Racusori, la apel! (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hola ( am lucrat 4 zile cu o tipa din Spania si mi-a ramas salutul intiparit in minte )

Missy, e super Weihnachtsmarktul, numai ca nu am avut timp de stat si gustat/probat totul. Dar de luni ..... Intentia conteaza la voi. Sa faci poze. Promit ca mai vin cu poze saptamana viitoare

Mire, fata busy. cum esti????

Am dormit azi 8 ore sunt fresh pana la 3 noaptea dupa aceea dau iama la cafea, redbull si ce voi mai gasi prin supermarkt.

Va doresc WE minunat

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara. week end prelungit pana marti. eu luni il sarbatoresc pe tata.. asa k maine si duminica voi fi.. busy..
miki, iaca sunt si io p-aciulea. bine.. cazuta in cap de somn
iulia, sor'meo.. de-ai sti ce faceam eu cand ai sunat... dar apai na..
missy, ce mai stii de miri?
pupici la mamicile noastre proaspete si ocupate.. cris si amalia
viki, nu se misca cam repede "zabrelele" tale?
gata, ma duc spre mos ene... ma tot striga
nite nite all..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pup si eu fetele! Cam tarziu, stiu, da' deh!
Ofer o cana de lapte cald sa dormiti usor!
Eu acum am terminat de papat..de seara.. Am mancat haotic astazi pentru ca l-am dus pe Luca la primul control la policlinica. Este vorba de controlul de o luna si raportam 5 cm in plus la inaltime si 1,4 kg...deci e buuun rau lapticu' lui mami. Chit ca mami arata ca scapata din lagar la cat e de grasa si ce mici are .
Nu v-am lasat lapte de-al meu..serviti cu incredere din cana ca e bun!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Amalia, pup frumosul Luca
Miri, mda.... thanx for sms si offline. asta e. nu-mi mai bat capul, le am eu pe ale mele. acum chiar ca pun punct

Eu aveam impresia ca azi e duminica si le spuneam clientilor `` o duminica placuta`` .
Declar ca am primit 7 cereri in casatorie, o invitatie in Danemarca WE urmator si 3 trandafiri . Sunt curioasa ce ma asteapta in noaptea asta
Fug la culcare .

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Mikiriki wow, pai ai batut toate recordurile! Esti tare!
Pe mine vremea asta ma da peste cap..ma ia o durere de cap de la ea de nu ma vad
Mai sunt sanse de vreme buna, sau chiar vine iarna?

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

hahaha.... miki.. lasa pt tine 6 cereri in casatorie.. si da-mi si mie una.. zi-le k mai am eu un loc liber. cat despre sms.. sincer.. ma enervasem eu in locul tau aseara
apropo.. nici nu e scump
amalia, eu cu laptele.. te cam refuz. mananc si beau orice produs lactat .. mai putin laptele dulce...
nu ma intreba de ce..
oricum.. las eu pregatita pt azi daca aia de dimi de la miki s-a racit. eu am cu frisca
mai putin pe aici si sa vad incotro o apuc. ar trebui sa ies putin dar... ploua.. ma deprima..
o zi minunata sa aveti.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

nimeni prin zona? ummm.. si eu care imi propusesem sa va servesc cu sarmale .. dar daca nu sunteti...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput

Unde- s sarmalele? Mai salivez mult? Sau raman cu gandul la pizza pe care o voi manca la 3 noaptea?

Miki

Mergi la inceput

sarmale???? serveste
apropo, a aparut la noi pizza cu... sarmale .. vezi www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/112125/Prima-Pizza-cu-Sarmale-din-lume-.html" target="_blank"> aici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput