Pepenasi de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor care dintre voi aveti femeie la curatenie?Eu azi am angajat o doamna din recomandarile unor prieteni la care merge saptamanal si pe langa faptul ca le face curatenie in 3 camere le mai si calca si le ia suma de 50Ron.Eu am 2 camere si vreau sa-mi calce 5-6 camasi de-ale sotului si cand am intrebat-o cat ma costa mi-a zis 60-70 Ron cat vreau eu,depinde cat sunt de multumita.Eu am ramas mirata stiind ca prietenei ii ia 50Ron si am intrebat-o:dar dvs nu aveti un tarif pt2 camere si altul pt 3?La care ea mi-a zis sa-i dau 50Ron si gata.Eu nu ma pricep cam cat se da unei femei la curatenie si nu stiu cum sa fac?Cat sa-i dau?Ce ma sfatuiti?
Gallyb eu i-am desfundat Ralucai ochisorii la spitalul de urgente oftalmologice de pe Lahovari si interventia a durat 8 minute pt ca au fost ambii ochi,pt un singur ochi 4 min.Ultima masa i-am dat-o cu 4 ore inainte de interventie si dupa interventie am mai stat o jumatate de ora sa se trezeasca din anestezie si sa vada dr ca este totul bine.A mancat dupa o ora de la interventie.Nu am avut voie cu fetita in sala de operatii.Timp de o saptamana ii pun 2 tipuri de antibiotice si se pare ca ochisorii nu ii mai curg deloc.Daca mai ai intrebari iti raspund cu cea mai mare placere.Stai linistita ca este o interventie usoara.
Ileana nasol cu soacra.Vorba aceea de dusmani mai scapi dar de soacra nu.
Carmenela mersi pt comanda.
a.cicel -tinem pumnii sa castigati.
Va pup

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

bah,io zic sa va infiintati toate alea de fura strigate k nu e de gluna ca ileanna,vretzi sa v-o luatzi?

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

ileanno, sho pe ele, mama! no mercy!
io sunt cu duamnaaaaaa...
auzi ile...chiar ca bataie de cap, dar pt ca aia sunt handicapati...
sormio? vezi cu poezica aia!!!!!!!!!!!!
si nu mai rade, beeeeeeeeeeeiii...
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Ileanna tocmai am citit ce ai scris cu soacra si iti scriu din experienta fratelui meu si a sotiei lui (cumnata mea) cu mamica mea
Deci nu e neaparat sa se asemene situatiile si inchipuieti ca eu tin cu mama mea dar ce a iesit acolo . A nascut cumnata mea a venit acasa cu copchilul si a inceput calvarul, ea era cam stresata ca era micuta si firava ce amica si maica-mea da sa-i fac eu baie si da sa o schimb si etc doar tzitzi nu avea ca ii dadea si de aia. In fine daca plangea fata intra maica-mea ca de ce plange ca da-mi mie fata , de nu avea timp cumnata mea sa o linisteasca ca era la maica-mea in brate etc etc etc. Cand adormea pe cea mica veneau in vizita la maica-mea diferite cunostinte, sunau la usa , vorbeau si fata se trezea si plangea si air incepea povestea.
Rezumat copilul a stat numai in brate, a ajuns un copil nervos, cu timpul a ajuns sa nu mai asculte de nimeni pentru ca cumnata mea zicea ceva apoi venea maica-mea si zicea altfel si invers de nu a mai inteles copilul nimic. Eu zic ca ne nastem toti la fel si educatia copilului a fost alterata de situatia asta de locuit la comun pentru ca acum e un copil nervos, am zis ca are ADHD.
Concluzia mea este ca locuitul la comun este super nasol. Eu acum ii spun lui maica-mea ca as fi strans-o de gat daca imi facea mie ce i-a facut lui cumnata-mea (nu cu rea vointa, dar nu mai conteaza). Mama mea e si acum la mine in vizita la Is si isi da cu parerea si eu ii zic sa ma lase in pace ca nu e copilul ei.
Sa nu mi-o iei in nume de rau eu iti zic ce am vazut la mine in familie.
tipa fata!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

a.cicel-votat!tinem pumnii sa castigati!

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Prezent,Ile!
Sunt aici,dar nu am timp si chef,e ceva in aer,clar.Am inceput serviciul pt ca nu ne putem descurca altfel,am incercat ceva"tranzactii",dar piata imob e la pamant(putin spus) si nu avem alta solutie.Eu cu Luci nu ne mai vedem,decat 10 min la pranz cand vine la serv si imi preda masina si 10 seara cu ochii inchisi mai mult.Casian sta la o prietena(care are si ea un bb de 3 luni) 3 ore/zi,cat facem schimbul de tura si Theo sta pe la vecini ca acum e in vacanta.Si cand vin acasa,stau cu bb in brate pt ca ma simt atat de vinovata ca l-am abandonat .Intr-un cuvant super naspa.
Casian e ok,tot nu se intoarce in nicio parte,are 8,6 kg imbracat,am inceput sa-i dau banana dimineata,urmeaza cerealele si supita,dar cand o sa am si eu timp sa stau acasa Parca il incearca si pe el ceva,ca e cam gales de 2 zile,sper sa nu raceasca ca tb sa-i facem vaccinul sapt asta.
toate mamicile si toti bb-ii
Scuze de "expunerea" pb de mai sus,dar sunt f...f blue

Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

A>CICEL te-am votat sper sa castigati.
CARMENELA PUPICI MULTUMESC DE COMANDA> O sa te sun sa stiu cat am de plata pt trasport.
Ai comandat si scaunele de masa ??

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

A cicel si eu te-am votat.

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

fetelor eu azi am primit rezultatul de la cord blood center si greutatea maxima a pacientului receptor este 41.8 kg...este ok?
sper sa nu am nevoie niciodata

pe de alta parte ioana a avut conjunctivita, de vreo 2 ori si am tratat-o mai mult sau mai putin, pana la urma a disparut...mereu-mereu dat cu ser fiziologic, dar de azi dimineata vad ca acelasi ochi ii lacrimeaza...ce-o fi oare?

vroiam sa va intreb de mult dar am zis sa nu credeti ca sunt nebuna. ioana are diverse locuri de fun peste zi, balansoar Lovin' hug de la graco, cos de la mothercare unde are o arcada de la tinylove...si ditamai canapeaua din sufragerie...o plimb toata ziua de colo-colo, ba adoarme, ba mananca, si mai nou se joaca ca a descoperit jucariile,mainile ei..pe care si le baga non-stop in gura si in ochi
ideea care este...oare este ok asa sa fac si nu sa o tin in brate, sa ma joc non-stop cu ea...fac si asta, doamne fereste...nu imi adoarme in brate,adoarme pe unde apuca si regula la pranz la ea in patul din dormitor si noaptea tot acolo

hai ca v-am facut capul mare cu nebuniile mele si cate ar mai fi

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Tecky am uitat sa-ti raspund, la mine vine cineva sa faca curat si sa calce si ii dau 60 lei...am 2 camere, curatenie generala, cu spalat de geamuri, tot-tot, calcat tot ce se strange de la o sapt la alta...vine saptamanal
prietenei tale ii ia un pret, tie altul...am mai auzit de-astea

de ex la mine venea o dr pediatra sa o vada pe ioana, imi era recomandata de o prietena si mie mi-a cerut 70 lei si prietenei mele ii lua 50 lei...asa ca ce sa mai discutam...
nu am renuntat la ea din cauza asta, ca acum vine alta dr si ii dau 100 lei

stie cineva cam ce preturi sunt pe piata la bone? o matusa de-a mea are grija de o fetita de 2 ani, merge de luni pana vineri, de dim pana la 7-8 seara, duce fata la bazin, mai face si mancare, le mai calca...si ar vrea sa dicute de o marire de salariu...cat se da...min si max?

pup fetele
bufi

Mergi la inceput