paciente dr niculescu-giulesti
buna, as vrea sa cunosc cat mai multe paciente ale dr niculescu.
Si eu sunt una dintre ele, am facut un fiv nereusit , iar acum mi-a aparut un chist de 4 cm pe ovarul stang, sunt programata sapt viitoare pt o alta eco sa vedem ce este de facut.
As vrea sa stiu daca a trecut vreuna dintre voi prin asa ceva, la ce sa ma astept.
Raspunsuri
bytzi spune:
mimilica si eu am fost pacienta dr Niculescu ,am facut 3 IA cu dansul...am avut si eu un chist de 30mm/17mm od si unul 10mm os si am facut laparoscopie unde s-a dovedit a fi endometriozice,eu am avut f mare incredere in el,un profesionist...doar mai dificil de discutat cu el...
ancadragoman spune:
si eu am fost pacienta dr Niculescu,am facut dozarile hormonale si HSG cu dansul ,cu o trompa infundata mi-a zis ca singura sansa este lamparo si dupa IA sau FIV.Dar uite ca in luna urmatoare dupa aceasta discutie m-am dus sa il anunt ca sunt insarcinata si raspunsul lui a fost "Nu pot sa ma ocup de tine ptr ca esti prea grasa".Eu nu vreau sa va influentez dar am spus asta pentru ca nu vreau sa mai treaca nimeni prin asta si imi cer scuze daca mesajul meu deranjeaza.
Succes
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Arianna_M spune:
Buna....
si eu am o experienta cu domnul dr.
am fost prin iunie la dansul......am asteptat 2 ore si jumatate k sa stau nici 5 minute......nici macar nu a aruncat o privire pe analizele mele ......si asa uitandu-se la fata mea a zis...."sotul repeta spermograma si tu faci hsg " ......in cazul in care el are spermograma buna....
deci.....?
http://tt.lilypie.com/Bx0Xp3.png
Liana30 spune:
pacat ca nu se mai gasesc in arhiva subectele de groaza cu Niculescu
..
m-a ferit DD sa ajung la el..dar din tot ce am citit despre el..de ani buni de zile,,ca-s ceva ani de cand tot cetesc de el..va spun fugiti ca de draku de el
..
daca esti grasaaa aleluiaaa cu el nu faci nimik..ca dehhh nu.i plac graselee![]()
daca esti slaba si mai arati si bine
ai un succes la el..moamaaaaa,,da nu dureaza mult..ca se plictiseste repede![]()
ca doctor?????hmmmm..lasa de dorit rau da tot...
baftaaa multa in alegerea altui doct..ca asta nu e doct!!!

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
ancadragoman spune:
Liana si eu cautam acum subiecte mai vechi cu el dar nu am gasit![]()
O prietena ma intreba "Ce draga vroia sa te ia de nevasta?"![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
rocsy2007 spune:
am citit din intamplare mesajele voastre despre niculescu. asta e culmea. nu am fost niciodata la el si nici n-am sa ma duc. eu am fost la puia de la giulesti dar promit ca nu mai calc in spitalul ala. doctorii de acolo sunt satui de bani. am fost la polizu la elias si nu se poate compara.. giulestiul e un spital unde nu stiu daca merita sa se duca prea multa lume. e culmea sa te trateze asa. ar trebui sa i se faca reclamatie la colegiul medicilor. nu merita sa fie medic. puia la mine a tipat ca un isteric. ma trimitea sa fac perfuzii cu penicilina fara sa ma controleze inainte sa vada daca sunt racita si tot el tipa la mine ca un isteric. eu merg la dr tutunaru dar e un dulce pe langa monstrii astia.
Liana30 spune:
anca pai cred ca s.au dus demult..s.a mai facut curat si pe la arhiva si s.au dus
..
multe din fostele paciente ale lui nu prea mai intra pe forum..ele erau in masura sa spuna mult mai multe...da macar acolo din ce spunem noi sper sa numai ajunga niciuna la el..
zici de nevasta????
pa cica erai grasa deja
slabe sanse![]()
rocsy multa bafta.
ei mimi???ce zici te lamuriram????sau incep sa bat toba sa apara vechiturile sa-ti spuna mai multe?![]()

ancadragoman spune:
Liano nu corespundeam tiparului ,asta e daca mama m-a facut mai dolofana ce sa fac![]()
Mai am si eu de zis dar nu vreau sa monopolizez subiectul![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Liana30 spune:
da.ti drumu fatoo
ca oricum il monopolizaram![]()

vrmoana spune:
Hai sa ma bag si eu in seama ca e interesant subiectu'.
Anca imi aduc aminte cand vorbeam noi 2 si erai fiarta ca Mr Nick iti spusese ca nu te mai primeste ca esti mai durdulie. Si eu am fost la el,imediat dupa tine, am facut HSG si dozarile, sotul facut spermograma la Giulesti. In 2 minute a dat verdictul: inseminare sau FIV. Ete scartz. Am plecat de la el si nici nu m-am mai intors vreodata. De atunci, adica de anul trecut, am ramas de 2 ori gravi natural. Chiar daca nu a fost bine, a 3 a oara sigur va fi ok.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."