Pepenasi de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Vreau sa va multumesc pentru voturi, inca odata. Am fost sunata de organizatorii concursului si suntem in finala. Iar poza Biancai va aparea pe etichetele de...(nu spun sa nu fie reclama, dar stiti voi).
ACum nu ne ramane decat sa luptam pentru marele premiu.

Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Raportam vaccinul (gratuit) de 4 luni fara plans si doar 6720g si 64 cm. A fost racit si a luat doar 520 g luna asta

Mada_mxm pauza de DC!!!??? E binemeritata Mada, dar o sa imi lipsesti....tuturor de altfel

Ma gandesc la tine si iti doresc multa putere de munca ( nu ca ai avea nevoie , caci tu esti descurcareata). Pupici mai ales la sirenele tale!

Tecky bafta cu dieta! Eu ma tin de ani intregi sa urmez cura cu ciorba de varza dar.....

Eeeee, puiul da semne de trezire, a baut 200 ml ceai ( ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum) ca nu a avut voie papa si de foame a acceptat pe suzi asaaa mai mult adormit..

Anaxena de ce a facut papausa ta asa tarziu vaccinul? Pupam piciorushul sa treaca mai repede!

Marina1609 sa va fie de bine crestineala! Merg sa va vad...

pe toate!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Iarta-ma, Tiberica.....si covorul tau, normal! Am intrebat de el, nu am uitat, am uitat numai pe forum sa scriu de el.... Sorrryyyyyyyyyyyyyyyyy...
Sormia, nu rade, mah, ca ma senilizez!Beeeeiiii, am zis sa nu razi, da? Lasa ca stiu eu ce gandesti acum!!!!! Bei!BEEII!!
Mada de irl.....tot asa ca ieri, stii, nu?
Mada_max, chiar daca nu esti.....
Dati-mi si mie unde sa o votez pe a.cicel.... Vreau si ioooooooo.. NU e nimeni sa conteste ceva pe acolo? Ca ma bag! Am o stare tare razboinica, asa ca daca aveti nevoie de pittbuli......here I am....Pittbull is my middle name...
Ileanna, nu am citit postul tau dar din ce vb Laura, inteleg ca vrei sa te muti cu soacra-ta? Ntz, ntz, ntz......si eu care te credeam o fata cu mintea la cap..... Run for your life... Toate se schimba cand ACTUALY traiesti cu oamenii.... ma rog....my oppinion, care daca as vedea-o pe soacra-mea in casa cu scopul de a se muta aici....i-as baga arsenic in mancare... De altfel...as fi generoasa cu mancarea aia...

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ileanno, io te sustin!!! Si mai zic ca o sa te intelegi cu soacra binisor. Nu stiu de ce...da te vad si pe tine fata desteapta si daca zici ca soacra este si ea fata desteapta nu vad de ce ar sari scantei!! Pe bune! Eu am o soacra sa o tina DD cat mai mult! Nu locuiesc cu ea insa vine destul de des pe la mine ca imi ingrijeste gradina de trandafiri si imi aduce mancare in bidoane de plastic. Nu stiu practic daca m-as descurca sa locuiasca cu mine - da intr-o casa mare....way not??Daca asa e sa fie...plus ca o sa vezi ca o bunica + o bona face de 10000 de ori mai mult decat o bona singura si de capul ei...zic si io.
Oricum astept cu mare interes telenovela, sunt cu ochii pe tini si la reclame fug la baie si revin repidi inapoi!!!

Ah...Sun, Mada, si alte fete care trec prin pauze de DC sa stiti ca ma numar si eu printre voi...nu stiu de ce.... cetesc, ba mai cetesc si nu mai cetesc insa lene la scris...si proasta inspiratie si decat sa ma plang prefer sa tac.
Mada de la mine!

Sun, asa este, un copil iti aduce fericirea in casa! Cand te citesc pe tine ma recitesc pe mine de acu 4 ani O sa vezi ce minunat va fi cand incepe sa se joace de-a binelea! Acu eu am doi, fericire dubla, cu tati 3 fericire tripla ce bine suna! Sunt atat de minunati, de calzi si moi si blanzi si fericiti ca iti este imposibil sa nu te molipsesti de la ei!!! Thea si pe mamica ei!

Matei este mai bine. I-am dat antibioticul pt ca dr a zis ca a auzit "ceva" cand la ascultat la plamani. Si nu am vrut sa se complice treaba.Stiu ca am patit-o cu Stefan cand sa complicat rau de tot....Se pare ca se poate face bronsita chiar si fara temperatura...
Azi noapte am facut aburi toata noaptea, am pus esenta de eucalipt in lampa, azi toata ziua aburi si respira mai bine.

pe toata lumea

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenela

Dati-mi si mie unde sa o votez pe a.cicel....

www.aventuratrasnita.ro/aventura/78/" target="_blank">aici

Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

a.cicel...done!
Bravo. sa castigi!

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

a.cicel

Soacra uoooffff ... sper sa ajung sa va contrazic pe toate . Ana_a nici nu-mi vine sa cred ca a aparut cineva care zice ca totusi nu ma sinucid .

Bai Carmenela ce tzi-ai putut bate capul cu comanda aia ...
Io n-as face asha ceva nici macar pentru mine singura!

Mergi la inceput

Duamna Ruxandra
Avetzi dreptate!!!

Mergi la inceput

HAI CA M-AM ENERVAT!!!

Fac prezentza acu' shi avertizez k se scade nota la purtare!!!

ela81it???
the_andreea???
kla78???
mcoca???
mickycris???
map???
boooooootiiiiiiiiiiiiii?!!!!
bujooooooooooo?!!!!
lilys???
laremi???
pagurschimag???
bubuleana???
dr_anca??
violeta_m_tm???
punca???
ingry???
sursula???
ankuta???
clabur???
ladymina???
andreea_or???
michellab???
locca???
andrey2008???
oanasm????????????????????!!!

Io-te numa 25 de mame disparute!!! Shi nu mai zic de alea pe care io nici macar nu le cunosc decat din lista ...

Bah da toata lumea e in Bora Bora????

Va paste corijentza pe toate!!!!
Profa vino'ncoa shi da-mi o mana de ajutor. Sa nu mai zic ca shi pe tine te poate paste corijentza ....

Mergi la inceput

Io-te nene am un sfert de ora de cand fac spume de una singura aici.
S-a umplut de clabuci frateeeee!!!

Bah venitzi cu toatele aicea k io n-am chef de treaba!!
V-ati luat dupa Duamna Ruxandra care sufera de harnicie shi dupa Sun si etc??!!!

Mergi la inceput