradina. mai urmeaza garaj nr 2, si candva, probabil la vara podul casei. ah, si am avacuat una bucata canapea, cam rupta si urata, de care de mult vroiam sa scap si n-am avut cu cine ma intelege. acum e in garaj, asa bine i se potriveste 
dar am niste dureri de spate ... numai eu stiu. ah, uitasem, am scapat si de noroi in curte, ca au pus ceva pietris, cica in 2-3 zile termina cu totul
Va pup fetele, o am anuntata pe soacra si cumnata in vizita, si cum ele vin de 3 ori pe an, v-am mai spus eu de ele, tre sa zambim frumos. fie el zambet fortzat.
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
mikiriki spune:
Missy, musai sa astepti pana maine. Imediat fug la munca
. Daca termin inventarul mai repede ( 3-4 noaptea) si mai am energie pt. PC , o sa scriu patzania
. Ce harnica ai fost azi. Te astept pe la mine ![]()
Va doresc o saptamana minunata.
De maine sunt in concediu 

Miki
Missy spune:
MIKI, daca-i musai vin, dar nu-s strangareata, arunc tot ce ma-ncurca ... deci merge rapid curatenia la mine
asteptam patzania, daca nu la noapte, sigur in concediul asta ![]()
aflat si prilejul vizitei cumnatei (fara socrela): sa ne anunte ca miercuri se muta de tot in germanica. ce-am vazut-o rar pana acum, apai de-acum incolo. nu ca m-ar deranja lipsa asta de vizite, sincer va zic.
noapte buna fetele, servici usor MIKI
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
MirelaV spune:
buna dimineata. azi dau cafea, sampanie, tort, sarmale, friptura si salate pt k e ziua lu' tata 
missy, sa se mute.. noi n-o retinem
.. unde in germania se muta?
eu ma cam retrag.. de sarbatorit am sarbatorit ieri.. azi doar ma odihnesc .. tv si ce-oi mai face
un 1 decembrie reusit va doresc.
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
MIRE - LA MULTI ANI CU SANATATE si bucurii tatalui tau!
Nu stiu unde in Germania ca nu m-a interesat ca sa intreb, oricum, la plecare, cand s-a urcat in masina ne-a anuntat scurt: am venit azi pt ca miercuri plec de tot in ge.
asa ca nu a mai fost loc de intrebari.
MIKI - ai o datorie ... nu te lenevi acum ca te-ai vazut in concediu ..
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
preda_vicky spune:
. Noi ne-am mai serbat odata, ca pe Dani il cheama si Andrei
.
Am fost la vot, am vrut sa mergem si la parada, dar nu am reusit pt. ca Dani a racit (nu e ceva nou
). E rosu in gat, inca nu a facut febra si sper sa nu faca, ca atunci va trebui sa-l trec pe antibiotic si nu vreau
. L-am tratat cu miere, lamaie, multe citrice, paracetamol si i-am pus la dispozitie batiste cat cuprinde
.
Missy, cumnatica nu o ia si pe socrela? Da-i o idee
.
Mire, sa-ti traiasca taticul si sa fie sanatos
.
Miki? Concediu placut si asteptam povestea. Ne-ai facut curioase si ne-ai lasat cu okii in soare
?
Multi
fetelor!
http://community.webshots.com/user/viki39