Aspirante optimiste > 20 (363)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

...pai atunci de ce le mai prescrie doctorii ?...sau macar sa ne zica doza recomandata in cazul nostru..nu sa ne trezim ca luam supradozaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabi2009 spune:

buna, fetelor!
am si eu o intrebare: credeti ca la un CM de 28 zile un contact sexual in z23 ar putea aduce vre-o veste buna?
eu am un ciclu f regulat si luna asta imi intarzie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

A venit rezultatul: bhcg 258,28...corespunzator la sarcina de 3 spre 4 saptamani.
Deci s-a decis

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Rallu, iti doresc ca sarcina ta sa fie inceputul drumului frumos spre a deveni mama. Sa fie un drum lin si sa te bucuri de tot ce inseamna perioada asta minunata!

Iti multumesc sincer pentru ca mi-ai redat si mie speranta ca "SE POATE".

Si oricand o sa imi faca placere sa imi impartasesti din ce inseamna sa ai in tine o viata care creste!

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

...pai atunci de ce le mai prescrie doctorii ?...sau macar sa ne zica doza recomandata in cazul nostru..nu sa ne trezim ca luam supradozaj

pentru ca " e " prosti

rallu ma lasi sa sarbatoresc acum? ma lasi ? ma lasi?
my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rallu

A venit rezultatul: bhcg 258,28...corespunzator la sarcina de 3 spre 4 saptamani.
Deci s-a decis

Atat e de mare burtica4+

...heiii..bravo mamico, felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Bravo Rallu!!!!
Ai reusit!!!!
Sa fiti amandoi sanatosi

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Fetelor, Vit E in sarcina in cantitati de 200-400 I.U. (si daca suferi de tensiune mare doar 50 I.U.) pe zi nu au nici un side effect in sarcina. Din contra. Vit E are calitati in oxigenarea sangelui si deci in oxigenarea bebelui, ajuta pielea sa fie sanatoasa, ajuta in eliminarea toxinelor ca anti oxidant, ajuta sa intareasca vasele de sange deci este buna impotriva hemoroizilor si a vascularizatiei pe picioare....Ajuta la dezv mai buna a sistemului cerebral la bebe. Si in cazuri de anemie ajuta la o mai buna asimilare a fierului, B12 si acidului folic.....
Problema e cu Vit A si D,.....Deci in privinta asta dr au dreptate....Nu v-au spus ce doza este recomandata? Oricum pt cele care iau si multivitamine sa se uite sa vada cata Vit E contin....

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput